Ισόπαλη 1-1 με την Εθνική Γεωργίας αναδείχτηκε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ17 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο "Κατωκοπιά - Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης". 

Ακολουθήστε μας στο Google news


Πολύ καλή παρουσία από την ομάδα μας, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το 1-1 το οποίο είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο, έμεινε μέχρι το τέλος. 

Ο Χρύσης Ευαγγέλου με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας στο 13ο λεπτό ενώ η Γεωργία ισοφάρισε στο 32' με κεφαλιά του Chikovani  μετά από εκτέλεση φάουλ. 

Καλύτερη η Εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε προϋποθέσεις να προηγηθεί στο σκορ αλλά ο Κοκκινόφτας και ο Λουκαϊδής στο 67' και στο 70' δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα από ευνοϊκή θέση ενώ λίγο αργότερα ο Άννινος Νικολάου από καλή θέση μέσα στην περιοχή, δεν κατάφερε να βρει τον στόχο. 

Κύπρος και Γεωργία θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη στις 14:30, επίσης στο γήπεδο της Δόξας στην Περιστερώνα. 

Η Εθνική Γεωργίας έχει προκριθεί στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων και μέσα από τους αγώνες που θα γίνουν το Μάρτιο, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση της στην τελική διοργάνωση που θα γίνει στη χώρα μας. 

Η Κύπρος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση της διοργάνωσης, ως διοργανώτρια χώρα. 

Κύπρος (Χρύσης Μιχαήλ): Σταύρος Παναγή, Νικόλας Αχιλλέας Λυσάνδρου (68' Παναγιώτης Χαραλάμπους), Κοσμάς Ιωάννου (81' Αννινος Νικολάου), Χρύσης Ευαγγέλου (81' Κυριάκος Στρούθου), Γαβριήλ Ψηλογενής (68' Πέτρος Ιωάννου), Μάριος Θεοχάρους (87' Γιώργος Τζιωρτζής), Φίλιππος Κοκκινόφτας (68' Μάξιμος Πετούσης), Χαράλαμπος Μιχάλας (87' Στέφανος Βασιλείου), Χρίστος Παπαδόπουλος (68' Μάριος Χατζηλευτέρη), Ραφαήλ Δημοσθένους (87' Θεόκλειτος Πολυχρονίου), Σταύρος Δημοσθένους (68' Χρίστος Λουκαϊδης) 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίθανη πρόκριση των Καναδών στα ημιτελικά από την άσπρη βούλα, σε τρομερό παιχνίδι-ThemaSports
06/07 @ 08:57

Απίθανη πρόκριση των Καναδών στα ημιτελικά από την άσπρη βούλα, σε τρομερό παιχνίδι

Ο Καναδάς έγραψε ιστορία στην πρώτη συμμετοχή του στο Copa America, αφού επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) της Βενεζουέλας και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή. Πήγε στράφι το μυθικό γκολ του Ροντόν για την Βενεζουέλα.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει ποσοστό... 50% στα πέναλτι που εκτέλεσαν αντίπαλοι της Αργεντινής!-ThemaSports
05/07 @ 08:22

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει ποσοστό... 50% στα πέναλτι που εκτέλεσαν αντίπαλοι της Αργεντινής!

Μόνο τα μισά πέναλτι που έχουν εκτελέσει οι αντίπαλοι της Αργεντινής απέναντι στον Εμιλιάνο Μαρτίνες έχουν μπει γκολ.

Τα χρειάστηκε η Αργεντινή, αλλά πέρασε με δραματικό τρόπο στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα!-ThemaSports
05/07 @ 07:44

Τα χρειάστηκε η Αργεντινή, αλλά πέρασε με δραματικό τρόπο στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα!

Με ήρωα τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος είχε δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι, η Αργεντινή κατάφερε να αποκλείσει τον Ισημερινό 1-1 (4-2 πεν.) και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για τα ματς με Λιθουανία και Λευκορωσία-ThemaSports
04/07 @ 15:58

Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για τα ματς με Λιθουανία και Λευκορωσία

Σε ρυθμούς επίσημων υποχρεώσεων η Εθνική μας ομάδα Γυναικών με δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν εντός Ιουλίου.

Δεν το κουνάει από την Εθνική Ιταλίας ο Μπουφόν-ThemaSports
03/07 @ 21:00

Δεν το κουνάει από την Εθνική Ιταλίας ο Μπουφόν

Η Εθνική Ιταλίας θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος αποφάσισε εν τέλει να μην αποχωρήσει από την ομάδα, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που του δίνεται αυτή η ευκαιρία.

Τα ζευγάρια των «8» στο Κόπα Αμέρικα-ThemaSports
03/07 @ 08:28

Τα ζευγάρια των «8» στο Κόπα Αμέρικα

Δείτε τα ζευγάρια για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ