Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Άρης καλείται να ηρεμήσει μέσα στην διακοπή και να επιστρέψει βελτιωμένος αν θέλει το πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πηγαίνοντας με μικρή διαφορά (πλην τρία) από τον ΑΠΟΕΛ στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, οι πλείστοι έβλεπαν τον Άρη, ως τον βασικό ανταγωνιστή του για τον τίτλο. Τούτο ένιωθαν και στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ… 

Όμως, μετά από 4 αγωνιστικές στα πλέι οφφ, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί. Ο Άρης συνεχίζει να είναι σε απόσταση τριών βαθμών από τους πρωτοπόρους, αλλά πλέον μπήκε για τα καλά «σφήνα» μεταξύ τους η ΑΕΚ Λάρνακας. 

Μια ομάδα που εκπέμπει και τον πιο δυνατό χαρακτήρα, από τότε που άρχισε το «γαϊτανάκι» των πλέι οφφ. Από την οποία δεν έχασε η Λεμεσιανή ομάδα στην Λάρνακα. 

Την ίδια στιγμή ο Άρης, δείχνει να έχει απωλέσει το πνεύμα που είχε πέρσι στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Αυτό το «πρόβλημα» το είχε εν πολλοίς και στη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Μέχρι ενός χρονικού σημείου, υπήρχε το ελαφρυντικό ότι κρατούσε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη (βλέπε Ευρώπη). 

Όπως παρουσιάζεται η «ταξιαρχία» την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν «φωνάζει» δυνατά, ότι… θέλει να σηκώσει (και) το φετινό πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση, δεν θεωρούμε ότι είναι δεν είναι διεκδικήτρια η ομάδα του Σπιλέφσκι, από τη στιγμή που βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς από το ρετιρέ. 

Όμως, για να καταφέρει τον Μάη να πετύχει το back to back, θα πρέπει να «φτιάξει» αρκετά την νοοτροπία και τον χαρακτήρα της στα εναπομείναντα παιχνίδια. Κυρίως σε αυτά που έχει να δώσει μακριά από την Λεμεσό, με τους δυο ανταγωνιστές της ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Όταν παίζει στο «Άλφαμέγα» δεν αντιμετωπίζει τόσο πολύ το πρόβλημα που αναλύσαμε πιο πάνω…

Προχθές στην Πάφο, ήταν ικανοποιητική η παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο, «αγγίζοντας» το γκολ στις ευκαιρίες με Μαγιαμπέλα και Γκομίς. Όμως, στην επανάληψη, δεν έπαιξε σαν ομάδα που θέλει ξανά το πρωτάθλημα.

Είναι μεγάλη η στεναχώρια για τον Κάρολ Στρούτσκι, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει αλλαγή και τραυματίστηκε. Έκλαιγε ο εξελίξιμος Πολωνός χαφ, επειδή δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, να επιστρέφει ένας παίχτης από τραυματισμό και να «παραδίδεται» ξανά στα χέρια των γιατρών και των φυσιοθεραπευτών. Η ενημέρωση που δόθηκε, είναι ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. 

*Δεν ξεχάσαμε ότι ο Άρης, είναι και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Εκεί είναι διαφορετική η προσέγγιση των αγώνων από την τεχνική ηγεσία. Φυσικά και οι πράσινοι της Λεμεσού, μετά το περσινό του άθλο, έχουν τα εχέγγυα να σηκώσουν την κούπα στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι έχουν κληρωθεί με την Ομόνοια, το πρώτο ματς θα γίνει στην Λεμεσού στις 10/4 και ο επαναληπτικός, μια εβδομάδα αργότερα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκαν... οι τριπλές προπονήσεις στη Λετονία-ThemaSports
05/07 @ 19:53

Ολοκληρώθηκαν... οι τριπλές προπονήσεις στη Λετονία

Η 2η εβδομάδα προετοιμασίας του Άρη στη Λετονία οδεύει προς το τέλος της μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής μέρας.

«Ο συγκάτοικος μου και εγώ» με Βανά Άλβες και Λένο Σωφρονίου (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 09:45

«Ο συγκάτοικος μου και εγώ» με Βανά Άλβες και Λένο Σωφρονίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου του Άρη, ανέβασε ένα ενδιαφέρον βίντεο με τους τερματοφύλακες της ομάδας, Βανά Άλβες και Λένο Σωφρονίου, να απαντούν σε δέκα ερωτήσεις για το επεισόδιο «Ο συγκάτοικος μου και εγώ»!

Άρης για τις τελευταίες τρεις νικηφόρες πρεμιέρες-ThemaSports
04/07 @ 21:56

Άρης για τις τελευταίες τρεις νικηφόρες πρεμιέρες

Σχεδόν δύο μήνες απέχει η πρεμιέρα του 86ου πρωταθλήματος, αλλά από χθες ο πρώτος στόχος είναι ο αγώνας της πρεμιέρας με την Καρμιώτισσα, έπειτα αυτός με την Ομόνοια 29Μ και όλοι όσοι ακολουθούν.

Το «αντίο» του Κβιλιτάια στον ΑΠΟΕΛ και στον κόσμο του - «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση...»-ThemaSports
04/07 @ 14:44

Το «αντίο» του Κβιλιτάια στον ΑΠΟΕΛ και στον κόσμο του - «Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση...»

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ποδοσφαιριστής του Άρη Γκιόργκι Κβιλιτάια, αποχαιρέτησε τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του και μίλησε με ευγνωμοσύνη για τα τρία χρόνια που φόρεσε τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Έκλεισε φιλικό με Αμβούργο -ThemaSports
04/07 @ 10:40

Έκλεισε φιλικό με Αμβούργο

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Ευχάριστη έκπληξη από τον Σπιλέφσκι -ThemaSports
03/07 @ 20:40

Ευχάριστη έκπληξη από τον Σπιλέφσκι

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη συγκεντρώθηκαν και σήμερα νωρίς το πρωί στην παραλία για το καθιερωμένο τρέξιμο, αλλά πριν ξεκινήσουν, ο προπονητής τους ανακοίνωσε ότι η 2η προπόνηση της ημέρας (αυτή που ήταν προγραμματισμένη για τις 10:30) ακυρώνεται. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ