Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Απόλλωνα, Σωκράτης Έλληνας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τα όσα έγιναν χτες στο «Αλφαμέγα»: «Τα όποια επεισόδια είναι καταδικαστέα από έμας. Προσπαθούμε και εμείς ως σωματείο να συμβάλουμε στη βελτιστοποίηση του οπαδικού κινήματος. Είναι κάτι που μας προβληματίζει και είναι κάτι που χρειάζεται συλλογική δουλειά από όλους τους εμπλεκόμενους στο ποδόσφαιρο».

Για τη μη έναρξη του αγώνα: «Την κρίνουμε αδικαιολόγητη τη μη έναρξη. Από τη στιγμή που παρενέβη η Αστυνομία επανήλθε η τάξη χωρίς να γίνει κάποια συμπλοκή. Ο υπεύθυνος αστυνόμευσης μαζί με τον διαιτητή έκριναν ότι μπορούσε να αρχίσει ο αγώνας. Λίγα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει ο αγώνας, κάτι ανατράπηκε. Μας ειπώθηκε ότι είναι μια πολιτική απόφαση που θα πρέπει να εφαρμοστεί. Θεωρούμε ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει ο αγώνας, είχε επανέλθει η τάξη. Υπήρξε μόνο μια ανακοίνωση από τα μεγάφωνα μετά από την οποία υπήρξε πλήρης συμμόρφωση. Καταλαβαίνω την πρόθεση του ΠτΔ και του Υπουργού να βάλουν μια τάξη. Δεν μπορώ να ξέρω πως μπήκαν μέσα αυτά τα αντικείμενα. Ο έλεγχος σε μας ήταν εξονυχιστικός στους οπαδούς μας, στους αθλητές και στους παράγοντες του Απόλλωνα. Χτες καμία κροτίδα δεν έπεσε στο γήπεδο από οπαδό του Απόλλωνα, κανένας πυρσός δεν έπεσε στο γήπεδο από οπαδό του Απόλλωνα. Είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει για την πάταξη της βίας στα γήπεδα».

Για την τύχη του αγώνα: «Είμαι βέβαιος ότι θα πάει στον Αθλητικό Δικαστή. Θεωρούμε ότι μπορούσε να γίνει ο αγώνας εκείνη τη στιγμή. Αν θέλουμε να νικήσει το ποδόσφαιρο, ο αγώνας πρέπει να γίνει με φιλάθλους. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να προστατέψουμε τον Απόλλωνα. Δεν συνέβη κάτι από πλευράς Απόλλωνα που να δικαιολογεί τη μη έναρξη του αγώνα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις-ThemaSports
05/07 @ 20:23

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα και τις φιλοδοξίες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών-ThemaSports
05/07 @ 18:39

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών

Στον έκτο όμιλο της πρώτης φάσης του UEFA Women's Champions League κληρώθηκαν οι Apollon Ladies μαζί με τις Πιούνικ Αρμενίας, Μούρα Σλοβενίας και Γκλέντοραν Βορείου Ιρλανδίας.

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!-ThemaSports
05/07 @ 18:07

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κάρλος Μπαραόνα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
05/07 @ 16:51

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Απόλλωνας ενημερώνει τα ΜΜΕ, αλλά και τον κόσμο του, ότι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (10/07, 16:00), θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, τον νέο προπονητή της ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου-ThemaSports
04/07 @ 13:28

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου

Ο Απόλλωνας ενημερώνει τον κόσμο του ότι το επετειακό και συλλεκτικό τεύχος (157) του επίσημου περιοδικού «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ», κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη (04/07) online και δωρεάν...

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»-ThemaSports
04/07 @ 13:15

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μέσω του επετειακού τεύχους του περιοδικού των «κυανολεύκων» για τα 70 χρόνια ζωής του συλλόγου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ