Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρώην διαιτητής και αναλυτής φάσεων Ανδρέας Γεωργίου

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Εθνικός – Οθέλλος: «Στο 15’ ο διαιτητής λανθασμένα δεν έδειξε γεμάτη κίτρινη στον αριθμό 3 του Εθνικού. Στο 16’ σωστά δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Εθνικού. Στο 17’ υπήρξε καθαρό πέναλτι υπέρ του Οθέλλου. Ο Αρτυματάς βρίσκει τον αντίπαλο με τον αγκώνα του. Ήταν καθαρό πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αρτυματά. Πολύ λανθασμένα δεν επενέβη το VAR. Στο 42’ πετυχαίνει τέρμα ο Εθνικός, γίνεται έλεγχος από το VAR και δεν υπάρχει οποιαδήποτε παράβαση, σωστά μέτρησε το τέρμα. Στο 45+5 ο Οθέλλος σημειώνει γκολ και το VAR ελέγχει αν πέρασε ολόκληρη μπάλα. Πράγματι η μπάλα πέρασε ολόκληρη και σωστά μέτρησε το τέρμα. Στο 68’ γίνεται έλεγχος για πιθανό χέρι υπέρ του Εθνικού. Πράγματι η μπάλα βρίσκει στο χέρι του παίκτη του Οθέλλου και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Ο βαθμός του διαιτητή είναι 7.8 και ο κ. Θεουλή θα πάρει 7».

Καρμιώτισσα – ΑΕΖ: «Στο 23’ δέχεται σωστά κίτρινη ο Χατζηβασίλης. Στο 57’ ο διαιτητής λανθασμένα δεν έδειξε κάρτα σε παίκτη της ΑΕΖ. Στο 66’ ο Ουεσλάτι δέχεται σωστά δεύτερη κίτρινη για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Στο 83’ σημειώνει γκολ ο Σαμπό της ΑΕΖ και γίνεται έλεγχος για πιθανό οφσάιντ και τελικά ακυρώνεται το γκολ. Το έχω δει πάρα πολύ προσεκτικά. Γίνεται σέντρα από τον Κλερ, πετά στον αέρα ο Ντιγκινί μαζί με τον Τσουκαλά. Το σημείο κλειδί είναι εάν υπάρχει εξοστρακισμός της μπάλας. Ο παίκτης της ΑΕΖ κερδίζει την κεφαλιά όμως ο Τσουκαλάς κάνει κίνηση και χτυπά τη μπάλα και πηγαίνει από αυτόν η μπάλα στον παίκτη που ήταν οφσάιντ. Δεν ήταν εξοστρακισμός. Έπρεπε να μετρήσει 100% το γκολ της ΑΕΖ. Δεν υπήρχε κανένα οφσάντ, έκανε μεγάλο λάθος ο VARίστας. Η βαθμολογία του διαιτητή πάει στο 7.9 και του VARίστα στο 5». .

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών -ThemaSports
07/07 @ 11:24

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Σημαντική ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!-ThemaSports
05/07 @ 16:38

Δυνατό ΜΠΑΣΙΜΟ Κυπριακής ομάδας για Λαΐφη!

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη!

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών-ThemaSports
05/07 @ 11:57

Οικονομικά κίνητρα από την ΚΟΠ για χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην τελευταία του συνεδρία αποφάσισε την παραχώρηση οικονομικών κινήτρων στα Σωματεία Α’ Κατηγορίας για χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΚΟΠ πριν την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2024/25: Οι ταυτότητες των μεταγραφικών αποκτημάτων-ThemaSports
06/07 @ 23:45

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2024/25: Οι ταυτότητες των μεταγραφικών αποκτημάτων

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων με ένα κλικ...

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ