Πόλυς Χαραλάμπους

Θετικές είναι οι αντιδράσεις των οπαδών του Απόλλωνα, για την πρώτη κίνηση εμβολιασμού της ομάδας. Ο Μπρούνο Σάντος, είναι μια σούπερ ποιοτική λύση για την δεξια πλευρά. Ειδικά την περίοδο που ήταν προπονητής ο Ντούσαν Κέρκεζ στην ΑΕΛ, «έκανε παπάδες» από την πλευρά του ο έμπειρος Βραζιλιάνος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εύστοχα έγραψαν κάποιοι οπαδοί των κυανολεύκων στα Σόσιαλ Μήντια χθες βράδυ, ότι από τότε που έφυγε ο Ζοάο Πέδρο από το Κολόσσι, δεν φόρεσε την φανέλα της ομάδας κάποιος παίχτης με… τρομερά ανεβάσματα, που να τον «νιώθει» έντονα η αριστερή πλευρά της αντίπαλης ομάδας.

Πέρσι τον Γενάρη, όταν ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην ομάδα Γκόιας, είχε οικονομικό όφελος η τότε διοίκηση του Αντρέα Σοφοκλέους. Ο Σάντος είχε σύμβαση που έληγε τον Μάιο του 2025 με τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Μπρούνο Σάντος, θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα να φτάσει σε φουλ βαθμό ετοιμότητας, με δεδομένο ότι η τελευταία του επίσημη συμμετοχή ήταν στις 7 Οκτωβρίου του 2023, σε παιχνίδι όπου η Γκόιας έχασε με 6-4 από την Μπαϊα.

Έχει ενδιαφέρον, αν οι τεχνικοί υπεύθυνοι, στη συνέχιση της ενίσχυσης τον Ιανουάριο, θα πάνε και για άλλους παίχτες με πέρασμα από το Κυπριακό πρωτάθλημα. Ούτως ώστε να μην χρειαστούν πολλή χρόνο να εγκλιματιστούν.

Από τους παίχτες που ανήκουν στην ομάδα, μόνο για τον Ντόνιο υπάρχουν πιθανότητες να επανεγγραφεί. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Αμίν Χαμάς, που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάη του 2024.

«Κομμένος» θεωρείται εδώ και καιρό ο Ετζάζ Χουσαίν, ο οποίος αμείβεται πλουσιοπάροχα (27 χιλιάρικα μηνιαίως) και απ’ ότι καταλαβαίνουμε δεν θα «παρατήσει» τόσο εύκολα, την σύμβαση που έχει με την ομάδα…

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!-ThemaSports
06/07 @ 19:20

Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!

Το σωματείο του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση με ένα video που καλεί τον κόσμο να γίνουν μέλη των «κυανόλευκων».

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!-ThemaSports
05/07 @ 23:19

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Sessi D’Almeida βρίσκεται ο Απόλλωνας.

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις-ThemaSports
05/07 @ 20:23

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα και τις φιλοδοξίες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών-ThemaSports
05/07 @ 18:39

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών

Στον έκτο όμιλο της πρώτης φάσης του UEFA Women's Champions League κληρώθηκαν οι Apollon Ladies μαζί με τις Πιούνικ Αρμενίας, Μούρα Σλοβενίας και Γκλέντοραν Βορείου Ιρλανδίας.

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!-ThemaSports
05/07 @ 18:07

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κάρλος Μπαραόνα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
05/07 @ 16:51

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Απόλλωνας ενημερώνει τα ΜΜΕ, αλλά και τον κόσμο του, ότι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (10/07, 16:00), θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, τον νέο προπονητή της ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ