Ο Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Εντάξει, ήταν σημαντική πρόκριση για εμάς. Νομίζω όμως πως δεν συνδυάστηκε με καλή απόδοση. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως με τέτοιες αποδόσεις δεν μπορούμε να πάμε πολύ μακριά. Μας προβληματίζει ιδιαίτερα η εικόνα. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα και οι αυτοί οι ποδοσφαιριστές να είναι σε αυτά τα χάλια μέσα στο γήπεδο. Δεν μας ικανοποιεί η εμφάνιση καθόλου, παρά την πρόκριση. Η ομάδα δεν έδειξε ότι είναι σύνολο πρώτης κατηγορίας με ποιότητα. Δεν έδειξε ούτε το 10% της απόδοσης της. Με όλο το σεβασμό στον Ολυμπιακό που αγωνίστηκε με αλλαγές, εμάς μας προβληματίζει η εικόνα της Πάφος FC».

Αγγίζει πρόσωπα αυτή η εικόνα; «Μας αγγίζει όλους αυτή η εικόνα. Οι πάντες έχουν ευθύνες, υπάρχει γενικός προβληματισμός στην ομάδα. Παρόλο που η ομάδα βρίσκεται στα προημιτελικά του κυπέλλου και τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, η εικόνα είναι κάκιστη και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα είναι αδιανόητο, καλούμαστε να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο για να μην την «πληρώσουμε» στη συνέχεια. Οι προηγούμενες εμφανίσεις και η χθεσινή ήταν κάκιστες, άρα περιμένουμε βελτίωση».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις της Πάφος FC: «Όλοι θα παίξουν με όλους, εμάς μας προβληματίζει η εικόνα της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε από που ήρθαν οι τελευταίες ήττες του συνόλου, από την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία και από την πρότελευταία, άρα δεν έχει σχέση η βαθμολογική θέση των ομάδων, όλες είναι δύσκολες. Η εικόνα δεν είναι αυτό που θέλουμε ως ομάδα».

Έχουν γίνει συναντήσεις για την βελτίωση της εικόνας; «Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει συναντήσεις με τον πρόεδρο που βρίσκεται εδώ. Θα βρούμε τη λύση, καθώς με αυτή την απόδοση δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, σε καμία διοργάνωση».

Για τον τραυματισμό του Ζάιρο: «Με τον τραυματισμό του Ζάιρο, εμείς ευελπιστούμε πως δεν είναι σοβαρός, όμως δεν έχουμε κάποια δεδομένα. Ο παίκτης έχει περάσει από τις πρώτες εξετάσεις, θα κάνει και MRI για να μάθουμε το μέγεθος της ζημιάς. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι αδύνατο να βρεθεί στη διάθεση του προπονητή. Εκτός θα μείνουν οι Δημητρίου και Πέπε λόγω καρτών».

Για την ενίσχυση: «Θέλαμε ενίσχυση και τώρα θέλουμε περισσότερο, μετά τον τραυματισμό του Ζάιρο που ευελπιστούμε να μην είναι σοβαρός. Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε νεότερα».

Για την απόφαση της απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών: «Είναι μία τραγική απόφαση η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Δεν με ενδιαφέρει εάν προέρχεται από την Κυβέρνηση. Αν η Ομοσπονδία έκανε αυτά που έπρεπε δεν θα φτάναμε στο σημείο αυτό. Αν αυτοί που είχαν ευθύνες γνώριζαν την ανάλογη τιμωρία δεν θα φτάναμε στο παρά πέντε να θρηνήσουμε θύματα στις κερκίδες, αντίθετως χαϊδευαν τα αυτιά τους.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 20:37

Οι προβλέψεις των ποδοσφαιριστών της Πάφου για τον νικητή του EURO (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου προβλέπουν τον νικητή του EURO24.

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 16:51

Οι κορυφαίες στιγμές της σεζόν για την Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τις πέντε κορυφαίες στιγμές της σεζόν.

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο-ThemaSports
01/07 @ 16:56

Ανακοίνωση Πάφου για Ικόκο

Τον Ικόκο αποχαιρέτησε και επίσημα η Πάφος.

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!-ThemaSports
01/07 @ 11:27

Παφίτικη ΤΡΕΛΑ!

Όπως ανέφερε με σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Πολύβιος Παλιούρας, γίνονται σκέψεις για διευθέτηση και 2ης πτήσης για τη Σουηδία για το ματς με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»-ThemaSports
01/07 @ 11:14

Παλιούρας: «Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και 2η πτήση για Σουηδία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!-ThemaSports
30/06 @ 23:21

Δείχνει με το... «καλημέρα» τις «άγριες» διαθέσεις του!

Συνεχίζει... φορτσάτος από την περσινή σεζόν ο Ζάιρο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ