Ο «μήνας του μέλιτος» για τον Κάρλος Καρβαλιάλ, κάηκε πριν καν ξεκινήσει ο «διαβολομήνας» των απανωτών ντέρμπι για τον Ολυμπιακό. Και αν δεν κερδίσει την ΑΕΚ την Κυριακή (07/01, 21:00), θα έρθει στα... ίσα από νωρίς, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ακολουθήστε μας στο Google news



Σε τρία μόλις ματς έχει ηγηθεί του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Θαύματα δεν περίμενε κανείς. Ούτε, όμως, και απώλεια τεσσάρων βαθμών, από τους εννέα που είχε να διεκδικήσει, απέναντι σε ΠανσερραϊκόΑτρόμητο και Λαμία.

Ουσιαστικά, ο «μήνας του μέλιτος» κάηκε. Εφόσον όλα πήγαιναν καλά σε αυτά τα τρία ματς, ίσως υπήρχε κάποιος χώρος για απώλειες στα ντέρμπι. Τώρα, όμως;

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μέσα στις επόμενες 20 ημέρες, μία φορά την ΑΕΚ και μία τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, και άλλες δύο τους «πράσινους» στην έδρα τους. Κι όσο κι αν η δήλωση του Κάρλος Καρβαλιάλ, περί αντίδρασης μετά την ήττα, συχνά βρίσκει εφαρμογή, στην προκειμένη περίπτωση, το παράθυρο αισιοδοξίας μοιάζει μικρό.

Η ΑΕΚ «καίγεται» να αποδείξει, πως οι γκέλες με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό, έχουν μείνει πίσω και θα φορτσάρει για τους εντός συνόρων στόχους της. Ίδιες φιλοδοξίες έχει και ο Παναθηναϊκός, και με τον νέο προπονητή, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά.

Άρα, γιατί να μπουν σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς να είναι στο 100%; Γιατί αν κάπου μπορεί να αποκτήσει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός απέναντί τους, είναι στο να θέλει το ματς περισσότερο, αφού αγωνιστικά, είναι εμφανές πως αυτός ακόμη ψάχνεται, ενώ οι άλλοι δύο, έχουν «στρωμένες» ομάδες από πέρυσι. Και για να είμαστε δίκαιοι, είναι κάτι για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ο Καρβαλιάλ, από την άλλη, όμως, το γνώριζε υπογράφοντας.

Πάντως, αν ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει την ΑΕΚ, θα έχει ίσες (σε περίπτωση ισοπαλίας) ή μεγαλύτερες (σε περίπτωση ήττας) απώλειες βαθμών, σε τέσσερα ματς επί Κάρλος Καρβαλιάλ, από ό,τι είχε επί Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε 13 στη Stoiximan Super League. Κι έχοντας παίξει, μόνο ένα* ντέρμπι.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού εντός Ιανουαρίου:

(07/01) Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Stoiximan Super League
(10/01) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Κύπελλο Ελλάδας
(14/01) Κηφισιά - Ολυμπιακός, Stoiximan Super League
(17/01) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Stoiximan Super League
(20/01) Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, Stoiximan Super League
(27/01) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Κύπελλο Ελλάδας

*Δεν υπολογίζεται το ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ολοκληρώθηκε.

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"-ThemaSports
05/07 @ 15:12

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έστειλε το δικό του μήνυμα στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ζητώντας του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια.

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/07 @ 19:58

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αμρ Ουάρντα δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την εθνική ομάδα της Αιγύπτου απέναντι στην Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου-ThemaSports
04/07 @ 11:32

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Στη φυλακή οδηγείται ο 27χρονος που καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από το Εφετείο για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου, ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον Απρίλιο του 2017, στη Θεσσαλονίκη.

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!-ThemaSports
04/07 @ 11:24

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!

Eάν ο Ελ Κααμπί αποχωρήσει, τότε τη θέση του στον Ολυμπιακό θα πάρει ο Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας!

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)-ThemaSports
04/07 @ 11:00

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε στη δημοσιότητα την ταινία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-24.

 Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα-ThemaSports
04/07 @ 08:04

Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Αλβανού τερματοφύλακα στην «Ένωση», την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ