Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αμμόχωστος», μετά το τέλος του αγώνα Οθέλλος-Απόλλων, ο υπηρεσιακός προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Άγγελος Τσολάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, ο Απόλλωνας να κάνει πέντε αγώνες χωρίς νίκη είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε από την αρχή. Δουλέψαμε πολύ τις τελευταίες μέρες για να αλλάξουμε την ψυχολογία των παικτών. Κάναμε ένα σοβαρό, μεστό και παλικαρίσιο παιχνίδι, από την αρχή, δείξαμε απ’ την αρχή πως θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Να συγχαρώ τους παίκτες για τη νίκη, όμως συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά, ο Απόλλωνας πρέπει να συνηθίζει να κερδίζει, αυτοί είμαστε, αυτό θέλουμε να κάνουμε. Είναι ένα καλό ξεκίνημα, για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκε, τους παλαίμαχους, τον κόσμο, είναι απίστευτη η αγάπη του. Συνεχίζουμε σεμνά, ταπεινά, έχουμε την Τετάρτη κύπελλο, την Κυριακή τη Σαλαμίνα και βλέπουμε. Να συγχαρώ και τον Οθέλλο, είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα και το υφιστάμενο σταφ και τον Αλέξη Γαρπόζη που την έχτισε, σκληροτράχηλη ομάδα, νομίζω πρώτη φορά χάνει με αυτό το σκορ και είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσει έτσι, θα δυσκολέψει πολλές ομάδες».

Για το αν η σημερινή νίκη, σημαίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς: «Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Είναι τρεις βαθμοί, σεμνά, ταπεινά, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Για τους Φιλιώτη και Ποντικό που έπαιξαν βασικοί: «Το ποιοι παίζουν και αν είναι Κύπριοι ή όχι, δεν έχει σημασία. Αυτές τις τρεις μέρες πιστέψτε με, οι παίκτες έδειξαν μεγάλη προσπάθεια και θέληση. Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να δουλεύουν στις προπονήσεις. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και πιστεύω σε αυτούς. Να είστε σίγουροι ότι ο Απόλλωνας θα βρει τον δρόμο του».

Για το ότι οι δύο προηγούμενοι υπηρεσιακοί έμειναν στην ομάδα και είχαν επιτυχίες κι αν ο Απόλλωνας θέλει τον Άγγελο του και όχι τον Γερμανό του»: «Με φώναξε ο πρόεδρος να βοηθήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστώ. Δεν με απασχολεί τι θα γίνει. Όσο με χρειαστεί η ομάδα μου που είναι περισσότερο από οικογένεια για μένα, θα είμαι εδώ».

Για τη δήλωση Μιλόγεβιτς πως ο Απόλλωνας δεν έχει προσωπικότητες: «Την απάντηση την δίνουμε στο γήπεδο. Είδατε ότι οι παίκτες μετά το γκολ μαζεύτηκαν όλοι και πανηγύρισαν, πέρασαν δύσκολα και τους καταλαβαίνω. Είμαι δίπλα τους και θα τους στηρίξω. Οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο και δεν θέλω να σχολιάσω καμία δήλωση».

Δείτε όλα όσα είπε ο Κύπριος τεχνικός, στο πιο κάτω βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας-ThemaSports
08/07 @ 16:48

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας

Την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!-ThemaSports
08/07 @ 13:37

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!

Έτοιμος για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής είναι ο Απόλλωνας!

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί-ThemaSports
08/07 @ 10:29

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί

Με μήνυμα του ο Απόλλωνας στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέσι Ντ' Αλμέιδα.

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά-ThemaSports
08/07 @ 09:56

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά

Μπελάδες για τον Απόλλωνα...

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη… -ThemaSports
08/07 @ 09:41

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη…

Πριν τρεις μέρες η ιστοσελίδα μας, είχε αναρτήσει θέμα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη και προσπάθεια Κυπριακής ομάδας να τον επαναπατρίσει…

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί-ThemaSports
08/07 @ 09:24

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί

Ο Απόλλωνας αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, με στόχο φυσικά να κάνει... επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, για να επιστρέψει η ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία, διεκδικώντας με αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο και τίτλους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ