Δηλώσεις σρον Σούπερ σπορτ ΦΜ έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην νίκη επί της Ανόρθωσης αλλά και το ξεκίνημα στα πλέι οφς και πως τα περιμένουν όλοι στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Για να ευλογούμε τα γένια μας, με αυτήν την μορφή με τα πλέι οφ, τα τελευταία χρόνια προκύπτει ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα σε ό,τι αφορά στον μίνι μαραθώνιο. Περιμένουμε δέκα καυτές αγωνιστικές με έξι ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές

Ήταν must win απέναντι στην Ανόρθωση, θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες και να διαγράψουμε την τελευταία αποτυχία με τον Απόλλωνα και πρώτη επί ημερών Μπεν Σιμόν.

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε ακριβώς στη λεπτομέρεια και έτσι το περιμέναμε. Είχαμε υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο σκοράραμε, το καλό διάστημά μας ήταν στην επανάληψη, είχαμε φάσεις και για δεύτερο γκολ, στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε πίεση είχε μια μεγάλη ευκαιρία η Ανόρθωση, μπορούσε να δοθεί το πέναλτι σε εμάς στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Αναμένουμε σήμερα να οριστικοποιηθεί και ο αντίπαλος στην πρεμιέρα και είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τα πάντα και πρωτάθλημα και κύπελλο. Μπορούν να συμβούν τα πάντα, κανείς δεν εξασφάλισε οτιδήποτε.

Θα φανεί ποιος είναι πιο συνεπής, σταθερός, συγκεντρωμένος, ποιος θα κάνει τα λιγότερα ντέρμπι… εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, πιστεύουμε σε αυτήν και περιμένουμε με ανυπομονησία και ο καθένας θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν

Δεδομένη η απουσία του Τόνγκια που δηλώθηκε να χάσει το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ. Επιστρέφει ο Άνχελ Γκαρθία. Επέστρεψαν και οι Σάντσες, Γκάμα και είναι διαθέσιμοι από το Σάββατο και είναι σημαντικό να υπάρχουν όλες οι επιλογές. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Θα δούμε που θα μας βγάλει ο δρόμος…

Για το παιχνίδι του Σαββάτου, αυτοί που ήρθαν στο γήπεδο μας βοήθησαν πάρα πολύ, περιμέναμε μεγαλύτερη παρουσία, αλλά είναι και αυτοί που όποτε έρχονται δίνουν τον καλύτερό τους οπαδό, είτε σε ζέστη, είτε στο κρύο και βοηθάνε την ομάδα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Μετράει δυνάμεις κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ-ThemaSports
03/07 @ 09:48

ΑΕΚ: Μετράει δυνάμεις κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Απόψε (19:00) στην Ολλανδία, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δυνατό τεστ, στο οποίο ο Χουάν Φεράντο θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ-ThemaSports
01/07 @ 14:28

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ

Συνεχίζει σε ψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία της η ΑΕΚ.

Μάριος Παναγιώτου, ο νέος τεχνικός της Κ19-ThemaSports
01/07 @ 13:55

Μάριος Παναγιώτου, ο νέος τεχνικός της Κ19

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μάριο Παναγιώτου για προπονητή της Κ19.

Διέψευσε για Ντιουνκού-ThemaSports
01/07 @ 12:18

Διέψευσε για Ντιουνκού

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, διέψευσε τις πληροφορίες που λένε ότι η ομάδα του είχε κάνει πρόταση στον Ντιουνκού τις προηγούμενες ημέρες.

«Ο αρχικός προγραμματισμός ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί στην πορεία» - Τι είπε για Καμπρέρα, Πονς-ThemaSports
01/07 @ 12:05

«Ο αρχικός προγραμματισμός ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί στην πορεία» - Τι είπε για Καμπρέρα, Πονς

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος σχολίασε τη μεταγραφή Καμπρέρα και όχι μόνο.

Έδωσε τα χέρια με Καμπρέρα, υπέγραψε και πόζαρε με την κιτρινοπράσινη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
01/07 @ 09:10

Έδωσε τα χέρια με Καμπρέρα, υπέγραψε και πόζαρε με την κιτρινοπράσινη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα αποτελεί από σήμερα ο Έντσο Καμπρέρα που έκανε... θραύση την περσινή σεζόν (2023-2024) με τη φανέλα του Εθνικού!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ