Ο Ιβάν Τρισκόφσκι φέτος δεν έχει τον χρόνο που θέλει στην ΑΕΚ, προήλθε πολλές φορές από τον πάγκο, αλλά ο αρχηγός της ΑΕΚ εξακολουθεί να κάνει την διαφορά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σκοπιανός επιθετικός και ρέκορντμαν της ΑΕΚ είναι σαν το παλιό καλό κρασί παρά το ότι σε δύο μήνες θα κλείσει τα 37 του χρόνια.

Στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Τρίσκο λίγο μετά που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα του να παίξει καλύτερα και στο φινάλε να πάρει ένα βαθμό.

Σημαντικό κεφάλαιο για την ΑΕΚ ο αρχηγός της, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μένει να δούμε αν θα ανανεώσει και για την νέα σεζόν.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη τύπου ή αλλού ο Σάντης;-ThemaSports
03/07 @ 08:47

Συνέντευξη τύπου ή αλλού ο Σάντης;

Σε παρασκηνιακή στήλη άλλης ιστοσελίδας, γράφτηκε χθες, ότι ο Αντρέας Σάντης λογαριάζει να «επιστρέψει» στην δημοσιότητα. Φέρεται ενοχλημένος για κάποια απ’ αυτά που του καταλογίζονται, σε σχέση με την «διακυβέρνηση» που έκανε στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση…

CHALLENGE!-ThemaSports
02/07 @ 15:18

CHALLENGE!

Challenge στην πτήση με τους παίκτες της Ομόνοιας...

ΚΙΝΗΤΡΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:57

ΚΙΝΗΤΡΑ

Η ΑΕΛ θα ξεκινήσει την σεζόν με μίνιμουμ στόχους την κατάκτηση του τίτλου και την... επιστροφή στην εξάδα.

ΑΜΟΙΒΑΙΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:38

ΑΜΟΙΒΑΙΑ

Αμοιβαία είναι η εκτίμηση Κβιλιτάια και διοίκησης του ΑΠΟΕΛ...

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο; -ThemaSports
02/07 @ 10:53

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο;

Όπως γράψαμε νωρίτερα, στην Ανόρθωση είναι λογικό να προβληματίζονται αν θα δώσουν τις 50 χιλιάδες ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα, για να γίνει δικός τους – με ελευθέρα- ο Τσίκο Μπάνζα.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ThemaSports
01/07 @ 19:10

ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Μέσω των φιλικών αγώνων ο Νταβίντ Γκαγέγο δοκιμάζει διάφορες σκέψεις και με την πάροδο του χρόνου η ενίσχυση θα του δώσει την ευκαιρία για την διαμoρφώσει το πλάνο των βασικών επιλογών, κυρίως 1-2 θέσεων καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι στην αγορά για σημαντικά deals.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ