Πόλυς Χαραλάμπους

Η απόλυση του Γέσπερ Γιάνσον, άργησε για μερικά 24ωρα. Από την Τρίτη έβγαινε από παντού, ότι το αφεντικό των πρασίνων ήταν θυμωμένος με κάποιες αποφάσεις του Σουηδού αθλητικού διευθυντή…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Προκάλεσε εντύπωση πάντως, ότι στο σύντομο δελτίο τύπου, δεν είπαν ούτε ένα… ψυχρό «ευχαριστώ» στον Σκανδιναβό. Απ’ ότι καταλαβαίνουμε, οι δυο πλευρές θα λύσουν τις οικονομικές διαφορές δικαστικώς, με δεδομένο ότι ο Γιάνσον είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, όταν έπιασε δουλειά στην Ομόνοια το περασμένο Καλοκαίρι.

Το ερώτημα που κυριαρχεί μέσα στον πράσινο Λαό από χθες το απόγευμα, είναι κατά πόσον μετά τον Γιάνσον, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας, θα ειδοποιήσει και τον Ρέκνταλ να μαζέψει τα πράγματα του.

Αν αποφασίσει να διώξει τόσο νωρίς τον Νορβηγό κόουτς, θα υπάρξει έξτρα οικονομικό κόστος για την εταιρία. Ουσιαστικά ο Παπασταύρου θα κληθεί να πληρώσει το «λάθος» του Γιάνσον, να ψηφίσει τον Ρέκνταλ, όταν τον… έπεισε (πριν 25 μέρες) να διώξουν τον Σωφρόνη Αυγουστή (θα πληρωθεί κανονικά τα μηνιάτικα του μέχρι τον Μάη και ο Κύπριος τεχνικός).

Όπως τα έκαμαν στην ποδοσφαιρική Ομόνοια, όχι μόνο με τις αποφάσεις που έλαβαν τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά κι αυτές του περασμένου Καλοκαιριού, αναγκάζεται ο ιδιοκτήτης να πληρώσει «βαριά λυπητερή».

Τούτα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όμως αν θέλει ο Παπασταύρου να «επιστρέψει» η ομάδα στα επίπεδα που ήταν μέχρι πριν 2,5 χρόνια, θα πρέπει να επιλέξει άλλους συνεργάτες για τα βασικά τεχνικά πόστα (αθλητικού διευθυντή και προπονητή).  

Έχει ενδιαφέρον επίσης, αν θα κινηθεί τώρα για να προσλάβει αντικαταστάτη του Γιάνσον ή θα δώσει εντολή στον Σίμο Ταραπουλούζη να έχει (ξανά) αυξημένες αρμοδιότητες μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία-ThemaSports
08/07 @ 16:30

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την παρακάμερα του πρώτου φιλικού αγώνα των «πράσινων» στην Πολωνία με αντίπαλο την Κρακόβια, όπου ηττήθηκε με 3-0.

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 10:41

Οι προσδοκίες των Ανδρέου και Οζλέρ - Δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου και Τασίν Οζλέρ, μίλησαν στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV για τη συμμετοχή τους στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», με το γραφείο Τύπου της ομάδας να δημοσιεύει μέρος των δηλώσεων τους.

Captain!-ThemaSports
07/07 @ 11:20

Captain!

Με το περιβραχιόνιο ο Κουλιμπαλί

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)-ThemaSports
07/07 @ 10:05

Τα στιγμιότυπα με την Κρακοβία (Βίντεο)

Η Ομόνοια παρουσιάζει τα στιγμιότυπα από το πρώτο ξεμούδιασμα

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»-ThemaSports
06/07 @ 21:20

Μασούρας: «Μέχρι τις 25 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι»

Δηλώσεις του Γιάννη Μασούρα, μετά την φιλική ήττα της Ομόνοιας με 3-0 από την Κρακόβια.

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»-ThemaSports
06/07 @ 21:10

«Βελτίωση σε όλα, από άμυνα μέχρι επίθεση – Είναι κατανοητό για πρώτο φιλικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το πρώτο φιλικό στην Πολωνία που ολοκληρώθηκε με ήττα 0-3 από την Κρακοβία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ