Πόλυς Χαραλάμπους

Βρίσκεται στα πάτρια εδάφη τα τελευταία 24ωρα, ο Λοΐζος Λοΐζου . Ο επιθετικός της Χερένφεϊν, είναι με την αποστολή της εθνικής ομάδας, για τα φιλικά ματς, το σημερινό με την Λετονία και αυτό της 25ης Μαρτίου με την Σερβία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν είδαμε κάπου δηλώσεις του «Λόϊ», αλλά πρέπει να είναι χαρούμενος που αναπνέει ξανά κυπριακό αέρα, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια και τους φίλους του. Το ψωμί της ξενιτιάς άλλωστε είναι πικρό, όσες φιλοδοξίες κι αν έχει ο άνθρωπος (και δη ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής) στη ζωή του…

Ο «φάκελος» Λοΐζου, θα είναι μέσα στα καλοκαιρινά ζητήματα προγραμματισμού στην Ομόνοια. Ο 20χρονος επιθετικός, πηγαίνοντας δανεικός πριν δυό μήνες στην Χερενφέιν, λογικά θα περίμενε ότι θα έπαιρνε πολύ περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής.

Μέχρι στιγμής, έχει μόλις 2 συμμετοχές ως αλλαγή. Δεν γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους, αλλά εικάζουμε ότι ο τεχνικός της Ολλανδικής ομάδας, έκρινε ότι δεν είναι στο επίπεδο των άλλων παιχτών που έχει στην διάθεση του.

Αν και πήγε δανεικός, στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στο OFC ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, αποκάλυψε ότι o διεθνής άσος, παραμένει στο payroll (μισθολόγιο) της πράσινης εταιρίας και δεν εισέπραξαν οποιοδήποτε ποσό από την Χερενφέιν για τον δανεισμό του.

Φάνηκε παράξενο σε πολλούς, όταν τον άκουσαν να προβαίνει δημόσια σε τέτοια τοποθέτηση, αλλά προφανώς είχε την… σκοπιμότητα της η απόφαση του αφεντικού του «τριφυλλιού». Πως θα χειριστεί το ζήτημα που αφορά στο μέλλον του Λοΐζου, θα μάθουμε το καλοκαίρι.

Αν ο παίχτης δεν αρχίσει να… γράφει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Χέρενφειν μέσα στους επόμενους δυο μήνες, το πιθανότερο είναι να εγκαταλείψει τη χώρα της τουλίπας.

Η μπάλα πλέον θα είναι στα πόδια του ιδίου και του μάνατζερ του. Θα επιδιώξουν να βρει άλλο κλαμπ στο εξωτερικό ή θα «επαναπατριστεί»; Έχοντας την εμπειρία αυτών των δυο μηνών, μάλλον καταλαβαίνει ο Λοΐζου, ότι τα πράγματα για να «πιάσει» κάποιος Κύπριος παίχτης σε ομάδα του εξωτερικού, δεν είναι τόσο εύκολα…   

Αυτονόητο είναι, πως αν ο βραχύσωμος ακραίος επιθετικός δεν μπει πιο δυνατά στην εξίσωση (με περισσότερες συμμετοχές) της ομάδας με τις καρδούλες, τότε θα είναι περιορισμένες οι πιθανότητες να εμφανιστεί άλλη ομάδα που θα τα «σκάσει χοντρά» στην Ομόνοια για να τον κάμει δικό της.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άργησαν στην ΑΕΛ; -ThemaSports
03/07 @ 08:10

Άργησαν στην ΑΕΛ;

Στην ΑΕΛ μέχρι στιγμής ανακοίνωσαν τέσσερις μετεγγραφές. Των Κυπρίων Ζαχαρίου, Ραφαήλ Μάμα, Φιλιώτη και του Νοτιοαφρικανού Σίνγκ.

Σε δίλημμα για την «χειροβομβίδα» που λέγεται Τσίκο… -ThemaSports
02/07 @ 07:52

Σε δίλημμα για την «χειροβομβίδα» που λέγεται Τσίκο…

Πενήντα χιλιάδες ευρώ, θα πρέπει να καταβάλει η Ανόρθωση, για να κάμει δικό της τον Τσίκο Μπάνζα. Βασικά αυτός ήταν ο όρος που δεν εκπληρώθηκε, για τον οποίο έκανε λόγο χθες η επίσημη Νέα Σαλαμίνα.

Θα τα κανονίσει η διοικούσα επιτροπή για Τσίκο; -ThemaSports
01/07 @ 13:17

Θα τα κανονίσει η διοικούσα επιτροπή για Τσίκο;

Πριν «στεγνώσει το μελάνι» στο σχόλιο που κάναμε για την υπόθεση Τσίκο Μπάνζα, αν έκανε σωστές δουλειές η διοίκηση Σάντη, ήρθε το επίσημο ανακοινωθέν από τη Νέα Σαλαμίνα…

Έκαμε σωστές δουλειές ο Σάντης για Τσίκο; -ThemaSports
01/07 @ 12:52

Έκαμε σωστές δουλειές ο Σάντης για Τσίκο;

Επισήμως από την Ανόρθωση, βγαίνει προς τα έξω, ότι ο λόγος που η ΚΟΠ ενέγραψε τον Τσίκο Μπάνζα στη Νέα Σαλαμίνα, είναι γιατί τον είχαν πάρει δανεικό πέρσι το καλοκαίρι. Και ότι είναι τυπικό το ζήτημα και ότι ουσιαστικά ο Αγκολέζος επιθετικός, τους ανήκει…

Aπόλλωνας 2024-25: Πιο αίνιγμα κι από πέρσι… -ThemaSports
30/06 @ 09:15

Aπόλλωνας 2024-25: Πιο αίνιγμα κι από πέρσι…

Σε διαδικασία πλήρους «ανακαίνισης» βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας. Αλλάζουν ξανά παρά πολλά πρόσωπα, των εργαζομένων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι. Από το τεχνικό επιτελείο, μέχρι την στελέχωση του ρόστερ...

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις… -ThemaSports
28/06 @ 08:50

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις…

Πέραν από τους τρεις κύπριους παίχτες, που ανακοίνωσε ήδη η ΑΕΛ, Παναγιώτη Ζαχαρίου, Αντρέα Φιλιώτη, Ραφαήλ Μάμα, το ρεπορτάζ από τις αρχές της εβδομάδας, λέει ότι προ των πυλών βρίσκεται ο Ιβάν Τρισκόφσκι…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ