Ευχάριστα νέα στον Παναθηναϊκό Aktor: Ο Λούκα Βιλντόζα προπονήθηκε την Τρίτη (30/1) και επιστρέφει στη δράση για τους «πράσινους». Θέλει σαν... τρελός να προλάβει το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (31/1, 21:15), δεδομένη η συμμετοχή του κόντρα στη Ζαλγκίρις (2/2, 20:00). Εκτός ο Κώστας Σλούκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αργεντινός γκαρντ του «τριφυλλιού» υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο ματς με το Περιστέρι στις αρχές Ιανουαρίου (7/1), πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν πως θα χρειαστεί έναν μήνα στα «πιτς».

 

Ωστόσο, η αποθεραπεία του κινήθηκε καλύτερα από το αναμενόμενο και ο Βιλντόζα ήταν σε θέση να προπονηθεί την Τρίτη σε... χρόνο - ρεκόρ, ύστερα από τριών εβδομάδων. Ο ποιοτικός παίκτης του Παναθηναϊκού Aktor «έβγαλε» ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και πλέον «παλεύει» για να είναι διαθέσιμος απέναντι στην ιταλική ομάδα. Άλλωστε, η επιθυμία του να επιστρέψει στη δράση είναι τεράστια και ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να είναι στη δωδεκάδα κόντρα στην Αρμάνι. Η λογική λέει πως θα βρίσκεται στην «πράσινη» αποστολή και πλέον μένει να φανεί αν και πόσο θα χρησιμοποιηθεί. Αν δεν τα καταφέρει για το ματς της 24ης αγωνιστικής, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Κάουνας με τη Ζαλγκίρις (2/2, 20:00).

 

Το ίδιο συνέβη και με τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, που επέστρεψε στις «πράσινες» προπονήσεις, αλλά παραμένει αμφίβολος για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

 

Αντιθέτως, όπως είχε τονίσει η "Magic Euroleague", ο Κώστας Σλούκας παραμένει ανέτοιμος. Ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού» ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη και δεν θα είναι σε θέση να μπει στη δωδεκάδα για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μιλώντας για το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού Aktor ο κόουτς Αταμάν ανέφερε νωρίτερα: «Νομίζω πως ο Σλούκας δεν θα παίξει. Ο Λούκα Βιλντόζα έκανε προπόνηση σήμερα. Δεν είναι έτοιμος, αλλά θα το προσπαθήσει».

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Νικ την δίνει, ο Γιάννης καρφώνει, η Εθνική θα είναι στους Ολυμπιακούς»: Η φάση που… θέλουμε να δούμε ξανά! -ThemaSports
04/07 @ 08:58

«Ο Νικ την δίνει, ο Γιάννης καρφώνει, η Εθνική θα είναι στους Ολυμπιακούς»: Η φάση που… θέλουμε να δούμε ξανά!

Φάση που θέλουμε να δούμε ξανά, μία δυάδα που ξέρει να συνεργάζεται και να προσφέρει θέαμα. Νικ Καλάθης και Γιάννης Αντετοκούνμπο, part 1 για την Ελλάδα…

Ονειρικός Αντετοκούνμπο, σπουδαία Εθνική Ελλάδα σε μαγική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ-ThemaSports
03/07 @ 23:09

Ονειρικός Αντετοκούνμπο, σπουδαία Εθνική Ελλάδα σε μαγική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ

Εξαιρετική εμφάνιση από την Εθνική, που συνέτριψε με 109-82 την μαχητική Δομινικανή Δημοκρατία στην πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά. Μεγαλειώδης παράσταση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (32 πόντοι σε 18 λεπτά χωρίς να χάσει σουτ), σπουδαίος και ο Κρις Ντουάρτε.

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόσα: «Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα»-ThemaSports
02/07 @ 21:20

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόσα: «Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα»

Ο Λούκα Βιλντόσα με μήνυμά του στα social media αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Λούκα Βιλντόσα από τον Ολυμπιακό.

Επίσημο: Βιλντόσα διετίας στον Ολυμπιακό!-ThemaSports
02/07 @ 19:50

Επίσημο: Βιλντόσα διετίας στον Ολυμπιακό!

Από τα πράσινα στα… κόκκινα ο Λούκα Βιλντόσα!

Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε τον παίκτη που θα ήθελε από τον Παναθηναϊκό και εξήγησε γιατί δεν έμεινε ο Κάνααν-ThemaSports
02/07 @ 20:21

Ο Μπαρτζώκας αποκάλυψε τον παίκτη που θα ήθελε από τον Παναθηναϊκό και εξήγησε γιατί δεν έμεινε ο Κάνααν

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο Proteas Hoop Lab και απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν οι νεαροί αθλητές.

Χτίζεται η Ρεάλ της νέας σεζόν: Ανακοινώνονται Ιμπάκα, Φελίς, Ράταν-Μέις και ανανεώνουν Ταβάρες, Χεζόνια-ThemaSports
01/07 @ 23:17

Χτίζεται η Ρεάλ της νέας σεζόν: Ανακοινώνονται Ιμπάκα, Φελίς, Ράταν-Μέις και ανανεώνουν Ταβάρες, Χεζόνια

Η Ρεάλ ετοιμάζεται για... μπαράζ ανακοινώσεων τόσο σε όσο και σε ανανεώσεις συμβολαίων, ξεκινώντας το χτίσιμο για τη νέα σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ