Στη Νορβηγική ιστοσελίδα VG μίλησε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο νέος προπονητής της Ομόνοιας, Κίετιλ Ρέκνταλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 55χρονος τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις μέσω τηλεφώνου στη σελίδα vg.no (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)με αφορμή το νέο του ξεκίνημα στην Κύπρο και την Ομόνοια.

Αναλυτικά τι είπε:

- «Ήταν μια εντελώς τρελή μέρα. Όσλο - Κοπεγχάγη - Βιέννη - μετά Λάρνακα. Ξύπνησα στις πέντε και μισή, μετά από δύο ώρες ύπνου και πιθανότατα θα είμαι στο κρεβάτι σύντομα μετά από πολλές συναντήσεις» είπε ανακουφισμένος στο τηλέφωνο στην σελίδα VG.

«Επιτέλους» ήταν η πρώτη αντίδραση του με τον βοηθό του Γκέιρ Φρίγκαρντ, μετά το διαζύγιο με την Ρόζενμποργκ τον περασμένο Ιούνιο.

- «Έχω πει από παλιά ότι είχαμε βάλει στόχο το εξωτερικό. Έχουμε δουλέψει σκληρά για αυτό. Έχουμε βρεθεί σε πολλούς κύκλους παρουσιάσεων με διάφορους συλλόγους το φθινόπωρο και πριν τα Χριστούγεννα».

Για το γεγονός ότι αρκετές Νορβηγικές ομάδες ήθελαν προπονητή σε αυτό το διάστημα αλλά δεν τον φώναξαν. Νιώθει ξεπερασμένος; «Δεν ξέρω τι να πω. Είναι δύσκολο να απαντήσω. Οι σύλλογοι αναζητούν συγκεκριμένα προφίλ. Είμαι λίγο έκπληκτος που δεν έχει υπάρξει κανένας νορβηγικός σύλλογος που να ενδιαφέρεται».

Πότε προέκυψε η επιλογή της Κύπρου; «Υπήρξαν αρκετές συναντήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Εκτός από τον αθλητικό διευθυντή, ήταν ο γενικός διευθυντής στην εικόνα, ο πρόεδρος. Ήταν απλώς θέμα να πάρω την πρώτη πτήση για Κύπρο».

Αν μίλησε με Μπεργκ: «Δεν έχω καταφέρει να το κάνω αυτό. Αλλά θα το κάνω αυτό. Θα είναι σημαντικό να ακούσουμε τις εμπειρίες του. Έχει καλό όνομα εδώ κάτω. Ειδικά το γεγονός ότι οργάνωσε καλά την ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έφεραν εμένα και τον Γκέιρ τώρα».

Γιατί είναι σωστή κίνηση η Ομόνοια: «Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Κύπρο με πολύ κόσμο. Έχουν φιλοδοξίες για να παίξουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και παρόλο που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν μικρές διαφορές, όπως μπορείτε να δείτε από τον πίνακα».

Για τη δουλειά που τον περιμένει: «Το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει αύριο το πρωί. Τώρα απομένουν δυόμισι μέρες μέχρι τον αγώνα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Έχει περάσει πολύς χρόνος και σκέψη τώρα για το πώς θα ρυθμίσουμε τις υποχρεώσεις μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Για τον καιρό στην Κύπρο: «Ναι, θα παραλείψω τον νορβηγικό χειμώνα. Δεν μου αρέσει πολύ το χιόνι και το κρύο. Ήταν συν 26 όταν απογειώθηκα με το αεροπλάνο στη Γκραν Κανάρια σε σύγκριση με μείον 26 στο Gardermoen την περασμένη εβδομάδα. Στο Χάμαρ είχε μείον 29. Πενήντα βαθμούς διαφορά. Τις τελευταίες μέρες τυλίγομαι σφιχτά για να μην κρυώσω και τα κατάφερα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ