Ο Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, «στάθηκε» στο χθεσινό ισόπαλο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη για τον θεσμό του κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δηλώσεις του:  

Για το χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Μοναδικός μας στόχος ήταν η νίκη και την επιδιώξαμε. Νομίζω φάνηκε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είμασταν καλύτεροι και πιο διεκδικητικοί. Το γκολ όμως δεν ήρθε ποτέ. Είναι κάτι που πρέπει να βρούμε για να κερδίζουμε τα ντέρμπι. Στο τελευταίο 25λεπτο όμως ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να σκοράρει».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Η βαθμολογία είναι εκεί. Αυτό που έχει σημασία είναι πως να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Δεν έχουμε περιθώρια. Οφείλουμε να το αλλάξουμε αν είναι να προλάβουμε. Δεν πρέπει να προτρέχουμε. Έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη την Πέμπτη».

Για το ματς με τον Άρη: «Σαφώς όταν μιλάμε για παιχνίδι που δεν έχει αύριο, είναι κρίσιμος ο αγώνας. Ως προς την προοπτική της ομάδας να βγει στην Ευρώπη. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσουν από άκρη σ’ άκρη το Αντώνης Παπαδόπουλος. Νας μας στηρίξουν και να χαρούμε όλοι μαζί την πρόκριση. Στο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν φοβόμαστε κανέναν. Ξέρουμε την ποιότητα που έχει ο Άρης. Δεν θα είναι εύκολο αλλά υπάρχει πίστη».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Κορρέα και Κάργας επιστρέφουν. Ο Κίκο δεν υπολογίζεται. Ούτε ο Κωστάκης Αρτυματάς και θα δούμε την κατάσταση των Γκερέρο, Ουαρίς και Μουσοντά».

Για τη διαιτησία: «Είναι γεγονός ότι μας προβληματίζουν πράγματα τα οποία βλέπουμε. Κυρίως η ανομοιομορφία στις αποφάσεις. Βλέπουμε φάουλ που γίνονται και να δίνονται κόκκινες και μπορεί να γίνει το ίδιο φάουλ αλλά να μην δοθεί κόκκινη. Είμαστε από τις αδικημένες ομάδες φέτος. Αυτό θεωρούμε. Υπάρχει το VAR και όλοι βλέπουν και κρίνουν. Ο καθένας έχει την άποψη του. Δεν θα δεχθούμε αυτά που γίνονται να συνεχίσουν και του χρόνου».

Για την βαθμολογία και ο στόχος για Ευρώπη: «Αλίμονο αν δεν πιστεύουμε. Όποτε χάσαμε, χάσαμε οριακά. Δεν μπορούμε όμως να επικαλούμαστε πάντα την ατυχία. Πρέπει να κοιτάξουμε τον καθρέφτη και να βελτιωθούμε. Είναι στοιχεία που παρατηρούνται σε αρκετά ντέρμπι. Το ζητούμενο είναι πως ακόμα και στα καλά μας διαστήματα, δεν κερδίζουμε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο σε αυτά τα διαστήματα να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το αντικείμενο που ρίχθηκε στον χθεσινό αγώνα: «Από τη πρώτη στιγμή έχει εντοπιστεί αυτός που το έριξε. Μιλάμε για ένα μωρό παιδί και προβήκαμε σε συστάσεις. Θέλουμε ο κόσμος να προστατεύει την ομάδα. Έγιναν συστάσεις στον πατέρα του παιδιού πως αν επαναληφθεί ξανά, θα αναγκαστούμε να απαγορεύσουμε την είσοδο στο γήπεδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέγραψε στην «Κυρία» ο Τεσέιρα- Ο αριθμός που επέλεξε-ThemaSports
08/07 @ 19:07

Υπέγραψε στην «Κυρία» ο Τεσέιρα- Ο αριθμός που επέλεξε

Υπέγραψε στην Ανόρθωση ο Αντρέ Τεσέιρα και επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 42.

Φεύγει και ο Κορρέα από την Ανόρθωση - Κλείνει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα-ThemaSports
08/07 @ 15:52

Φεύγει και ο Κορρέα από την Ανόρθωση - Κλείνει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα

Με ανάρτηση του στα social media, ο Παύλος Κορρέα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ανόρθωση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρωινή πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στην Κυπερούντα-ThemaSports
08/07 @ 13:15

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρωινή πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στην Κυπερούντα

Στην Κυπερούντα συνεχίζεται από σήμερα (08/07) η προετοιμασία της Ανόρθωσης, με το γραφείο Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, να ανεβάζει στα social media, φωτογραφίες από την πρωινή προπόνηση

Σαν σήμερα το 1958 οι Άγγλοι κατακτητές ανατίναξαν  το οίκημα της Ανόρθωσης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
08/07 @ 10:15

Σαν σήμερα το 1958 οι Άγγλοι κατακτητές ανατίναξαν το οίκημα της Ανόρθωσης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ανόρθωση δημοσιεύει κείμενο με βίντεο και φωτογραφίες για την ιστορική 8η Ιουλίου του 1958, η μέρα που η ομάδα της Αμμοχώστου παρασημοφορήθηκε για την εθνικοαπελευθερωτική της δράση, αλλά και η μέρα όπου ανατινάχθηκε το οίκημα της από τους Άγγλους κατακτητές...

Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό της-ThemaSports
07/07 @ 14:50

Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό της

Οι φίλοι της Ανόρθωσης έδωσαν νέα οικονομική στήριξη στην ομάδα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ