Χωρίς τον Σεμέδο θα παραταχθεί η Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο στο αιώνιο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 29χρονος εξτρέμ απεκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και η επιστροφή του υπολογίζεται μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων.

Σαφώς και το πλήγμα είναι μεγάλο για τον Αναστασίου αφού ο Σεμέδο είναι ο δεύτερο πιο παραγωγικός παίκτης της Ομόνοιας με 11 γκολ και 6 ασιστ ενώ γενικότερα αποτελεί την πιο ποιοτική και αξιόπιστη λύση στα φτερά των πρασίνων.

Η λογική λέει ότι την θέση του θα πάρει ο Σίμιτς, του οποίου η φυσική θέση είναι στο αριστερό φτερό. Ο Σέρβος δεν έχει προσφέρει πολλά φέτος και του δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προέρχεται από τραυματισμό όμως οι επιλογές στη συγκεκριμένη θέση στην Ομόνοια είναι περιορισμένες ενώ ο Αναστασίου έδειξε στα ματς που κάθεται στον πάγκο ότι δεν αρέσκεται σε πολλές αλλαγές και... αλχημείες. Οπότε το πιθανότερο σενάριο για τη θέση στα αριστερά της επίθεσης είναι να δούμε τον Σίμιτς και στις υπόλοιπες θέσεις δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχίζουν από σήμερα (03/07) τα καθημερινά Δελτία Ειδήσεων στο OMONOIA TV (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
03/07 @ 09:10

Αρχίζουν από σήμερα (03/07) τα καθημερινά Δελτία Ειδήσεων στο OMONOIA TV (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι αρχίζουν από σήμερα 3 Ιουλίου, τα καθημερινά Δελτία Ειδήσεων από το OMONOIA TV.

Αντίστροφη μέτρηση για Λανγκ-ThemaSports
02/07 @ 23:15

Αντίστροφη μέτρηση για Λανγκ

Ο Άνταμ Λανγκ δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα με την αποστολή της Ομόνοιας στην Πολωνία, όμως είναι απόλυτα δικαιολογημένη η απουσία του, αφού αγωνίστηκε στο Euro 2024 με την Εθνική Ουγγαρίας και πήρε επιπλέον μέρες άδεια για... ανάσες ξεκούρασης.

ΒΙΝΤΕΟ από τη 2η μέρα στην Πολωνία - Ξενάγηση και... δηλώσεις Σίμιτς-Μπάκιτς-ThemaSports
02/07 @ 22:43

ΒΙΝΤΕΟ από τη 2η μέρα στην Πολωνία - Ξενάγηση και... δηλώσεις Σίμιτς-Μπάκιτς

Βίντεο από τη δεύτερη μέρα προετοιμασίας στην Πολωνία ανέβασε η Ομόνοια στο επίσημο κανάλι της, όπου γίνεται ξενάγηση στο αθλητικό κέντρο, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις από Σίμιτς και Μπάκιτς.

Πρώτη φορά... αντίπαλοι-ThemaSports
02/07 @ 22:05

Πρώτη φορά... αντίπαλοι

Αύριο (03/07) στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας.

Ενημέρωση για το φιλικό με την Κρακοβία-ThemaSports
02/07 @ 17:11

Ενημέρωση για το φιλικό με την Κρακοβία

Η ενημέρωση από την Ομόνοια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προετοιμασία της Ομόνοιας στην Πολωνία-ThemaSports
02/07 @ 13:10

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προετοιμασία της Ομόνοιας στην Πολωνία

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις της Ομόνοιας στο Κιέλτσε

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ