Το εισιτήριό της για τον τελικό του Σούπερ Καπ έκλεισε η Ίντερ, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία 3-0 της Λάτσιο στον νοκ άουτ ημιτελικό του Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έτσι, οι «νερατζούρι» θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Δευτέρα (22/1) τη Νάπολι (που απέκλεισε τη Φιορεντίνα) ή... αλλιώς θα τεθούν αντιμέτωποι οι Κυπελλούχοι με τους Πρωταθλητές.

Στα του αγώνα τώρα, το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την κυριαρχική εμφάνιση της Ίντερ, η οποία είχε και δύο δοκάρια (36' Μπαρέλα και 52' Λαουτάρο).

Το παιχνίδι ήταν εξαρχής πολύ ανοικτό, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να παρουσιάζεται σαφώς πιο απειλητική. Βρήκε, δε, σχετικά γρήγορα και το πρώτο γκολ και μάλιστα με υπέροχο συνδυασμό. Συγκεκριμένα, στο 17' ο Μπαστόνι γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Ντιμάρκο την πέρασε με τακουνάκι στον Τουράμ, ο οποίος έγραψε το 1-0 με προβολή.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο δεύτερο μέρος, βρίσκοντας και δεύτερο γκολ με εκτέλεση πέναλτι του Τσαλχάνογλου στο 49'. Παράβαση που κέρδισε ο Λαουτάρο από τον Πέδρο και η οποία δόθηκε μέσω VAR.

Και ενώ η Ίντερ είχε δημιουργήσει νωρίτερα πολλές ευκαιρίες και για ένα τρίτο γκολ, τελικά το σημείωσε στο 87', με τον Φρατέζι να ολοκληρώνει ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του.

Από την άλλη, η Λάτσιο όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και περισσότερο ακίνδυνη. Και αφού ακυρώθηκε και το τέρμα του Ιμόμπιλε στο 89' για χέρι, το 3-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με την Ίντερ να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό.
 
Sport-fm.gr
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 16:06

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα-ThemaSports
07/07 @ 20:19

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 33 ετών, μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε-ThemaSports
07/07 @ 13:00

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Φενέρμπαχτσε κι ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του είναι ο Άνσου Φάτι, σύμφωνα με τη MARCA

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»-ThemaSports
07/07 @ 11:35

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»

Ο Γενς Λέμαν έκανε ένα τουλάχιστον… οπισθοδρομικό σχόλιο για το ροζ μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ