Ο Λιονέλ Σκαλόνι έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν τον Μάρτιο στις ΗΠΑ για τα δύο ματς της εθνικής Αργεντινής με Ελ Σαλβαδόρ και Κόστα Ρίκα, με τον Λιονέλ Μέσι να συμπεριλαβάνεται σε αυτήν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από την επικράτησή της με 1-0 επί της Βραζιλιας στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον περασμένο Νοέμβριο, η εθνική Αργεντινής μετράει πλέον αντίστροφα για να επιστρέψει στη δράση, καθώς μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου αντιμετωπίζει κατά σειρά το Ελ Σαλβαδόρ (23/03) και την Κόστα Ρίκα (27/03).

Αμφότερα τα ματς διεξάγονται σε αμερικανικό έδαφος, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να κάνει γνωστές την Παρασκευή (01/03) τις επιλογές του για το συγκεκριμένο σετ αγώνων.

Συνολικά, κάλεσε 26 παίκτες, με τον οκτάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, να είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα και τον προπονητή της αλμπισελέστε να έχει καλέσει για πρώτη φορά τον Βαλεντίν Μπάρκο, που πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπράιτον.

Σημειώνεται πως μέσα στις επιλογές του Σκαλόνι βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, οι Γκαρνάτσο, Μπουονανότε και Καρμπόνι, ενώ απουσιάζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Τιάγκο Αλμάδα, που έχει κληθεί την ίδια περίοδο από τον Χαβιέρ Μαστσεράνο για την Κ23 της χώρας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Αναλυτικά η λίστα του Λιονέλ Σκαλόνι:

Τερματοφύλακες: Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Βάλτερ Μπενίτες (Αϊντχόφεν), Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα).

Αμυντικοί: Χερμάν Πετσέλα (Μπέτις), Νεουέν Πέρες (Ουντινέζε), Νικολάς Οταμέντι (Μπενφίκα), Κρίστιαν Ρομέρο (Τότεναμ), Νικολάς Ταγλιαφίκο (Λιόν), Μάρκος Σένεσι (Μπόρνμουθ), Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο), Βαλεντίν Μπάρκο (Μπράιτον).

Μέσοι: Εσεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν), Ροντρίγκο Ντε Πολ (Ατλέτικο), Λεάντρο Παρέδες (Ρόμα), Αλέξις Μακάλιστερ (Λίβερπουλ), Έντσο Φερνάντες (Τσέλσι), Χιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ).

Επιθετικοί: Νίκο Γκονσάλες (Φιορεντίνα), Αλεχάντρο Γκαρνάτσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φακούντο Μπουονανότε (Μπράιτον), Βαλεντίν Καρμπόνι (Μόντσα), Άνχελ Ντι Μαρία (Μπενφίκα), Λιόνελ Μέσι (Ίντερ Μαϊάμι), Χουλιάν Άλβαρες (Μάντσεστερ Σίτι), Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ), Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα).

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζευγάρια των «8» στο Κόπα Αμέρικα-ThemaSports
03/07 @ 08:28

Τα ζευγάρια των «8» στο Κόπα Αμέρικα

Δείτε τα ζευγάρια για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

ΦΡΕΝΑΡΕ τη Βραζιλία και την έστειλε στην Ουρουγουάη η Κολομβία - Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Κόστα Ρίκα-ThemaSports
03/07 @ 08:17

ΦΡΕΝΑΡΕ τη Βραζιλία και την έστειλε στην Ουρουγουάη η Κολομβία - Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Κόστα Ρίκα

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Βραζιλία και Κολομβία στην αυλαία του 4ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Η ιστορία των αγώνων της Εθνικής Κύπρου - Το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία το 1977-ThemaSports
02/07 @ 22:57

Η ιστορία των αγώνων της Εθνικής Κύπρου - Το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία το 1977

Προκριματική Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 1978, χρονικά πέμπτος αγώνας για την Εθνική μας.

Έγραψε ιστορία ο Καναδάς, πέρασε με 3Χ3 η Αργεντινή-ThemaSports
30/06 @ 08:20

Έγραψε ιστορία ο Καναδάς, πέρασε με 3Χ3 η Αργεντινή

Ο Καναδάς βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Copa America και μετά το 0-0 με την Χιλή προκρίθηκε στα προημιτελικά. Τρίτη νίκη με Λαουτάρο για την Αργεντινή 2-0 το Περού του Κάλενς.

Copa America: Η Βραζιλία έκανε βήμα πρόκρισης με τεσσάρα, το 2/2 η Κολομβία-ThemaSports
29/06 @ 09:13

Copa America: Η Βραζιλία έκανε βήμα πρόκρισης με τεσσάρα, το 2/2 η Κολομβία

Η Βραζιλία επικράτησε 4-1 της Παραγουάης και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Copa America. Η Κολομβία επικράτησε 3-0 της Κόστα Ρίκα, έκανε το 2/2 και πανηγύρισε την εξασφάλιση μίας θέση στους οκτώ της διοργάνωσης.

Copa America: Πεντάρα και πρόκριση για την Ουρουγουάη - Έχασαν από τον Παναμά και... έμπλεξαν οι ΗΠΑ-ThemaSports
28/06 @ 09:44

Copa America: Πεντάρα και πρόκριση για την Ουρουγουάη - Έχασαν από τον Παναμά και... έμπλεξαν οι ΗΠΑ

Με τον Πελίστρι (που ακούστηκε πρόσφατα για τον Παναθηναϊκό) να έχει γκολ και ασίστ, η Ουρουγουάη σκόρπισε τη Βολιβία με 5-0, σφραγίζοντας πρόκριση με πρωτιά. Λύγισε τις ΗΠΑ ο Παναμάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ