Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Νταβίτ Γκαγιέγο απολύθηκε από την Ανόρθωση, παρά την πικρία του, δεν θέλησε να εξωτερικεύσει πλήρως τον συναισθηματικό του κόσμο. Δόθηκαν τα ηνία στον Οκκά μέχρι τέλος της σεζόν, ο κόσμος ενδιαφέρεται παραπάνω, πως θα πορευτεί η ομάδα την επόμενη σεζόν, παρά τι θα κάμει στις 7 τελευταίες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα σ’ όλα αυτά, υπάρχει και η «καυτή πατάτα» που λέγεται Τσίκο Μπάνζα. Ο Αγκολέζος που χαιρέτισε τη σημαία, με τις πληροφορίες να λένε ότι βρίσκεται στην πατρίδα του, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάη του 2027.

Δαπανήθηκαν κάποια λεφτά το περασμένο καλοκαίρι, για να πάρουν τα δικαιώματα του από τη Νέα Σαλαμίνα. Ξέρει αρκετά καντάρια μπάλα, μόνο που δεν περιορίζεται μόνο στην δουλειά του, αλλά κατά καιρούς «βγαίνει εκτός γραμμής», με ενέργειες και συμπεριφορές, που δεν… παραπέμπουν σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. 

Θα επιδιώξουν να τον πουλήσουν (ή να τον δώσουν δανεικό) στο εξωτερικό ή θα τον κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας, βάζοντας του κάποιους όρους, ότι πρέπει να… κόψει τις «εκτός κανόνων» ενέργειες.

*Επειδή κυκλοφόρησε ότι η Σαλαμίνα έχει να λαμβάνει δόσεις για τη μετεγγραφή Τσίκο, χθες λάβαμε επίσημη πληροφόρηση (από πλευράς ερυθρολεύκων) ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε καθυστέρηση.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άργησαν στην ΑΕΛ; -ThemaSports
03/07 @ 08:10

Άργησαν στην ΑΕΛ;

Στην ΑΕΛ μέχρι στιγμής ανακοίνωσαν τέσσερις μετεγγραφές. Των Κυπρίων Ζαχαρίου, Ραφαήλ Μάμα, Φιλιώτη και του Νοτιοαφρικανού Σίνγκ.

Σε δίλημμα για την «χειροβομβίδα» που λέγεται Τσίκο… -ThemaSports
02/07 @ 07:52

Σε δίλημμα για την «χειροβομβίδα» που λέγεται Τσίκο…

Πενήντα χιλιάδες ευρώ, θα πρέπει να καταβάλει η Ανόρθωση, για να κάμει δικό της τον Τσίκο Μπάνζα. Βασικά αυτός ήταν ο όρος που δεν εκπληρώθηκε, για τον οποίο έκανε λόγο χθες η επίσημη Νέα Σαλαμίνα.

Θα τα κανονίσει η διοικούσα επιτροπή για Τσίκο; -ThemaSports
01/07 @ 13:17

Θα τα κανονίσει η διοικούσα επιτροπή για Τσίκο;

Πριν «στεγνώσει το μελάνι» στο σχόλιο που κάναμε για την υπόθεση Τσίκο Μπάνζα, αν έκανε σωστές δουλειές η διοίκηση Σάντη, ήρθε το επίσημο ανακοινωθέν από τη Νέα Σαλαμίνα…

Έκαμε σωστές δουλειές ο Σάντης για Τσίκο; -ThemaSports
01/07 @ 12:52

Έκαμε σωστές δουλειές ο Σάντης για Τσίκο;

Επισήμως από την Ανόρθωση, βγαίνει προς τα έξω, ότι ο λόγος που η ΚΟΠ ενέγραψε τον Τσίκο Μπάνζα στη Νέα Σαλαμίνα, είναι γιατί τον είχαν πάρει δανεικό πέρσι το καλοκαίρι. Και ότι είναι τυπικό το ζήτημα και ότι ουσιαστικά ο Αγκολέζος επιθετικός, τους ανήκει…

Aπόλλωνας 2024-25: Πιο αίνιγμα κι από πέρσι… -ThemaSports
30/06 @ 09:15

Aπόλλωνας 2024-25: Πιο αίνιγμα κι από πέρσι…

Σε διαδικασία πλήρους «ανακαίνισης» βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας. Αλλάζουν ξανά παρά πολλά πρόσωπα, των εργαζομένων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι. Από το τεχνικό επιτελείο, μέχρι την στελέχωση του ρόστερ...

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις… -ThemaSports
28/06 @ 08:50

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις…

Πέραν από τους τρεις κύπριους παίχτες, που ανακοίνωσε ήδη η ΑΕΛ, Παναγιώτη Ζαχαρίου, Αντρέα Φιλιώτη, Ραφαήλ Μάμα, το ρεπορτάζ από τις αρχές της εβδομάδας, λέει ότι προ των πυλών βρίσκεται ο Ιβάν Τρισκόφσκι…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ