Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη Δόξα και τη συνέχεια: «Είναι καθρέπτης το γήπεδο, καλούμαστε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Οι βαθμολογικές απώλειες μας άφησαν αρκετά πίσω. Οι ποδοσφαιριστές δέχτηκαν συστάσεις, όμως αυτοί έχουν δημιουργήσει τις προσδοκίες. Δεν γίνεται να παίζουμε καλά και μετά να είμαστε αγνώριστοι. Ας ελπίσουμε να έχουν καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης. Θεωρώ ότι τα παθήματα θα μας γίνουν μαθήματα. Θα επανέλθουμε στις νίκες. Θέλουμε να βάλουμε κάποια πράγματα στη τάξη. Υπάρχει μεγάλο μπάτζετ τα τελευταία δύο χρόνια, όμως δεν παίζει μπάλα αυτό. Οι πρώτες έξι, είναι εκεί κοντά στα οικονομικά δεδομένα. Τα μπάτζετ των ομάδων είναι περίπου ίδιες, γι αυτό είναι εκεί κοντά οι ομάδες στη βαθμολογία. Δεν σημαίνει ότι μπορούμε να παρουσιαζόμαστε με αυτό το χάλι. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας, στο γήπεδο φαίνονται όλα».

Για τη στήριξη του κόσμου και τις ευθύνες: «Θέλουμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο. Ακολουθούν την ομάδα παντού. Όταν ξεκινούν από την Πάφο για την Περιστερώνα, ο κόσμος δείχνει ότι μας στηρίζει πολύ. Θα το αλλάξουμε πλήρως. Έχουν όλοι μερίδιο ευθύνης. Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία στην ομάδα, προέχει ο αγώνας που έρχεται στο πρόγραμμα. Φοβόμουν το ματς με τη Δόξα, της δώσαμε δικαίωμα να ελπίζει σε αποτέλεσμα. Δώσαμε δικαιώματα, αφήσαμε να παιχτεί και “σκληρός” αγώνας, δεν δείξαμε ότι θέλουμε τον αγώνα και είμαι εκνευρισμένος. Θέλουμε οι παίκτες να δίνουν τη ψυχή τους».

Για τους προϋπολογισμούς: «Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι κοντά. Η διαφορά είναι 5% με 10%, σε εμάς είναι καλά τα πράγματα, καθώς είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας. Μπορώ να μιλήσω για εμάς και τις υποχρεώσεις μας. Δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερα για τα οικονομικά μας».

Για τα αγωνιστικά με ΑΕΖ: «Η πιο μεγάλη απουσία είναι ο Πελάτζιο. Υπάρχει ράγισμα στον αστράγαλο που θα τον αφήσει εκτός. Ο Μπρούνο επανήλθε στις προπονήσεις, ενώ θα λείψουν οι Πέπε και Δημητρίου λόγω καρτών. Ο Μπρούνο θα φανεί στις τελευταίες προπονήσεις εάν θα είναι στην αποστολή. Οι Κανέ και Μελούσο έδειξαν τα δείγματα τους, μας χαροποιεί η δουλειά των παιδιών, διότι μπήκαν αμέσως στην ομάδα».

Για την ενίσχυση: «Οι Κανέ και Μελούσο είναι σημαντικές προσθήκες. Ψαχνόμαστε στην επίθεση μετά τη φυγή του Μάνγκά και τον τραυματισμό του Νταβό. Κοιτάζουμε για την επίθεση, μία δύσκολη θέση για τον Γενάρη. Δεν είναι εύκολο να πάρεις ποδοσφαιριστή, όμως υπάρχουν επιλογές. Θεωρώ ότι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε ποδοσφαιριστή μαζί μας, αυτός θα αγωνίζεται στην επίθεση. Είμαστε σε καλό στάδιο για επιθετικό και ακραίο, χρειάζεται λίγη υπομονή, προσπαθείς να μειώσεις το ρίσκο ως ομάδα. Θεωρώ ότι θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή που θα μας δώσει δύναμη. Στόχος είναι να γίνουμε πιο δυνατοί».

Για τη συγκομιδή της ομάδας: «Δεν μας ικανοποιούν οι 35 βαθμοί, ούτε οι εμφανίσεις. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, έχουμε αφήσει βαθμούς και μας «πονάει» αυτό. Στο δεύτερο γύρο χρειαζόμαστε βαθμούς για να μπούμε στην εξάδα και να «κτυπήσουμε» ότι μπορούμε στα «play-offs». Δύσκολο ματς με την ΑΕΖ και θα τα δώσουμε όλα για να φέρουμε την ηρεμία στο σύνολο. Το σίγουρο είναι ότι θα διεκδικήσουμε τίτλους τώρα και στα επόμενα χρόνια. Θέλουμε διακρίσεις και τίτλους. Εάν μείνουμε εκτός τίτλων, θα ξέρουμε ότι θα το έχουμε «παλέψει». Η Πάφος FC έχει μεγαλώσει, όμως δεν είμαστε ευχαριστημένοι όταν είμαστε στην εξάδα. Θέλουμε τίτλους, αφού υπάρχουν ανέσεις και εξαιρετικούς παίκτες».

Τι γίνεται με τον Μάνγκα; «Δεν παίζει κάτι με τον Μάνγκα. Στην Κοριτίμπα μπορεί να αγωνιστεί, εμάς όμως δεν μας βγήκε σε πολλά θέματα. Χάσαμε ένα επιθετικό «όπλο» και ευελπιστούμε να γίνει σωστή επιλογή τον Γενάρη με ενίσχυση ποιότητας του συνόλου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ