Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και έβαλε στα ταμεία της ομάδας αμύθητα ποσά. Αυτό αποδεικνύεται και από τις πωλήσεις της φανέλας του Αργεντινού σούπερ σταρ, η οποία μπήκε στη λίστα με τα πιο περιζήτητα κομμάτια μόδας του 2023.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν ο 36χρονος παγκόσμιος σούπερ σταρ ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2023 από την Ίντερ Μαϊάμι. Μετά τη μεταγραφή του στις ΗΠΑ, η δημοτικότητα του Μέσι φαίνεται να έχει δεκαπλασιαστεί, με οπαδούς από όλο τον κόσμο να πετούν στο Μαϊάμι για να δουν από κοντά τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

 
 

Ωστόσο, η φανέλα του με το Νο.10 γνωρίζει τεράστια δημοτικότητα μετά τη μετακίνησή του, με το διάσημο περιοδικό “Vogue” να χαρακτηρίζει τη φανέλα του ως ένα από τα πιο περιζήτητα ρούχα που κυκλοφόρησαν στα καταστήματα τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Κάτι αρκετά σπάνιο, καθώς δεν έχει συμβεί στο παρελθόν ένα ποδοσφαιρικό ρούχο να βρίσκεται τόσο ψηλά στη λίστα, αλλά καθώς η μόδα αρχίζει να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο, φαίνεται ότι η ροζ φανέλα με το Νο.10 και η δημοφιλία του Μέσι μπορούν να αλλάξουν το σκηνικό.

 

Η Vogue στο άρθρο της αναφέρει ότι η φανέλα του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο: "Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Μέσι, η φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, εξαντλήθηκε, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν άμεσα σε όλο τον κόσμο απομιμήσεις. Τώρα, σχεδόν πέντε μήνες αργότερα, η επίσημη φανέλα του Μέσι, με το νούμερο 10, παραμένει σε λίστα αναμονής στα περισσότερα μεγέθη στην ιστοσελίδα της adidas".

Η επιρροή του Μέσι προσέλκυσε στους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι κάποιους από τους διασημότερους αθλητές και καλλιτέχνες αυτή τη σεζόν, όπως τους Λεμπρόν Τζέιμς, την Κιμ Καρντάσιαν, τη Σελένα Γκόμεζ και πολλούς ακόμη. Βοήθησε επίσης την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της, κατακτώντας το League Cup, πετυχαίνοντας και δέκα γκολ στην πορεία. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την off season του στο MLS και ενώ πρόσφατα κατέκτησε την όγδοη του Χρυσή Μπάλα.

Επανένωση Μέσι - Σουάρες;

Και ενώ ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε… διακοπές, η Ίντερ Μαϊάμι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα μεταγραφικό παραθυράκι του MLS για να φέρει στη Φλόριντα τον Λουίς Σουάρες. Το… θανατηφόρο δίδυμο πέρασε έξι σεζόν μαζί στην Μπαρτσελόνα, στοιχειώνοντας τις αντίπαλες άμυνες σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με την Mirror η Ίντερ Μαϊάμι ψάχνει τρόπους για την απόκτηση του Ουρουγουανού, ωστόσο, οι ομάδες του MLS επιτρέπεται να υπογράψουν μόνο τρεις παίκτες πάνω από το salary cap, οι οποίοι ορίζονται ως Designated Players.

Ο Μέσι και ο Σέρχιο Μπούσκετς καταλαμβάνουν δύο από αυτές τις θέσεις, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος Γκρεγκόρε είναι ο τρίτος και τελευταίος Designated Player. Η Ίντερ Μαϊάμι μπορεί να βρήκε τρόπο να υπογράψει τον Σουάρες, χρησιμοποιώντας Targeted Allocation Money (TAM) για να κρατήσει τον μισθό του 36χρονου κάτω από το όριο των DP.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει ότι ο Σουάρες θα έχει ετήσιο μισθό περίπου 158.000 λίρες, ο οποίος είναι πολύ μικρότερος από προηγούμενα συμβόλαιά του. Ωστόσο, ο επιθετικός φέρεται διατεθειμένος να δεχτεί μείωση μισθού, προκειμένου να επανενωθεί με τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο-ThemaSports
02/07 @ 16:31

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν άντεξε όταν είδε το αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς-ThemaSports
02/07 @ 16:33

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»-ThemaSports
01/07 @ 22:01

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»

Το όνομα του Ρενάτο Σάντσες συνέδεσε και πάλι με τον Ολυμπιακό Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο.

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»-ThemaSports
01/07 @ 21:04

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»

Ανακοίνωση με φόντο το μέλλον από την Τσέλσι, έκανε δικό της και επίσημα τον Μαρκ Γκιού από την Μπαρτσελόνα, μέχρι το 2030. Τρομερά ενθουσιασμένος ο «μικρός», όνειρο για αυτόν η Premier League!

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!-ThemaSports
01/07 @ 17:02

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!

Την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη ανακοίνωσε η Μπενφίκα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο έως το 2029.

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα! -ThemaSports
01/07 @ 16:32

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα!

Τρέλα, όνειρα και φαντασία. Πόσες ακόμα λέξεις χωράνε, για να περιγράψει κάποιος την στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Τσέχων, μία ημέρα σαν και σήμερα (01/07) το 2004, για να στείλει την Ελλάδα στον τελικό του EURO!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ