Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε ο παλαίμαχος του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για τον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: «Καλή χρονιά σε όλους. Το πρώτο δείγμα του Απόλλωνα είναι θετικό, με διαφορετικό σχηματισμό στην ομάδα. Διαφορετικός τρόπος ανάπτυξης, προηγήθηκε με εύκολο λάθος του Μπέλετς και κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έκανε φοβερή απόκρουση νωρίτερα. Μετά ήρθε το 2-0 από τον Εκπολό λόγω αδυναμίας της άμυνας των φιλοξενούμενων. Το ευχάριστο για τον Απόλλωνα είναι ότι προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα. Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ με σημαντικές απουσίες, βρήκε αντίδραση, κατάφερε να μειώσει και στη συνέχεια πίεσε τα μέγιστα. Φαίνονταν ότι μπορούσε να βάλει και δεύτερο τέρμα, διότι έπαιζε ορθόδοξο ποδόσφαιρο σε όλες τις γραμμές, έστω και στο τέλος «έσωσε» τον βαθμό. Αυτοί οι βαθμοί, σου δίνουν νίκες και πρωταθλήματα. Περίμενα ότι το προβάδισμα θα του δώσει ώθηση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι αλλαγές δεν έδωσαν κάτι στους «κυανόλευκους», σε αντίθεση με τις αλλαγές του Ματσίν που δεν βοήθησαν καθόλου. Η ομάδα του Απόλλωνα έχει πολλές αδυναμίες στις γραμμές, επίσης, αγωνίζεται με δύο βαριά φορ κάτι που δεν λειτουργεί στις μέρες μας. Η ομάδα δεν έχει ταχύτητα μπροστά, κάτι που μας επηρεάζει αρκετά.

Για τον Σπόλιαριτς και τις αντοχές του συνόλου: «Ο Σπόλιαριτς δίνει κάτι ξεχωριστό. Ο Χάμπος έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός και ο Πέρετς έδειξε ότι δεν έχει τρεξίματα. Επίσης, με προβληματίζουν οι μυϊκοί τραυματισμοί της ομάδας. Κάτι συμβαίνει και πρέπει να το ψάξουν. Δεν έχει αντοχές η ομάδα, δεν μπορούσαν καν να διώξουν μπάλα, αμύνονταν και περίμεναν το μοιραίο».

Για την θέση που μπορεί να τερματίσει ο Απόλλωνας: «Είναι σε δύσκολη θέση ο Απόλλωνας. Η ομάδα αυτή δεν πρέπει να έχει ως στόχο την είσοδο στην εξάδα. Μένει το κύπελλο, όμως με αυτό το πρόσωπο, αμφιβάλλω εάν μπορεί να «προχωρήσει» στη διοργάνωση. Η ομάδα δεν έχει κάποια σταθερότητα, τον ένα χρόνο είναι πρωταθλητής και τον άλλον, δεν μπορεί να βγει Ευρώπη. Ο κόσμος μπορεί να κάνει κριτική, όμως εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις ξέρουν καλύτερα».

Για τον ΑΠΟΕΛ και την εικόνα του: «Ο ΑΠΟΕΛ μου άρεσε, διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Πήγε στο ντέρμπι με τέσσερις απουσίες και επέστρεψε στη διεκδίκηση αποτελέσματος. Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και θα πάει ως το τέλος της κούρσας».

Για την εικόνα των ομάδων: «Στις αρχές μου άρεσε η Ομόνοια, είναι εκεί και παίρνει αποτελέσματα. Ο Άρης θα επανέλθει καθώς δεν υπάρχει τόση κούραση. Μπόλικο ταλέντο και ταχύτητα η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Η Ανόρθωση αποδίδει επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως φαίνεται ότι δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», από τύχη κέρδισε την Καρμιώτισσα. Η Πάφος FC δεν με πείθει ως τώρα, ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι μικρές ομάδες το «παλεύουν», όπως και η Καρμιώτισσα».

Για την απόδοση της Καρμιώτισσας: «Κόντρα στην Ανόρθωση έπαιξε καλά, ενώ υπήρχε και πέναλτι, αδικήθηκε από τη διαιτησία. Μπορεί ο αντίπαλος να βρήκε μπάλα με το σώμα, αλλά πάτησε τον παίκτη της Καρμιώτισσας, έπρεπε να δοθεί η παράβαση».

Για τον Χαραλάμπους και τις κινήσεις στο «παζάρι»: «Ο κ. Χαραλάμπους δίνει ευκαιρίες σε ντόπιους ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό αυτό. Ο Αριστείδου είναι δικός μου στους Κ19. Ελπίζω να μην στην κατηγορία, είναι κρίμα να έχει «μαζέψει» μόλις δέκα βαθμούς, διότι παίζει ποδόσφαιρο και δεν κλείνεται πίσω. Η Καρμιώτισσα πήρε τον Ψύχα, είναι ταλέντο και τον υπολογίζω στην ομάδα. Θα πάρει μόνο Κύπριους η ομάδα».

Για την παραμονή: «Θα γίνει «μάχη» στην υπόθεση της παραμονής. Θα βάλω και την ΑΕΛ στην εξίσωση της παραμονής, παρόλο που βελτιώθηκε ως σύνολο με τον Κόσκελα στο «τιμόνι». Η κύρια «μάχη» της παραμονής θα φανεί από το «13» και κάτω. Αν ηττηθεί η Δόξα λογικά δεν προλαβαίνει καθόλου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας-ThemaSports
08/07 @ 16:48

Ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ο Απόλλωνας

Την αποχώρηση τριών μελών του τεχνικού τιμ ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!-ThemaSports
08/07 @ 13:37

Νέα προσθήκη από Ισπανία για τον άξονα!

Έτοιμος για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής είναι ο Απόλλωνας!

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί-ThemaSports
08/07 @ 10:29

Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα - Ανακοίνωθηκε η συμφωνία με Σεσί

Με μήνυμα του ο Απόλλωνας στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέσι Ντ' Αλμέιδα.

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά-ThemaSports
08/07 @ 09:56

Στη FIFA για τους μισθούς του ο Μπακενγκά

Μπελάδες για τον Απόλλωνα...

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη… -ThemaSports
08/07 @ 09:41

Υπο άλλες συνθήκες θα έκαναν κίνηση για Λαϊφη…

Πριν τρεις μέρες η ιστοσελίδα μας, είχε αναρτήσει θέμα για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη και προσπάθεια Κυπριακής ομάδας να τον επαναπατρίσει…

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί-ThemaSports
08/07 @ 09:24

Η... ευνοϊκή συγκυρία για Γκούλα που ΠΡΕΠΕΙ να εκμεταλλευτεί

Ο Απόλλωνας αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, με στόχο φυσικά να κάνει... επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, για να επιστρέψει η ομάδα σε πρωταγωνιστική πορεία, διεκδικώντας με αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο και τίτλους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ