Όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε στην κάμερα της Cablenet:

Αρχικά: «Αυτά τα ματς κάποτε μπορούν να γίνουν περίπλοκα. Η Δόξα προήλθε από μια ισοπαλία και εμείς από μια ήττα. Στο α’ μέρος είχαμε τον έλεγχο αλλά δεν παίξαμε πολύ γρήγορα. Όμως, σκοράραμε όταν έπρεπε. Αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, μετά το δεύτερο γκολ, παίξαμε πιο ελεύθερα, έφυγε το άγχος και σκοράραμε πολλά γκολ. Δύο γκολ πέτυχε ο Δώνης και είναι σημαντικό, ξέρουμε την ποιότητά του. Κάποιοι παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό πήραν χρόνο. Ήταν σημαντικό μετά την ήττα από τον Άρη που ανταποκρίθηκε η ομάδα με τέτοιο τρόπο».


Για τον Κβιλιτάια και τον Δώνη κι αν ήταν νίκη ψυχολογίας: «Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Είμαστε ικανοποιημένοι όταν βλέπουμε παίκτες που έρχονται από τραυματισμό να είναι επιδραστικοί. Είναι φανταστικό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλους τους παίκτες. Ο Κρέσπο δεν έχει κάτι σημαντικό, ο Ντβάλι επιστρέφει κι αυτός και είμαστε στη χαρούμενη θέση να δυσκολευόμαστε για το ποιοι θα είναι βασικοί».


Ποια ήταν η καλύτερη ομάδα του α’ γύρου: «Χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης το ΑΠΟΕΛ ήταν η καλύτερη ομάδα του α’ γύρου. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ξεχωρίζω επίσης τις τέσσερεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίες. Ξεχωρίζει και ο Απόλλων και η ΑΕΚ, άρα δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. Το ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει με ανάλογο τρόπο και στον β’ γύρο».

Τι είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να κάνουμε μια δυνατή αρχή. Θάλαμε κίνηση και δεν το κάναμε. Σκοράραμε σε μια καλή στιγμή στον αγώνα και αποκτήσαμε ψυχραιμία στο παιχνίδι μας. Στο β΄’ μέρος βοήθησε πολύ το δεύτερο γκολ. Βοήθησαν και οι αλλαγές. Ταυτόχρονα δώσαμε μια καλή αντίδραση σε σχέση με την ήττα. Επιστρέφουμε στα καλά αποτελέσματα. Ο κ. Σα Πίντο είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Ολοκληρώνουμε τον πρώτο γύρο στην κορυφή. Είμαστε χαρούμενοι με τα όσα έγιναν σήμερα από τους παίκτες»

«Είναι μια συνεχόμενη διαδικασία η βελτίωση. Στον πρώτο γύρο είχαμε και πολλούς τραυματισμούς. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και αυτό κάνουμε. Κάποτε είμαστε καλοί κάποτε όχι. Το θετικό είναι πως ξέρουμε όλους τους αντιπάλους. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα με 5-6 ομάδες. Ξέρουμε πως οι παίκτες δεν είναι μηχανές»

«Ο Δώνης είναι πιο κοντά στο να αρχίσει έναν αγώνα. θα είχε την ευκαιρία και του δώσαμε χρόνο σήμερα περισσότερο. Όταν θα είναι έτοιμος για 90λεπτά θα πάρει τον χρόνο του. Είναι σημαντικό που σκόραρε. Όπως είναι σημαντικό και για τον Κβιλιτάια»

«Στο ποδόσφαιρο ρόλο παίζει η λεπτομέρειες. Το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι Play Station. Προετοιμάζουμε τις προπονήσεις με βάσει τον αντίπαλο αλλά και το δικό μας παιχνίδι. Δουλεύουμε πάνω από 14 ώρες για να βρούμε αυτές τις λεπτομέρειες»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε τον Corbu ο ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
08/07 @ 20:38

Ανακοίνωσε τον Corbu ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, Marius Corbu.

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!-ThemaSports
08/07 @ 18:58

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!

Ο μάνατζερ του Λάσα Ντβάλι, Λάσα Οντιλάνζε παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα στη Γεωργία σχετικά με το ποσό που έδινε η ομάδα της Ιαπωνίας στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Ντβάλι.

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»-ThemaSports
08/07 @ 18:13

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»

Σε ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Χ (πρώην «Twitter»), ο δημοσιογράφος Μάρκο Μόλα ανέφερε ότι ο ιαπωνικός σύλλογος Urava Red Diamonds ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Λάσα Ντβάλι.

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 15:27

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε δηλώσεις στην Cablenet, όπου μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...-ThemaSports
07/07 @ 22:24

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων», τονίζοντας ότι το κίνητρο της Ευρώπης και ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο...

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»-ThemaSports
07/07 @ 22:12

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»

Ο Γερμανός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Κύπρου, μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ