Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports ήταν ο προπονητής της ΑΠΕΑ και παλαίμαχος του Απόλλωνα, Περικλής Μουστάκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής και όσα δήλωσε:

Για την ΑΠΕΑ: «Πήγα Γενάρη του 2020 και ξεκίνησε ο κορωνοιός τον Μάρτιο. Περάσαμε δύσκολα, δεν ξέραμε αν θα παίξουμε. Το παλεύουμε. Ο στόχος είναι να πάμε στη Β' Κατηγορία. Θέλουμε να κτίσουμε κάτι για να βοηθούμε τους Κύπριους παίκτες».

Για Απόλλωνα: «Όταν ήρθε ο Μιλόγεβιτς ανέβηκε η ομάδα ψυχολογικά. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή, είχε μιλήσει για πάθος και λείπει από τον Απόλλωνα. Είναι εύκολο να λέμε ότι φταίει πάντα ο προπονητής. Στην Κύπρο πάντα φτάιει ο προπονητής, δεν έχει μόνο αυτός ευθύνες».

Για τις μεταγραφές του καλοκαιριού στον Απόλλωνα: «Εγώ είμαι σχεδόν 20 χρόνια στην Κύπρο, πέρασαν παίκτες όπως οι Σόσιν, Σανγκόι και Πίττας. Είναι δύσκολο να βρεις τέτοιους παίκτες. Η διαφορά είναι ότι ο Πίττας έπαιζε για την ομάδα, είχε πάθος, έπαιζε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν τελικός. Είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις παίκτες όπως οι Πίττας και Ρομπέρζ. Το ρόστερ είναι καλύτερο από εκείνο του πρωταθλήματος όμως οι τρεις παίκτες που λείπουν (Ρομπέρζ, Πίττας, Γιοβάνοβιτς) είναι μεγάλο το κενό».

«Πριν 18 μήνες ήταν πρωταθλητής ο Απόλλωνας. Έχουν μείνει 5 παίκτες από αυτό το ρόστερ και πόσοι προπονητές έχουν περάσει; Θέλει χρόνο και υπομονή. Δυστυχώς τα τελευταία 15 χρόνια είναι τα πιο επιτυχημένα στον Απόλλωνα και οι φιλάθλοι έμαθαν να κερδίζουν και να είναι εκεί. Ο Απόλλωνας πρέπει να κτιστεί ξανά από την αρχή. Βλέπουμε τον Άρη και την Πάφο που δυναμώνουν. Όλες οι ομάδες θα χρειαστεί να τις φτάσουν, βλέπουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί».

Για τον Άρη αν είναι φαβορί για τον τίτλο: «Θεωρώ ότι είναι μεταξύ Άρη και Πάφου όμως βλέπω τον Άρη να πηγαίνει για το back to back. Βλέπουμε ότι παίκτες όπως ο Σπόλιαριτς να μην παίζουν στον Άρη, έχουν εξαιρετικό ρόστερ».

Για το ρόστερ και τη δυναμική του Άρη: «Είναι απίστευτο. Εγώ θεωρούσα ότι φέτος η μεγαλύτερη δυσκολία του Άρη θα ήταν να βρει παίκτες που να μπουν στο κλίμα και τη νοοτροπία του νικήτή. Έφεραν παίκτες και μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο και δεν άλλαξε ο τρόπος παιχνιδιού τους. Όσο αδύναμη και να είναι η ΑΕΛ δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσες αλλαγές και να νικήσεις τόσο εύκολα. Το μόνο παράπονο που έχω εγώ είναι πότε θα δούμε έναν Κύπριο να παίζει».

Για την ΑΕΛ: «Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα μας χρειάζεται την ΑΕΛ δυνατή. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Στην ΑΕΛ πρέπει να βρουν έναν προπονητή και παίκτες για να κτίσουν για το μέλλον».

Για τις μεταγραφές της ΑΕΛ: «Πρέπει να πάρουν ευθύνη αυτοί που έκαναν το σκάουτινγκ, δεν ξέρω ποιοι είναι. Αλλά αν μπορεί ο Γαρπόζης να κάνει τόσο καλές επιλογές με πιο χαμηλό μπάτζετ τότε δείχνει πως δεν είναι μόνο τα λεφτά. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι ομάδες είναι ότι έχουν 50 ευρώ και ψωνίζουν για 150. Πρέπει πρώτα να κάνουν τα βασικά. Οι συνθήκες και το προπονητικό επιτελείο που είναι εκεί όλη μέρα. Βλέπω ότι η Σαλαμίνα κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα».

Για ΑΠΟΕΛ: «Είναι κρίμα. Το ΑΠΟΕΛ έβαλε το κυπριακό ποδόσφαιρο στον ευρωπαϊκό χάρτη. Εύχομαι να βρεθεί λύση».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!-ThemaSports
06/07 @ 19:20

Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!

Το σωματείο του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση με ένα video που καλεί τον κόσμο να γίνουν μέλη των «κυανόλευκων».

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!-ThemaSports
05/07 @ 23:19

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Sessi D’Almeida βρίσκεται ο Απόλλωνας.

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις-ThemaSports
05/07 @ 20:23

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα και τις φιλοδοξίες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών-ThemaSports
05/07 @ 18:39

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών

Στον έκτο όμιλο της πρώτης φάσης του UEFA Women's Champions League κληρώθηκαν οι Apollon Ladies μαζί με τις Πιούνικ Αρμενίας, Μούρα Σλοβενίας και Γκλέντοραν Βορείου Ιρλανδίας.

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!-ThemaSports
05/07 @ 18:07

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κάρλος Μπαραόνα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
05/07 @ 16:51

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Απόλλωνας ενημερώνει τα ΜΜΕ, αλλά και τον κόσμο του, ότι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (10/07, 16:00), θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, τον νέο προπονητή της ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ