Είναι όντως τραυματίας ο Γκάμπριελ Μανγκαλάες ή η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα «παίζει» με το μυαλό της Μάντσεστερ Σίτι, 13 ημέρες προτού τη συναντήσει; Όλα τα ενδεχόμενα είναι «ανοιχτά». Αλλά ας μην ξεχνάμε, πως αρκετοί παίκτες των «κανονιέρηδων» έμειναν στο Βόρειο Λονδίνο, ύστερα από προτροπή του Μικέλ Αρτέτα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό πως ο Γκάμπριελ Μανγκαλάες αποχώρησε από την αποστολή της Βραζιλίας και δεν θα δώσει το παρών στις φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας του την ερχόμενη εβδομάδα, τρεις ημέρες πριν τη συνάντηση με την Ισπανία.

Συμπεριλήφθηκε κανονικά στις κλήσεις, αλλά ένας τραυματισμός έλαβε χώρα στην πρώτη προπόνηση, με αποτέλεσμα άπαντες να ανησυχήσουν και να προτιμήσουν ο Βραζιλιάνος στόπερ να μείνει εκτός. Το ερώτημα όλων φυσικά, είναι ένα: ισχύει ο τραυματισμός του Γκάμπριελ ή επρόκειτο για μία απόφαση της Άρσεναλ, η οποία έχει σχέση και με άλλους ποδοσφαιριστές της;

Διότι ας μην ξεχνάμε πως ο Μπεν Γουάιτ αρνήθηκε την πρόταση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, πως ο Τομιγιάσου έμεινε στην Αγγλία, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς το ίδιο, ενώ και ο Τόμας Πάρτεϊ επέλεξε να μην ενσωματωθεί στην αποστολή της Γκάνας, ώστε να μείνει υγιής και να είναι διαθέσιμος για το κομβικό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, στις 31 του μηνός.

Η «ζυγαριά» φαίνεται να πέφτει στο δεύτερο ενδεχόμενο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που γράφουν πως όλα αυτά αποτελούν επιλογές του Μικέλ Αρτέτα. Θέλει να διατηρήσει τους παίκτες του μαζί του, να μην τους επιβαρύνει με επιπρόσθετες αναμετρήσεις, να μην αποπροσανατολιστούν. Και αν αυτό ισχύει, το έχει «κερδίσει»…

Μην ξεχνάμε, πως ο τραυματισμός του Γκάμπριελ δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ από την Άρσεναλ διατηρούν «σιωπή ιχθύος». Συνεπώς, τίποτα δεν αποκλείεται. Και αν όλο αυτό αποτελεί προϊόν τακτικής, ο Ισπανός coach απαντά στα mind games του Πεπ, με ανάλογο τρόπο… Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει;

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Παίκτης της Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος!-ThemaSports
01/07 @ 07:45

Επίσημο: Παίκτης της Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος!

Τα ξημερώματα, στις 3 το πρωί συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

Αριθμοί που «ΖΑΛΙΖΟΥΝ»: H Αλ Καντισίγια προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Ικάρντι!-ThemaSports
30/06 @ 19:10

Αριθμοί που «ΖΑΛΙΖΟΥΝ»: H Αλ Καντισίγια προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Ικάρντι!

Την επιθυμία της να δημιουργήσει μια ομάδα γεμάτη αστέρες είναι η Αλ Καντισίγια καθώς μετά την επικείμενη απόκτηση του Νάτσο, φιλοδοξεί να αποκτήσει και τον Μάουρο Ικάρντι με ένα υπέρογκο συμβόλαιο!

Και όμως: Θα βγάλει κέρδος 27 εκατ. ευρώ από ταλεντάρα που αγόρασε πέρσι και... δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα της!-ThemaSports
30/06 @ 17:33

Και όμως: Θα βγάλει κέρδος 27 εκατ. ευρώ από ταλεντάρα που αγόρασε πέρσι και... δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα της!

Τον 19χρονο εξτρέμ, Γιανκούμπα Μίντεχ, αποκτά η Μπράιτον από τη Νιούκαστλ. Κέρδος 27 εκατ. ευρώ για τις «καρακάξες», που αγόρασαν τον παίκτη πέρυσι και τον έδωσαν κατευθείαν δανεικό στη Φέγενορντ.

Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal για Κάστανο!-ThemaSports
30/06 @ 16:51

Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal για Κάστανο!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση του deal ανάμεσα σε Σαλερνιτάνα και Βερόνα για τον Γρηγόρη Κάστανο.

«Τρελό» σενάριο... επιστροφής για Άρσεναλ - Προπονείται ήδη στο Λονδίνο, τον παρακολουθεί ο Αρτέτα!-ThemaSports
30/06 @ 16:05

«Τρελό» σενάριο... επιστροφής για Άρσεναλ - Προπονείται ήδη στο Λονδίνο, τον παρακολουθεί ο Αρτέτα!

«Τρελό» σενάριο για Άρσεναλ και επιστροφή Μουστάφι στο Λονδίνο, προπονείται ήδη και τον παρακολουθεί ο Μικέλ Αρτέτα!

Τέλος ο Ζοάο Φέλιξ από την Μπαρτσελόνα-ThemaSports
30/06 @ 15:20

Τέλος ο Ζοάο Φέλιξ από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ζοάο Φέλιξ, με συνέπεια ο Πορτογάλος εξτρέμ να επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ