Στις βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών και ομάδων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Θεόδωρος Καυκαρίδης, Άλκης Γαλατόπουλος και Σταύρος Μιχαηλίδης, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου και τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Γιάννη Ιωάννου εκπροσώπησε ο Θεόδωρος Καυκαρίδης, ο οποίος στον χαιρετισμό του στάθηκε στην αλματώδη άνοδο της κολύμβησης τα τελευταία χρόνια, ενώ επισήμανε τη σταθερή και αδιάλειπτη στήριξη του Οργανισμού προς την Ομοσπονδία και το άθλημα. Ευχήθηκε δε η κυπριακή κολύμβηση να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το καλοκαίρι.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ συμμετείχαν στις απονομές των επάθλων στους κορυφαίους/κορυφαίες του 2023. Παναγιώτης Πανάρετος (Ν.Ο. Αμμοχώστου) και Κάλια Αντωνίου (Ν.Ο. Λεμεσού) βραβεύτηκαν ως οι κορυφαίοι στην κολύμβηση, ο Σόλων Νικολάου (ΑΠΟΕΛ) στην υδατοσφαίριση και οι Ροδόλφος Ροδόλφου (Ν.Ο. Κωνσταντίας), Άντρεα Ολίβια Πρωτόπαπα (Ν.Ο. Λεμεσού) στην κολύμβηση ανοικτής θάλασσας. Κορυφαίες ομάδες αναδείχτηκαν ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού στην κολύμβηση, ο ΑΠΟΕΛ στην υδατοσφαίριση και ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου στην κολύμβηση ανοικτής θάλασσας. Στις ειδικές βραβεύσεις τιμήθηκε ο τέως Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης για την προσφορά του.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτος στον κόσμο ο Παγκύπριος Πρωταθλητής Γιάννης Αντωνίου-ThemaSports
02/07 @ 14:52

Πρώτος στον κόσμο ο Παγκύπριος Πρωταθλητής Γιάννης Αντωνίου

Μια μοναδική, για τα Κυπριακά δεδομένα, επιτυχία σημείωσε ο πρωταθλητής μας, Γιάννης Αντωνίου στο τελευταίο τουρνούα το οποίο έλαβε μέρος στην Σλοβενία.

Κλήση για Εθνική Ανδρών U18 -Το πρόγραμμα-ThemaSports
26/06 @ 09:56

Κλήση για Εθνική Ανδρών U18 -Το πρόγραμμα

Προπονήσεις για την Εθνική Ανδρών U18 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου και την Δευτέρα 01η Ιουλίου 2024 στη Λευκωσία. Στην κλήση περιλαμβάνονται 14 πετοσφαιριστές που θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:00 το πρωί και στις 17:00 το απόγευμα στην Κλειστή Αίθουσα ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τη Δευτέρα στο Αθλητικό Κέντρο ΛΕΥΚΟΘΕΟ.

Πρωτιά στο Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών Ευρώπης-ThemaSports
22/06 @ 21:24

Πρωτιά στο Πρωτάθλημα Μικρών Κρατών Ευρώπης

Η ενημέρωση από την ΚΟΕΑΣ.

ΕΛΑ ΚΥΠΡΟΣ! Η Εθνική ράγκμπι κατέκτησε το Κόνφερενς-ThemaSports
17/06 @ 13:42

ΕΛΑ ΚΥΠΡΟΣ! Η Εθνική ράγκμπι κατέκτησε το Κόνφερενς

Η εθνική Κύπρου στο ράγκμπι πανηγύρισε την κατάκτηση του Europe Sevens Conference 2.

Πρώτος ημιτελικός για τη Ναταλία Χριστοφή στα 13.20-ThemaSports
08/06 @ 21:45

Πρώτος ημιτελικός για τη Ναταλία Χριστοφή στα 13.20

Την πρώτη της συμμετοχή σε έναν ημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κατέγραψε πριν από λίγο (8/6/24) η Ναταλία Χριστοφή.

15 φράσεις του Muhammad Ali που έγραψαν ιστορία-ThemaSports
03/06 @ 21:42

15 φράσεις του Muhammad Ali που έγραψαν ιστορία

Ο κορυφαίος πυγμάχος και πολιτικός ακτιβιστής έφυγε σαν σήμερα πριν 8 χρόνια, τα λόγια του όμως θα ζουν για πάντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ