Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να βελτιώσει και άλλο την μεσαία γραμμή της ομάδας του και φαίνεται πως θέλει να δει τον Ζοάο Παλίνια με την φανέλα της Άρσεναλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ζοάο Παλίνια το καλοκαίρι έφτασε… μία ανάσα από την Bundesliga και την Μπάγερν Μονάχου, όμως η μεταγραφή του ακυρώθηκε λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η Πρωταθλήτρια Γερμανίας φαίνεται πως ακόμη ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο μέσο, ωστόσο πλέον θα έχει και ανταγωνισμό από την Premier League.

Πιο συγκεκριμένα, η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Ζοάο Παλίνια και σύμφωνα με τον ειδικό στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα «Κανόνια» θα πρέπει να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για να αποκτήσουν τον 28χρονο παίκτης της Φούλαμ.

«Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω σχετικά με τον Παλίνια, που ακούγεται τις τελευταίες μέρες στα Μέσα, είναι ότι υπάρχουν επίσης αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρονται»είπε στο «Kick». «Μία από αυτές τις ομάδες είναι η Άρσεναλ. Είναι αλήθεια ότι η Άρσεναλ εκτιμά τον παίκτη. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που θεωρούν τον Παλίνια πολύ καλό παίκτη. Είναι ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν εσωτερικά.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ελπίζει να αποκτήσει τον Παλίνια

Υπάρχουν δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι η ηλικία, δεν είναι ένας πολύ νέος παίκτης. Νομίζω ότι το επόμενο έτος θα είναι 29. Επίσης, η τιμή. Η Άρσεναλ δεν μπορεί να ξοδέψει αυτό το ποσό χρημάτων, κάτι σαν 70-80 εκατομμύρια λίρες, για έναν ακόμη μέσον μετά το μεγάλο ποσό που επενδύθηκε στον Ντέκλαν Ράις».

Θυμίζουμε πως σε συνέντευξη με την «Bild» τον περασμένο μήνα, ο διευθυντής αθλητικών δραστηριοτήτων της Μπάγερν, Κρίστοφ Φρόιντ, επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Παλίνια. «Φυσικά, είναι ακόμα στον ραντάρ μας. Ο σύλλογος εργάστηκε εντατικά με τον Παλίνια το καλοκαίρι. Ήμουν εκεί για λίγο την τελευταία, περίεργη μέρα του μεταγραφικού παραθύρου. Αλλά δεν μπορείς ακόμα να πεις τι θα συμβεί».

Τέλος, η Άρσεναλ μπορεί να έχει ένα μικρό προβάδισμα στις προτιμήσεις του παίκτη, καθώς σε συνέντευξή του, ο Παλίνια τόνισε πως η Premier League είναι το καλύτερο Πρωτάθλημα στον κόσμο και αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του παιχνιδιού του.

 

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Παίκτης της Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος!-ThemaSports
01/07 @ 07:45

Επίσημο: Παίκτης της Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος!

Τα ξημερώματα, στις 3 το πρωί συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

Αριθμοί που «ΖΑΛΙΖΟΥΝ»: H Αλ Καντισίγια προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Ικάρντι!-ThemaSports
30/06 @ 19:10

Αριθμοί που «ΖΑΛΙΖΟΥΝ»: H Αλ Καντισίγια προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Ικάρντι!

Την επιθυμία της να δημιουργήσει μια ομάδα γεμάτη αστέρες είναι η Αλ Καντισίγια καθώς μετά την επικείμενη απόκτηση του Νάτσο, φιλοδοξεί να αποκτήσει και τον Μάουρο Ικάρντι με ένα υπέρογκο συμβόλαιο!

Και όμως: Θα βγάλει κέρδος 27 εκατ. ευρώ από ταλεντάρα που αγόρασε πέρσι και... δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα της!-ThemaSports
30/06 @ 17:33

Και όμως: Θα βγάλει κέρδος 27 εκατ. ευρώ από ταλεντάρα που αγόρασε πέρσι και... δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα της!

Τον 19χρονο εξτρέμ, Γιανκούμπα Μίντεχ, αποκτά η Μπράιτον από τη Νιούκαστλ. Κέρδος 27 εκατ. ευρώ για τις «καρακάξες», που αγόρασαν τον παίκτη πέρυσι και τον έδωσαν κατευθείαν δανεικό στη Φέγενορντ.

Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal για Κάστανο!-ThemaSports
30/06 @ 16:51

Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal για Κάστανο!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση του deal ανάμεσα σε Σαλερνιτάνα και Βερόνα για τον Γρηγόρη Κάστανο.

«Τρελό» σενάριο... επιστροφής για Άρσεναλ - Προπονείται ήδη στο Λονδίνο, τον παρακολουθεί ο Αρτέτα!-ThemaSports
30/06 @ 16:05

«Τρελό» σενάριο... επιστροφής για Άρσεναλ - Προπονείται ήδη στο Λονδίνο, τον παρακολουθεί ο Αρτέτα!

«Τρελό» σενάριο για Άρσεναλ και επιστροφή Μουστάφι στο Λονδίνο, προπονείται ήδη και τον παρακολουθεί ο Μικέλ Αρτέτα!

Τέλος ο Ζοάο Φέλιξ από την Μπαρτσελόνα-ThemaSports
30/06 @ 15:20

Τέλος ο Ζοάο Φέλιξ από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ζοάο Φέλιξ, με συνέπεια ο Πορτογάλος εξτρέμ να επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ