Πόλυς Χαραλάμπους

Τον κάλεσε για εξηγήσεις τον Γκαγιέγο, ο πρόεδρος Αντρέας Σάντης, για τις δηλώσεις που έκανε ύστερα από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εννοείται ότι το… σημείο που πείραξε και κινητοποίησε τον πρόεδρο της Κυρίας, είναι η αναφορά του Ισπανού κόουτς στα οικονομικά προβλήματα. Κυρίως για το ότι άφησε να εννοηθεί, ότι έπαιξαν τον ρόλο τους για να βγει εκτός πορείας η ομάδα.

Ήταν κοινό μυστικό, ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στις πληρωμές, τις προάλλες το παραδέχθηκε και από τον ραδιοφωνικό αέρα ο Αντρέας Σάντης.

Εργοδότης του Ισπανού κόουτς είναι ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, έχει κάθε δικαίωμα να τον καλέσει για εξηγήσεις.

* H επίσημη ενημέρωση για την κλήση Γκαγιέγο 

Όμως, εκείνο που «τρώει» παραπάνω αρκετούς οπαδούς της ομάδας, είναι ότι ο Σάντης, παρα τις επανελλειμένες υποσχέσεις, δεν βρήκε τον τρόπο να δώσει λύσεις στα οικονομικά ζητήματα. 

Δεν είναι μυστικό επίσης, ότι οι σχέσεις μεταξύ Σάντη και Γκαγιέγο, δεν ήταν τόσο αρμονικές τον τελευταίο καιρό, όπως κατά το διάστημα που η ομάδα βρισκόταν σε τροχιά υλοποίησης των στόχων της. Κυκλοφορεί στα Ανορθωσιάτικα στέκια, ότι ούτε οι σχέσεις του αθλητικού διευθυντή Πριέτο, με τον Γκαγιέγο, ήταν τόσο καλές τον τελευταίο καιρό.

Δεν κατέχουμε πληροφορίες, αν οι Σάντης και Πριέτο, θα ενημερώσουν τον Ισπανό τεχνικό σήμερα, ότι ήρθε η ώρα να τα... μαζέψει από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αν αποφασίσουν κάτι τέτοιο, ο Οκκάς είναι alert... 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λόπες: Πολύ κοντά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»… -ThemaSports
03/07 @ 08:36

Λόπες: Πολύ κοντά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»…

Εδώ και μέρες ο Πορτογάλος επιθετικός Ράφα Λόπες, έχει προταθεί σε μερικές ομάδες του νησιού. Το όνομα του «εστάλη» στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα, όπως και στην Ανόρθωση…

Δεν θα τον δώσουν... κοψοχρονιά-ThemaSports
02/07 @ 21:34

Δεν θα τον δώσουν... κοψοχρονιά

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ήταν στο περσινό ρόστερ της Ανόρθωσης θα αποχωρήσει...

Αδικαιολόγητος απών ο Ουαγκέ-ThemaSports
02/07 @ 20:45

Αδικαιολόγητος απών ο Ουαγκέ

Αδικαιολόγητος απών από την προετοιμασία της Ανόρθωσης είναι ο Μούσα Ουαγκέ.

Πρώτο Ανορθωσιάτικο μήνυμα από Ζίβκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 19:36

Πρώτο Ανορθωσιάτικο μήνυμα από Ζίβκοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ζίβκο Ζιβκοβίτς ξεναγήθηκε στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αμέσως μετά τις υπογραφές και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Ανόρθωσης.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ-ThemaSports
02/07 @ 18:19

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Θα έχει και αναποδιές και φουρτούνες η πορεία της Κυρίας, όμως ο Οκκάς δείχνει καλός καπετάνιος στην υλοποίηση του σχεδιασμού για το ρόστερ της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ