Περίεργη η κατάσταση στην Εθνική Ελλάδας με τον Γκουστάβο Πογέτ. Δεν ανανεώνουν τον Ουρουγουανό λόγω… Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τελικά, η Εθνική Ελλάδας πάει στα κρίσιμα ματς με τον Γκουστάβο Πογέτ στον… αέρα. Στα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στο Euro 2024. Ένας από τους λόγους της αργοπορίας είναι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή. O μήνας (χθες) είχε εννιά! Κυριολεκτικά και μεταφορικά με αυτά που συμβαίνουν στην ΕΠΟ και την επαγγελματική της σχέσης με τον Γκουστάβο Πογέτ μόλις 10 ημέρες πριν τον πρώτο «τελικό» (σ.σ.: εντός έδρας με Καζακστάν)…

Εξηγούμεθα. Δεν υπάρχει κανένα ξεκάθαρο status για την επόμενη μέρα των δύο πλευρών ασχέτως κατάληξης της προσπάθειας. Την ίδια στιγμή που ο Ουρουγουανός προπονητής πολλάκις έχει υποπέσει σε επικοινωνιακά λάθη (και βάσει timing) για να «εκβιάσει» μία απάντηση. Τα έχουμε επισημάνει όταν έγιναν. Υπό κανονικές συνθήκες οι δηλώσεις για το συνεργάτη του θα έπρεπε να αποτελέσουν το κύκνειο άσμα του στον ελληνικό πάγκο.

Από την άλλη μεριά, η Εθνική Ελλάδας επί των ημερών του άνθισε ξανά. Μπροστά της έχει μια μεγάλη πρόκληση: Αυτή της επιστροφής σε μεγάλη διοργάνωση μετά από δέκα χρόνια. Θα είναι τεράστιο επιτυχία αν το καταφέρει. Ο Γκουστάβο Πογέτ ήθελε να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του και πίεσε (άκομψα) γι’ αυτό…

Την ίδια ώρα που η ΕΠΟ παντελώς άβουλη και flat «σφυρίζει» αδιάφορα. Όλη αυτή η ιστορία δεν έχει περάσει απαρατήρητη και στο εσωτερικό της ομάδας. Διότι, η πλειονότητα των διεθνών παικτών έχει χαθεί στην μετάφραση και συνάμα στα γκρουπάκια που έχουν «φτιαχτεί» για την επόμενη μέρα.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και να μένει Ελλάδα. Ο Σέρβος τεχνικός δεν βιάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά η Εθνική Ελλάδας θα του ταίριαζε γάντι…

Πηγή: sportime.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έγραψε ιστορία ο Καναδάς, πέρασε με 3Χ3 η Αργεντινή-ThemaSports
30/06 @ 08:20

Έγραψε ιστορία ο Καναδάς, πέρασε με 3Χ3 η Αργεντινή

Ο Καναδάς βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Copa America και μετά το 0-0 με την Χιλή προκρίθηκε στα προημιτελικά. Τρίτη νίκη με Λαουτάρο για την Αργεντινή 2-0 το Περού του Κάλενς.

Copa America: Η Βραζιλία έκανε βήμα πρόκρισης με τεσσάρα, το 2/2 η Κολομβία-ThemaSports
29/06 @ 09:13

Copa America: Η Βραζιλία έκανε βήμα πρόκρισης με τεσσάρα, το 2/2 η Κολομβία

Η Βραζιλία επικράτησε 4-1 της Παραγουάης και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Copa America. Η Κολομβία επικράτησε 3-0 της Κόστα Ρίκα, έκανε το 2/2 και πανηγύρισε την εξασφάλιση μίας θέση στους οκτώ της διοργάνωσης.

Copa America: Πεντάρα και πρόκριση για την Ουρουγουάη - Έχασαν από τον Παναμά και... έμπλεξαν οι ΗΠΑ-ThemaSports
28/06 @ 09:44

Copa America: Πεντάρα και πρόκριση για την Ουρουγουάη - Έχασαν από τον Παναμά και... έμπλεξαν οι ΗΠΑ

Με τον Πελίστρι (που ακούστηκε πρόσφατα για τον Παναθηναϊκό) να έχει γκολ και ασίστ, η Ουρουγουάη σκόρπισε τη Βολιβία με 5-0, σφραγίζοντας πρόκριση με πρωτιά. Λύγισε τις ΗΠΑ ο Παναμάς.

Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Κύπρου στο Κύπελλο Εθνών Ευρώπης-ThemaSports
27/06 @ 13:37

Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Κύπρου στο Κύπελλο Εθνών Ευρώπης

Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1968, η Εθνική μας για τον έκτο όμιλο φιλοξένησε στο Στάδιο ΓΣΠ την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας.

Copa America: Νίκη-πρόκριση στους «8» για τη Βενεζουέλα, μοιραίος για το Μεξικό ο Πινέδα-ThemaSports
27/06 @ 08:28

Copa America: Νίκη-πρόκριση στους «8» για τη Βενεζουέλα, μοιραίος για το Μεξικό ο Πινέδα

Η Βενεζουέλα λύγισε το Μεξικό, επικρατώντας 1-0 και σφράγισε εισιτήριο για τους «8» του Copa America. Έχασε πέναλτι ο Πινέδα.

Copa America: «Καθάρισε» την Τζαμάικα και μπήκε στο «κόλπο» το Εκουαδόρ-ThemaSports
27/06 @ 07:49

Copa America: «Καθάρισε» την Τζαμάικα και μπήκε στο «κόλπο» το Εκουαδόρ

Με καταπληκτικό γκολ του Χιτιάνπε και δύο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου, το Εκουαδόρ νίκησε 3-1 την Τζαμάικα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Copa America κι ελπίζει για πρόκριση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ