Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Άγγελος Τσολάκης, ο οποίος μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους παίκτες και τον προπονητή, στέλνοντας τα μηνύματα του...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αναμενομένη η αντίδραση του κόσμου και ως ένα βαθμό δικαιολογημένη. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας. Θεωρώ ότι και ο προπονητής πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Ίσως να μην έχουμε την ποιότητα που περιμέναμε, αλλά θεωρώ ότι με αυτό το ρόστερ η εικόνα της ομάδας μπορεί να βελτιωθεί.

Υπάρχουν παίκτες που πήραν πολλές ευκαιρίες και κάποιοι είναι και προκλητικοί. Θεωρώ ότι πρέπει να δώσει ευκαιρίες σε άλλα παιδιά που περιμένουν την ευκαιρία τους, να ανακατέψει την τράπουλα. Δεν έχουν δίψα οι ποδοσφαιριστές και είναι κάτι που μας προβληματίζει. Δεν είναι θέμα προπονητή, αλλά αυτό που λέω είναι πως πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του».

Για τις δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Ο προπονητής ήθελε θεωρώ να στείλει ένα μήνυμα στους παίκτες του. Δεν τον αδικώ. Η ευθύνη είναι κυρίως σε αυτούς που είναι στο γήπεδο. Δεν γίνεται να μην κυνηγάς τις φάσεις».

Για το αν είναι και θέμα ψυχολογίας: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα ψυχολογικό ή φυσικής κατάστασης. Νομίζω δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ομάδας. Παρόλο που έχουμε κάποιες αδυναμίες, θεωρώ πως μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Λείπει ίσως η πίστη στην ομάδα, το πάθος και η θέληση των παικτών. Αν δείτε και την ανακοίνωση μας, έχουμε σαν παλαίμαχοι τις απόψεις μας. Όταν βρεθούμε με τον πρόεδρο θα μεταφέρουμε τις σκέψεις μας, αλλά δεν είναι της ώρας αυτό».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Με αυτό το ρόστερ θα είμαστε μέχρι τον Γενάρη και δεν βοηθά το να είμαστε ισοπεδωτικοί. Ο Απόλλωνας πρέπει να κάνει τέσσερις νίκες και θεωρώ ότι μπορεί να το κάνει. Όλοι μαζί πρέπει να βρουν τις λύσεις. Η φανέλα που φοράνε οι ποδοσφαιριστές είναι βαριά και πρέπει να την τιμούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε ο καθένας να δίνει το 1000% στο γήπεδο. Υπάρχει μια απάθεια από τους παίκτες και αυτό δεν το δεχόμαστε. Πρέπει να κάνουμε τέσσερις νίκες και το Γενάρη η διοίκηση να έχει έτοιμους παίκτες για να εμβολιάσει την ομάδα. Αυτή είναι η θέση μας σαν παλαίμαχοι».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας-ThemaSports
08/07 @ 16:48

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας

Την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!-ThemaSports
08/07 @ 13:37

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!

Έτοιμος για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής είναι ο Απόλλωνας!

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί-ThemaSports
08/07 @ 10:29

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί

Με μήνυμα του ο Απόλλωνας στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέσι Ντ' Αλμέιδα.

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά-ThemaSports
08/07 @ 09:56

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά

Μπελάδες για τον Απόλλωνα...

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη… -ThemaSports
08/07 @ 09:41

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη…

Πριν τρεις μέρες η ιστοσελίδα μας, είχε αναρτήσει θέμα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη και προσπάθεια Κυπριακής ομάδας να τον επαναπατρίσει…

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί-ThemaSports
08/07 @ 09:24

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί

Ο Απόλλωνας αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, με στόχο φυσικά να κάνει... επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, για να επιστρέψει η ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία, διεκδικώντας με αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο και τίτλους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ