Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τα παράπονα: «Δεν υπάρχει ματς στο οποίο μας ικανοποιεί κάτι λιγότερο από τη νίκη. Αλλά, οφείλουμε να καταγράφουμε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν το παιχνίδι. Πέραν από την απόδοση της Πάφου, το αποτέλεσμα επηρεάστηκε από εξωτερικούς παράγοντες. Ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και ο κόσμος είδε τι συνέβη και κυρίως τι δεν συνέβη. Έχουμε ζητήσει τη δημοσιοποίηση των διαλόγων και αναμένουμε να πράξει τα δέοντα η ΚΟΠ για να υπάρχει διαφάνεια και να ξέρει και το φίλαθλο κοινό τί ειπώθηκε. Είπαμε για τουλάχιστον δύο φάσεις και αναφέραμε αυτές που ήταν τουλάχιστον για VAR. Δεν λέμε ότι θα δίνονταν οι κόκκινες, αλλά θα ξέραμε ότι έγινε η σωστή διαδικασία για να ληφθεί η σωστή απόφαση. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η κουβέντα, κατά καιρούς και άλλες ομάδες το ζήτησαν. Δεν πήραμε ακόμη κάποια απάντηση, όμως αν υπάρξει απάντηση θα το μάθετε αμέσως».

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα και το επόμενο ντέρμπι: «Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα. Υποχωρήσαμε γιατί στα τελευταία μας παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες. Είμαστε μακριά από τους στόχους μας και θα πρέπει να υπάρξει άμεσα ανάκαμψη για να επιστρέψουμε στις ψηλές θέσεις. Δεν στεκόμαστε στις δικαιολογίες και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι δουλειά για να είμαστε βελτιωμένοι άμεσα. Είμαστε στο κομμάτι της σεζόν που θα κριθούν πολλά. Υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια τον Φεβρουάριο. Το αμέσως επόμενο είναι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Ο μήνας που διανύουμε θα είναι με διπλά παιχνίδια συνέχεια.».

Για τη ψυχολογία των παικτών: «Όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται με το μέρος σου, η ψυχολογία επηρεάζεται και ο μόνος τρόπος να αλλάξει είναι αυτό, είναι με τις νίκες. Είναι ευκαιρία να γυρίζει ο διακόπτης. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσει να σε πιστεύει το κοινό. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και την πιστεύει, αλλά είμαστε σε ένα σημείο της σεζόν που δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να διορθωθούν λάθη».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Οι Κάργας, Γκερέρο και Περέα που ήταν εκτός με την Πάφο δεν έκαναν πρόγραμμα σήμερα. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση τους τις επόμενες ημέρες. Ο Γουαρίς θα είναι διαθέσιμος και θα απουσιάσει με τον Οθέλλο λόγω καρτών. Ο Αρτυματάς είναι θέμα ετοιμότητας, θα χρειαστεί ακόμη λίγο καιρό.

Για τις εκδηλώσεις που έγιναν: «Η μετονομασία της κερκίδας ήταν απόδοση τιμής στον πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης. Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε σε όλες τις εκδηλώσεις, είχε αρκετό κόσμο και η εορταστική βραδιά της Παρασκευής. Το θετικό αυτό των ημερών είναι το μήνυμα και το κλίμα ενότητας που επικρατεί εντός της ομάδας».

Για τη διευθέτηση φιλικού: «Θα έχουμε φιλικό την Τετάρτη με την Μπεόγκραντ και θα ενημερώσουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέγραψε στην «Κυρία» ο Τεσέιρα- Ο αριθμός που επέλεξε-ThemaSports
08/07 @ 19:07

Υπέγραψε στην «Κυρία» ο Τεσέιρα- Ο αριθμός που επέλεξε

Υπέγραψε στην Ανόρθωση ο Αντρέ Τεσέιρα και επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 42.

Φεύγει και ο Κορρέα από την Ανόρθωση - Κλείνει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα-ThemaSports
08/07 @ 15:52

Φεύγει και ο Κορρέα από την Ανόρθωση - Κλείνει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα

Με ανάρτηση του στα social media, ο Παύλος Κορρέα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ανόρθωση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρωινή πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στην Κυπερούντα-ThemaSports
08/07 @ 13:15

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρωινή πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στην Κυπερούντα

Στην Κυπερούντα συνεχίζεται από σήμερα (08/07) η προετοιμασία της Ανόρθωσης, με το γραφείο Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, να ανεβάζει στα social media, φωτογραφίες από την πρωινή προπόνηση

Σαν σήμερα το 1958 οι Άγγλοι κατακτητές ανατίναξαν  το οίκημα της Ανόρθωσης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
08/07 @ 10:15

Σαν σήμερα το 1958 οι Άγγλοι κατακτητές ανατίναξαν το οίκημα της Ανόρθωσης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ανόρθωση δημοσιεύει κείμενο με βίντεο και φωτογραφίες για την ιστορική 8η Ιουλίου του 1958, η μέρα που η ομάδα της Αμμοχώστου παρασημοφορήθηκε για την εθνικοαπελευθερωτική της δράση, αλλά και η μέρα όπου ανατινάχθηκε το οίκημα της από τους Άγγλους κατακτητές...

Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό της-ThemaSports
07/07 @ 14:50

Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό της

Οι φίλοι της Ανόρθωσης έδωσαν νέα οικονομική στήριξη στην ομάδα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ