Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η βαθμολογική μας συγκομιδή δεν ήταν αυτή που θέλαμε, μείναμε πίσω, αλλά όσες και αν είναι οι πιθανότητές μας για ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα τις διεκδικήσουμε. Αν κερδίσουμε την Πάφο θα την προσπεράσουμε και αυτό θα έχει σημασία. Θα χρειαστεί καλύτερο ποδόσφαιρο και στήριξη από τον κόσμο για να φθάσει η ομάδα στη σημαντική νίκη», είπε αρχικά και συνέχισε: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι, διότι η ομάδα από μόνη της γέννησε προσδοκίες. Δεν έχει νόημα να γυρίζουμε πίσω και να στεκόμαστε στο τί έχει προηγηθεί. Μόνο νίκη για να μπορούμε να ελπίζουμε και αυτή είναι η επιδίωξη μας».

Για το γεγονός ότι ο Νταβίδ Γκαγιέγο δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του: «Το παιχνίδι με την Ομόνοια έφερε πολύ άσχημη εμφάνιση, το παραδεχθήκαμε και έγινε σειρά ενεργειών ώστε η ομάδα να λάβει στήριξη και ότι παραμένει αταλάντευτη ή πίστη για τις δυνατότητες των παικτών και από τη στιγμή που υπάρχει εμπιστοσύνη υπάρχει και η απαίτηση για να παίξουν όπως πρέπει απέναντι στην Πάφο και ο στόχος είναι οι ενέργειες που έγιναν να ενεργήσουν θετικά για την ομάδα».

Αν είναι καθοριστικό το ντέρμπι με την Πάφο: «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε την Πάφο, αν δεν τα καταφέρουμε, ναι, θα είναι καθοριστικό. Ελπίζουμε όμως να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Χρειάζεται να δείξει πρώτα η ομάδα ότι θα ανακάμψει και ύστερα να δούμε τους άλλους. Η μπάλα δεν ξεχνιέται, άρα είναι δεδομένο ότι μπορούμε, το θέμα δεν είναι απλώς να ειπωθεί αυτό, αλλά να το δείξουμε και στο γήπεδο, μπροστά στον κόσμο της Ανόρθωσης. Δύσκολο να γίνει εκτίμηση πόσος κόσμος θα έρθει αλλά από τη στιγμή που το επιτρέπει η ώρα και η ημέρα, ελπίζουμε ότι πάρα πολλοί θα τρέξουν έστω τελευταία στιγμή να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους και οι παίκτες να τους δώσουν χαρά».

Για τα αγωνιστικά: «Έχουμε άλλη μια προπόνηση, υπήρξε θετική εξέλιξη με Γκερέρο και Γουαρίς που ανέβασαν ρυθμό και έχουν πιθανότητα να είναι στο αρχικό σχήμα. Ο Κίκο για το επόμενο διάστημα θα είναι εκτός».

Για την προσπάθεια εξασφάλισης δανειοδότησης: «Αυτά είναι θέματα που τα χειρίζεται η διοίκηση και κάνει συνεχώς επαφές για να επιτευχθεί συμφωνία. Αυτό που προέχει και μας ενδιαφέρει είναι ο αγώνας με την Πάφο την Κυριακή. Η ομάδα έχει ακόμη ελπίδες και είναι σημαντικό να μην χαθεί η πίστη και από τον κόσμο, διότι από μόνη της ομάδα έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει ανεβάζοντας τις προσδοκίες. Αυτό θέλουμε να το δούμε την Κυριακή…».

«Οι πιθανότητες είναι κάτω του 50% εκατό, αλλά με νίκη και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα ίσως αυτό να αλλάξει. Ωστόσο δεν παίζουμε με ποσοστά διότι όταν κερδίζεις αυτόματα στερείς βαθμούς από άλλους», κατέληξε εάν μπορεί να δώσει πιθανότητες για επίτευξη του στόχου για Ευρώπη.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεσέιρα: « Χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 20:04

Τεσέιρα: « Χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη προπόνηση του Αντρέ Τεσέιρα με την Ανόρθωση και το πρώτο μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς της ομάδας.

Υπέγραψε στην «Κυρία» ο Τεσέιρα- Ο αριθμός που επέλεξε-ThemaSports
08/07 @ 19:07

Υπέγραψε στην «Κυρία» ο Τεσέιρα- Ο αριθμός που επέλεξε

Υπέγραψε στην Ανόρθωση ο Αντρέ Τεσέιρα και επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 42.

Φεύγει και ο Κορρέα από την Ανόρθωση - Κλείνει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα-ThemaSports
08/07 @ 15:52

Φεύγει και ο Κορρέα από την Ανόρθωση - Κλείνει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα

Με ανάρτηση του στα social media, ο Παύλος Κορρέα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ανόρθωση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρωινή πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στην Κυπερούντα-ThemaSports
08/07 @ 13:15

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρωινή πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στην Κυπερούντα

Στην Κυπερούντα συνεχίζεται από σήμερα (08/07) η προετοιμασία της Ανόρθωσης, με το γραφείο Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, να ανεβάζει στα social media, φωτογραφίες από την πρωινή προπόνηση

Σαν σήμερα το 1958 οι Άγγλοι κατακτητές ανατίναξαν  το οίκημα της Ανόρθωσης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
08/07 @ 10:15

Σαν σήμερα το 1958 οι Άγγλοι κατακτητές ανατίναξαν το οίκημα της Ανόρθωσης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ανόρθωση δημοσιεύει κείμενο με βίντεο και φωτογραφίες για την ιστορική 8η Ιουλίου του 1958, η μέρα που η ομάδα της Αμμοχώστου παρασημοφορήθηκε για την εθνικοαπελευθερωτική της δράση, αλλά και η μέρα όπου ανατινάχθηκε το οίκημα της από τους Άγγλους κατακτητές...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ