Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα (14/12, 22:00) τόνισε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην παίξει κάποιος παίκτης των ερυθρόλευκων στο μάξιμουμ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα (14/12, 22:00) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης τόνισε πως θα εκμεταλλευτεί τα ήδη καλά στοιχεία πως υπάρχουν στους ερυθρόλευκους με στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβαλιάλ:

Για το ματς: "Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι, έχουμε την ευφυία για να ξέρουμε πόσα πράγματα είναι καλά και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη βάση και θα εφαρμόσουμε μετά τη δική μας διαδικασία. Πλεονέκτημα ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ένα προηγούμενο παιχνίδι. Στόχος μας να κερδίσουμε, σεβόμαστε την Τόπολα, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και γνωρίζουμε πως ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Ωστόσο με σεβασμό στην Τόπολα στόχος μας είναι η νίκη".

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος: "Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην παίξει κάποιος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο μάξιμουμ".

Για τα ποια στοιχεία προσπάθησε να βελτιώσει και αν θα λέει πώς θα παίζει η ομάδα του: "Δεν θα σας πω την 11άδα, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να την μάθουν. Τις τελευταίες 10 μέρες όλη η συγκέντρωση είναι η νίκη στο παιχνίδι, δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα μέσα σε 10 μέρες και θα ήταν ανόητο να το πίστευε κάποιος αυτό. Δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές, έχουμε εστιάσει στα παιχνίδια που χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε χρόνο για περισσότερες αλλαγές".

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολύ πιθανόν να βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού ο Ντούσαν Κέρκεζ...-ThemaSports
19/06 @ 16:21

Πολύ πιθανόν να βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού ο Ντούσαν Κέρκεζ...

Στα... βαθιά στην Ευρώπη με το «καλημέρα» ο Ντούσαν Κέρκεζ!

Europa League: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη League Phase αν κατακτήσει το Conference-ThemaSports
29/05 @ 14:37

Europa League: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη League Phase αν κατακτήσει το Conference

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο την Τετάρτη μέσω του Europa Conference League, αλλά και ένα πλασάρισμα στη League Phase του Europa League με πολλαπλά οφέλη. Ποιοι είναι οι μέχρι στιγμής γνωστοί αντίπαλοί του σε αυτήν την περίπτωση.

Ομπαμεγιάνγκ ο κορυφαίος του φετινού Europa League!-ThemaSports
24/05 @ 19:30

Ομπαμεγιάνγκ ο κορυφαίος του φετινού Europa League!

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εντυπωσίασε στην πορεία της Μαρσέιγ μέχρι τα ημιτελικά του φετινού Europa Leaugue και αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της διοργάνωσης!

Αντεμόλα Λούκμαν, ο πρώτος που πετυχαίνει χατ τρικ σε τελικό UEFA Cup/Europa League!-ThemaSports
23/05 @ 00:00

Αντεμόλα Λούκμαν, ο πρώτος που πετυχαίνει χατ τρικ σε τελικό UEFA Cup/Europa League!

Ο απίθανος Αντεμόλα Λούκμαν πέτυχε χατ τρικ στον τελικό του Europa League και έγραψε ιστορία, αφού γίνεται ο πρώτος που κάνει κάτι τέτοιο στη διοργάνωση!

«Θεά» Αταλάντα, ισοπέδωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν με τρομερό Λούκμαν και σήκωσε την κούπα!-ThemaSports
22/05 @ 23:55

«Θεά» Αταλάντα, ισοπέδωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν με τρομερό Λούκμαν και σήκωσε την κούπα!

Με τον καυτό Αντεμόλα Λούκμαν να κάνει χατ τρικ, η Αταλάντα πάτησε με 3-0 τη Λεβερκούζεν και κατέκτησε τον τίτλο του Europa League!

Αταλάντα-Λεβερκούζεν: Η πρώτη ευρω-κούπα κρίνεται στο Δουβλίνο! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
22/05 @ 08:06

Αταλάντα-Λεβερκούζεν: Η πρώτη ευρω-κούπα κρίνεται στο Δουβλίνο! (Πιθανές ενδεκάδες)

Αταλάντα και Λεβερκούζεν κοντράρονται στο Δουβλίνο με έπαθλο το τρόπαιο του Europa League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ