Ο Σπύρος Νεοφυτίδης μέσω δηλώσεων στον Super Sport FM 104.0, μίλησε για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές εντός των γηπέδων, τα μέτρα που πρέπει να παρθούν και όχι μόνο…

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Αναλυτικά:

Για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές: «Και τι δεν έγινε στις τελευταίες 3 αγωνιστικές. Ευτυχώς δεν είχαμε θάνατο. Από μπουκάλια ζηβανίας, από κροτίδες, ρατσιστικές συμπεριφορές, από λέιζερ και άλλα. Είναι ένα τρελοκομείο ανεξέλεγκτο. Πλέον οι ίδιοι οι παίκτες αντελήφθησαν τους κινδύνους που διατρέχουν και ήταν πολύ έντονη στη χθεσινή συνάντηση. Υπάρχουν και παραμένουν τα ίδια προβλήματα. Μόνο εμείς κάναμε κάτι. Υπογράψαμε ένα μνημόνιο συναντίληψης και δεν έγινε τίποτα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ξεκάθαρα από τύχη δεν θρηνούμε κάποιο θύμα. Από καθαρή τύχη δεν ακρωτηριάστηκε παίκτης από κροτίδες».

Για τις συναντήσεις που θα γίνουν και τους stewards: «Έχουμε προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ αλλά και με άλλους φορείς. Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί και αυτοί φαίνεται πως παραβιάζονται. Ο αριθμός των stewards πρέπει να είναι ανάλογος με τον κόσμο που είναι μέσα στο γήπεδο. Κανονικά είναι ένας ανά 100 άτομα αλλά για κάποιο λόγο εμάς είναι ένας ανά 300. Δεν είναι εκπαιδευμένοι καλά».

Για τους ελέγχους στις εισόδους: «Δεν γίνονται έλεγχοι κατά την είσοδο. Εμείς είπαμε πως η Αστυνομία πρέπει να αναλαμβάνει τους ελέγχους. Έγινε αυτό στην αρχή σε κάποια ντέρμπι με μεγάλη επιτυχία. Μέχρι και κασόνια παίρνουν μέσα. Κυρίως στο Αλφαμέγα παίρνουν ότι θέλουν μέσα».

Ότι θα απέχουν οι παίκτες σε περίπτωση που δεν δοθούν εγγυήσεις: «Αν δεν νοιάζονται για την ζωή τους και θέλουν να κινδυνεύουν να πάνε να μπουν μέσα στο γήπεδο. Διαφορετικά θα πρέπει να απέχουν από την ερχόμενη βδομάδα αν δεν δοθούν εγγυήσεις. Ήταν πολύ έντονη οι παίκτες».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών -ThemaSports
07/07 @ 11:24

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Σημαντική ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!-ThemaSports
05/07 @ 16:38

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη!

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών-ThemaSports
05/07 @ 11:57

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην τελευταία του συνεδρία αποφάσισε την παραχώρηση οικονομικών κινήτρων στα Σωματεία Α’ Κατηγορίας για χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΚΟΠ πριν την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2024/25: Οι ταυτότητες των μεταγραφικών αποκτημάτων-ThemaSports
06/07 @ 23:45

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2024/25: Οι ταυτότητες των μεταγραφικών αποκτημάτων

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων με ένα κλικ...

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ