Γιάννης Ιωάννου

Ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «ΑΕΚ Αρένα» το απόγευμα του Σαββάτου (09/12, 17:00), για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανεβασμένη με τον Μπεν Σιμόν στον πάγκο ΑΕΚ, θα κοντραριστεί με τον πρωταθλητή και ευρωπαίο Άρη, με τις δύο ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν πάρει επτά βαθμούς στα τρία τελευταία τους παιχνίδια, αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία για να ροκανίσουν και άλλο τις διαφορές από τις προπορευόμενες ομάδες.

Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει περάσει από «κόσκινο» τον Άρη πριν κατασταλάξει στο αγωνιστικό του πλάνο και είναι βέβαιος πως η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη, τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, για να πάρει ένα ακόμα τρίποντο που θα της δώσει μεγάλη δυναμική, αλλά και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Τόμοβιτς και ο ανέτοιμος Καπτούμ. Ο Ρομπέρζ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση και είναι αμφίβολος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης έχει μία ακόμα αγωνιστική πρόκληση ενώπιον του, σε μία έδρα που πάντα τα βρίσκει σκούρα και μάλιστα, λίγες μέρες πριν το ιστορικό παιχνίδι με την Σπάρτα Πράγας, το οποίο θα κρίνει την 3η θέση και το εισιτήριο για τα μπαράζ του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να βάλουν στην... άκρη την Ευρώπη και να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο αυριανό παιχνίδι, με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι να δίνει μεγάλη έμφαση στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας του, στην προσπάθεια του να βγάλει από το μυαλό των παικτών του τη μάχη με τους Τσέχους για ευνόητους λόγους.

Σε σχέση με το παιχνιδι απέναντι στην ΑΕΛ, ο Λευκορώσος τεχνικός σχεδίασε το πλάνο του έχοντας περισσότερες επιλογές στη διάθεση του, αφού επέστρεψαν τρεις παίκτες από τιμωρία, οι Γιαγκό, Ουρόσεβιτς και Ζόκε, όμως για μία ακόμη φορά δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού ο Μουσούντα δέχθηκε κτύπημα στην προπόνηση και η συμμετοχή του στην αποστολή είναι αμφίβολη.

Σίγουροι απόντες θα είναι ο τραυματίας Μποάκι και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μπράουν, ενώ ο Μπαμπίκα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου
17:00 ΑΕΚ Λάρνακας - Άρης Λεμεσού
Στάδιο: AEK ARENA
Διαιτητής: Fahndrich Lukas Thomas
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Χριστοδούλου Μαρία
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών -ThemaSports
07/07 @ 11:24

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Σημαντική ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!-ThemaSports
05/07 @ 16:38

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη!

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών-ThemaSports
05/07 @ 11:57

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην τελευταία του συνεδρία αποφάσισε την παραχώρηση οικονομικών κινήτρων στα Σωματεία Α’ Κατηγορίας για χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΚΟΠ πριν την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2024/25: Οι ταυτότητες των μεταγραφικών αποκτημάτων-ThemaSports
06/07 @ 23:45

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2024/25: Οι ταυτότητες των μεταγραφικών αποκτημάτων

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων με ένα κλικ...

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ