Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο δικηγόρος Στέλιος Χριστοδούλου, ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον Κρις Τριανταφυλλίδη τη νομική υπεράσπιση του ΑΠΟΕΛ, στη δικαστική μάχη που θα γίνει για τον διακοπέντα αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το τι ισχύει για την υπόθεση του διακοπέντα αγώνα κυπέλλου και ποια είναι η θέση του ΑΠΟΕΛ: «Μέσα στο χρονικό πλαίσιο που γίνεται σχετική αναφορά στους κανονισμούς της ΚΟΠ, έχουμε υποβάλει ένσταση για τη διακοπή του εν λόγω αγώνα. Η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή για διακοπή δεν ήταν ορθή. Δεν θέλω να επεκταθώ στο κείμενο που έχουμε αποστείλει. Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι η θέση του ΑΠΟΕΛ είναι ότι η απόφαση που είχε ληφθεί τη συγκεκριμένη στιγμή από τον διαιτητή, δεν δικαιολογούσε την απόφαση που έχει πάρει ο διαιτητής».

Για το βίντεο με τον οπαδό και την κροτίδα: «Έχουμε ζητήσει από την ΚΟΠ να μας προμηθεύσει με όλο το υλικό. Έχουμε πάρει μέρος του. Το συγκεκριμένο υλικό δεν είναι μέσα σε αυτά που μας έχουν ήδη αποσταλεί».

Για τον τραυματισμό του Παπαγεωργίου και πως πρέπει να αποδειχθεί: «Στα πλαίσια μιας δικαστικής διαδικασίας το αντικείμενο του οποίου είναι ο ισχυρισμός τραυματία ποδοσφαιριστή, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να αποδειχθεί. Αυτό που απομένει είναι να αποδειχθεί ότι έχει τραυματιστεί και ότι όντως μπορούσε να επηρεάσει τον ίδιο στο κατά ποσό μπορούσε να αγωνιστεί ή όχι και επίσης κατά ποσό αυτό μπορούσε να επηρεάσει τον αγώνα».

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης και το φύλλο αγώνος: «Ο διαιτητής που ήταν ο αρμόδιος για να διακόψει τον αγώνα, στην έκθεση την οποία έχει κάνει ο ίδιος, κάνει αναφορά για κροτίδα που προήλθε από εξωτερικό παράγοντα, όχι από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Διέκοψε έναν αγώνα χωρίς να φαίνεται ποια ομάδα φέρει ευθύνη για τη διακοπή».

Για το πότε θα ληφθεί η απόφαση: «Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως μέχρι τις 24 του μήνα θα πρέπει και η Νέα Σαλαμίνα να υποβάλει τις θέσεις της για το όλο ζήτημα».

Για το αν ο διαιτητής επηρεάστηκε από το γεγονός πως υπήρξε ρίψη κροτίδας και στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: «Θα ήθελα να αναφέρω τον προβληματισμό μου με το πόση ευκολία διακόπτεται ένας αγώνας. Κάθε αγώνας θα πρέπει να κρίνεται σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
05/07 @ 15:42

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»

Δημοσίευμα του SDNA κάνει λόγο για συμωνία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η-ThemaSports
05/07 @ 14:12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η

Όγδοη μέρα στη Σερβία για το ΑΠΟΕΛ που ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί-ThemaSports
05/07 @ 12:50

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...-ThemaSports
05/07 @ 11:07

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...

Στις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ρωτήθηκε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό-ThemaSports
05/07 @ 10:43

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την σπουδαία κίνηση της ομάδας του με την απόκτηση του Γερμανού, Μαξ Μάγιερ.

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ