Γιάννης Ιωάννου

Ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται την Ομόνοια στο Δασάκι το βράδυ της Τετάρτης (14/02, 19:00) για την 25η αγωνιστική και θέλει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, παίρνοντας όμως και βαθμό ή βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς, έδωσε έμφαση στις τελευταίες προπονήσεις για βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας, αφού η ομάδα του πέτυχε τρία γκολ στο εκτός έδρας ματς με την Πάφο και όμως έχασε. Ξέρει πολύ καλά πως για να έχει τύχη με την ανεβασμένη Ομόνοια, πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα στα μετόπισθεν, με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη.

Ερωτηματικό αποτελούν οι Μπίκερ και Π. Ιωάννου, ενώ επιστρέφουν οι Ριστέφσκι και Σπιρόφσκι.

Από την άλλη, η Ομόνοια μετά και τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, πάει στο Δασάκι με πολύ καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη και είναι φυσικά το φαβορί για τη νίκη. Αλλά είναι ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές «παγίδες» και πρέπει να επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα της.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Κιετίλ Ρέκνταλ, καταστρώνει το αγωνιστικό του πλάνο έχοντας αυξημένες επιλογές, αφού είναι στη διάθεση του οι Σίμιτς και Αλιούμ. Δεν υπολογίζονται οι Μπασιρού, Ψάλτης και Ουζόχο.

Αναλυτικά η 23μελής αποστολή: Φαμπιάνο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Αμού, Μπεζούς.

Τετάρτη, 14.02.2024 / 19:00
ΕΘΝΙΚΟΣ 'Αχνας - ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Στάδιο: Δασάκι
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Markovic Momcilo
AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών-ThemaSports
04/07 @ 14:18

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών

Δημοσιεύεται κοινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις λεπτομέρειες των επιχειρημάτων που ανέπτυξε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού, για να αποφασίσει αν θα επανεξετάσει την προηγηθείσα απόφαση για το θέμα των μετακινήσεων...

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...-ThemaSports
03/07 @ 16:51

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...

Το πρωτάθλημα δεν είναι κύπελλο, ούτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση, αφού όλοι θα παίξουν με όλους...

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων-ThemaSports
03/07 @ 13:47

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία του πριν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης, τόνισε την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των ομάδων και των φιλάθλων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ