Πόλυς Χαραλάμπους

Αν εξαιρεθoύν το ότι ο Κρέμντσικ άνοιξε λογαριασμό και μάλιστα εις διπλούν, όπως μερικές ωραίες ενέργειες του Βαλμπουενά στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας ήταν μια προβληματική κατάσταση (και) χθες βράδυ στο Δασάκι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ότι πήρε βαθμό μετά από 40 μέρες, δεν λέει κάτι, αφού το κλίμα παραμένει βαρύ και ασήκωτο. Συμφωνούμε με την κυριαρχούσα άποψη, ότι το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής, αλλά η στελέχωση του ρόστερ. Είναι κάτι το οποίο φάνηκε από τα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Πέρασε ένας γύρος, πλέον έχει εμπεδωθεί η θέση μας, ότι μερικοί παίχτες δεν… κάνουν για το "μέγεθος" και τις απαιτήσεις του Απόλλωνα.

Έχουν ευθύνη αυτοί που τους επέλεξαν, είναι έντονη η κριτική προς τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη από αρκετούς οπαδούς, ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη του, ειδικά σε σχέση με τον σύστημα σκάουτινγκ και επιλογής καινούργιων παιχτών.

Κάποιες πληροφορίες φέρουν τον ηγέτη της εταιρίας να κάλεσε για συνάντηση τον Μιλόγεβιτς εντός της ημέρας. Εννοείται ότι η θέση του Σέρβου κόουτς πλέον δεν είναι ασφαλής.

Προέταξε την περασμένη εβδομάδα, το επιχείρημα για την έλλειψη ποιοοτικών λύσεων, αλλά κάπου έχασε κι αυτός τον έλεγχο. Ενώ είχε καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα μέχρι το ρετιρέ στην 8η αγωνιστική, τον τελευταίο ενάμισι μήνα ήρθε η κατρακύκλα.

Πριν τον χθεσινό αγώνα, κυκλοφόρησε σενάριο, ότι ο πρόεδρος σκέφτεται το ενδεχόμενο να αυξήσει τις αρμοδιότητες του Βαλμπουενά, χρίζοντας τον ως παίχτη – προπονητή. Αν αποφασίσει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρχει κι άλλος άνθρωπος που έχει το κατάλληλο δίπλωμα στον πάγκο.

Εξ άλλου σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lemesosinsports, μερικές δεκάδες οπαδοί του Απόλλωνα, περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι, μετά την επιστροφή της από το Δασάκι.

Είχαν διάλογο με τους παίχτες, η κατάσταση δεν ξέφυγε, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα. Ζήτησαν απ' όλους να συνέλθουν, ελπίζοντας ότι θα βρουν τον τρόπο να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας-ThemaSports
08/07 @ 16:48

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας

Την αποχώρηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!-ThemaSports
08/07 @ 13:37

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!

Έτοιμος για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής είναι ο Απόλλωνας!

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί-ThemaSports
08/07 @ 10:29

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί

Με μήνυμα του ο Απόλλωνας στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέσι Ντ' Αλμέιδα.

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά-ThemaSports
08/07 @ 09:56

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά

Μπελάδες για τον Απόλλωνα...

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη… -ThemaSports
08/07 @ 09:41

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη…

Πριν τρεις μέρες η ιστοσελίδα μας, είχε αναρτήσει θέμα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη και προσπάθεια Κυπριακής ομάδας να τον επαναπατρίσει…

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί-ThemaSports
08/07 @ 09:24

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί

Ο Απόλλωνας αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, με στόχο φυσικά να κάνει... επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, για να επιστρέψει η ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία, διεκδικώντας με αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο και τίτλους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ