Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Σούπερ σπορτ ΦΜ και αναφέρθηκε στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τα χάλια τουα γωνιστικού χώρου όπου διεξήχθη αγώνας νέων, αλλά και την συνάντηση που είχε με τον Υπουργο δικαιοσύνης για την βία στα γήπεδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη ΜΕΑΠ και την παρουσίαση του αγωνιστικού χώρου: «Δεν είχα αυτό το γήπεδο, αυτό ήταν ένα βοηθητικό γήπεδο που δόθηκε από τον ΚΟΑ και βρίσκεται πίσω από το γήπεδο τους. Όσον αφορά τις ακαδημίες που επικαλείται, ας ρωτήσει τον προπονητή της U19 που μου ζήτησε βοήθεια. Το θέμα θα κλείσει εδώ. Επειδή κάποιες τοποθετήσεις «ακουμπούσαν» το όριο του «παραμυθιού», θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Εμείς, έχουμε μία πολιτική, ότι καταγγελία φέρνουμε, ενημερώνουμε την Ομοσπονδία και τις δημοσιεύουμε δίχως ονόματα και ομάδες. Δεν αναφέραμε τίποτα στην ενημέρωση μας. Εμείς, επικαλεστήκαμε τον παρατηρητή και τον διαιτητή του αγώνα, διότι είναι ανεπίτρεπτο να διεξάγονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα. Αντέδρασαν και μόνοι τους “καρφώθηκαν” στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Σεβόμαστε τους αγώνες των παραγόντων, όμως δεν γίνεται να πετάνε τους ποδοσφαιριστές μέσα στο βούρκο για να παίζουν ποδόσφαιρο. Αυτό το γήπεδο, θα το έκανα πλαστικό εάν ήμουν ο ΚΟΑ. Το θέμα έληξε για εμάς, αυτό που δεν θα ανεχτώ είναι οι αγενέστατες τοποθετήσεις και τις προσβολές. Δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο του ΠΑΣΠ, μας μπερδεύουν με τον ΚΟΑ ή την ΚΟΠ. Εμάς ο ρόλος μας είναι να προστατεύσουμε το ρόλο των ποδοσφαιριστών. Στην εκτελεστική της UEFA που έγινε στο Παρίσι, έγινε γνωστό ότι θα έρθουν 30 εκατομμύρια στην Κύπρο που συμπεριλαμβάνουν επιχορηγήσεις για τις εγκαταστάσεις των ομάδων. Οφείλουν να γνωρίζουν και να μην κατηγορούν, δίχως να έχουν γνώση».

Για τη συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης: «Ενημερώσαμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης με μία επίδειξη για τη διαφορά των συστημάτων που υπάρχουν τώρα στα γήπεδα και εκείνων που υπάρχουν σε πολλές χώρες και συγκεκριμένα σε πάνω από 150 χώρες. Εκείνός αντιλήφθηκε μέσα από την επίδειξη πως δεν υπάρχει γήπεδο που να καλύπτει τις προϋποθέσεις του CCTV. Είναι στο χέρι του, διότι το κόστος δεν είναι τόσο μεγάλο, έτσι ώστε να μπουν αυτά που πρέπει στα γήπεδα μας».

Με αυτές τις επαφές που έκανες το τελευταίο διάστημα, είσαι αισιόδοξος ότι σύντομα θα παρθούν μέτρα; «Αν σου πω ότι είμαι αισιόδοξος, θα είμαι ψεύτης. Αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα για την ασφάλεια του κόσμου. Άμεσα…».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών-ThemaSports
04/07 @ 14:18

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών

Δημοσιεύεται κοινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις λεπτομέρειες των επιχειρημάτων που ανέπτυξε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού, για να αποφασίσει αν θα επανεξετάσει την προηγηθείσα απόφαση για το θέμα των μετακινήσεων...

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...-ThemaSports
03/07 @ 16:51

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...

Το πρωτάθλημα δεν είναι κύπελλο, ούτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση, αφού όλοι θα παίξουν με όλους...

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων-ThemaSports
03/07 @ 13:47

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία του πριν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης, τόνισε την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των ομάδων και των φιλάθλων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ