Διαβάστε τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη για την έρευνα για τα επεισόδια στο Ρέντη αλλά και την νομοθετική παρέμβαση που έρχεται κατά της βίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή η νομοθετική παρέμβαση για την αποτροπή της οπαδικής βίας όπως ενημέρωσε ο Παύλος Μαρινάκης ενώ επεσήμανε ότι οι έρευνες για επεισόδια στο Ρέντη συνεχίζονται και κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί σχετικά με το θέμα της εύρεσης των ηθικών αυτουργών.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Αυτή την εβδομάδα θα ψηφιστεί η νομοθετική παρέμβαση στη Βουλή. Λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα θα ανακοινώσει ο Αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός, Γιάννης Βρούτσης.
Είναι σημαντικό αυτά να ψηφιστούν και να εφαρμοστούν και να περάσουμε σε μία νέα εποχή. Είναι παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν και με τη λειτουργία των γηπέδων και με τις πειθαρχικές ποινές που προβλέπονται, ώστε να προστατευτεί ο φίλαθλος που θέλει να πάει να δει την αγαπημένη του ομάδα.

Ένα πολύ σημαντικό σκέλος καταπολέμησης της οπαδικής βίας, όπως έχουμε πει, είναι κι αυτό που έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη και τις Αρχές.

Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και με οποιοδήποτε άλλο άθλημα λένε ότι μπορεί να ξεκινά κυρίως από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου, όμως καταλήγει σε πολλά πιθανά κι απίθανα σημεία της ελληνικής επικράτειας.

Εκεί τον ρόλο αυτόν τον έχουν οι αρμόδιες Αρχές κι η δικαιοσύνη. Εδόθησαν κάποια στοιχεία, ζητήθηκε συσχέτιση κάποιων υποθέσεων.

Είναι αυτονόητο ότι περιμένουμε την πορεία της διερεύνησης όλων αυτών των υποθέσεων. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν φυσικοί κι ηθικοί αυτουργοί αποτρόπαιων πράξεων, όπως αυτό που συνέβη στον Ρέντη, που κόστισε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος πήγε να κάνει εκεί τη δουλειά του και να προστατεύσει τους υπόλοιπους πολίτες.

Αυτό που θέλουμε είναι να προχωρήσουν άμεσα όλες αυτές οι έρευνες. Δεν μπορούμε όμως, εμείς να πούμε ούτε να προδικάσουμε το πότε θα ολοκληρωθεί η πρώτη ή η δεύτερη φάση ερευνών, πόσοι και ποιοι θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί".

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"-ThemaSports
05/07 @ 15:12

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έστειλε το δικό του μήνυμα στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ζητώντας του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια.

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/07 @ 19:58

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αμρ Ουάρντα δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την εθνική ομάδα της Αιγύπτου απέναντι στην Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου-ThemaSports
04/07 @ 11:32

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Στη φυλακή οδηγείται ο 27χρονος που καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από το Εφετείο για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου, ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον Απρίλιο του 2017, στη Θεσσαλονίκη.

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!-ThemaSports
04/07 @ 11:24

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!

Eάν ο Ελ Κααμπί αποχωρήσει, τότε τη θέση του στον Ολυμπιακό θα πάρει ο Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας!

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)-ThemaSports
04/07 @ 11:00

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε στη δημοσιότητα την ταινία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-24.

 Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα-ThemaSports
04/07 @ 08:04

Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Αλβανού τερματοφύλακα στην «Ένωση», την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ