Σύμφωνα με τα Μέσα της Καταλονίας ο Ζοσέ Μουρίνιο αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα οι «μπλαουγκράνα» το σκέφτονται!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Τα καταλανικά Μέσα ωστόσο δεν το αποκλείουν καθώς σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «ElNacional.cat» ο Πορτογάλος τεχνικός που απολύθηκε από τη Ρόμα, πρότεινε τον εαυτό του στους «μπλαουγκράνα» και ο Ντέκο φέρεται να το σκέφτεται σοβαρά!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Καταλανών, λίγες ώρες μετά την απόλυση του από τους «τζιαλορόσι», ο «Special One» μίλησε με την Μπαρτσελόνα και πρότεινε τον εαυτό του για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκέφτεται την απόσυρση του και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, θεωρώντας ότι θα έκανε εξαιρετική δουλειά στην Μπαρτσελόνα με το ρόστερ που έχει τη δεδομένη στιγμή.

Μέχρι στιγμής μάλιστα, η στάση της Μπαρτσελόνα δεν είναι αρνητική. Ο τεχνικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ντέκο, φέρεται να το σκέφτεται καθώς η εικόνα της ομάδας τους τελευταίους μήνες είναι άσχημη.

Την ίδια στιγμή ο Τσάβι φαίνεται να χάνει την... μπάλα με τον ίδιο μάλιστα να τονίζει ότι εάν στο τέλος της σεζόν η Μπαρτσελόνα δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο, τότε ο ίδιος θα δηλώσει την παραίτηση του στη διοίκηση.

Πηγή: gazzetta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 16:06

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα-ThemaSports
07/07 @ 20:19

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 33 ετών, μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε-ThemaSports
07/07 @ 13:00

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Φενέρμπαχτσε κι ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του είναι ο Άνσου Φάτι, σύμφωνα με τη MARCA

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»-ThemaSports
07/07 @ 11:35

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»

Ο Γενς Λέμαν έκανε ένα τουλάχιστον… οπισθοδρομικό σχόλιο για το ροζ μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ