Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα απέναντι στη Λετονία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Είναι καλό να παίζουμε τέτοια παιχνίδια φιλικά, γιατί μπορούμε να δοκιμάσουμε και πολλούς παίκτες. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο, γιατί βάλαμε γκολ και είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Αυτό που μετρά είναι να δούμε και άλλους παίκτες. Χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες σήμερα, κάναμε και έξι αλλαγές. Όμως όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι και να το κερδίζεις. Βλέπουμε το παιχνίδι με τη Σερβία».

Για τους παίκτες που δεν κλήθηκαν και περιμένουν κλήση στην Εθνική: «Κάθε Κύπριος παίκτης που παίζει στο Κυπριακό πρωτάθλημα περιμένει την ευκαιρία. Εμείς αυτό που κάνουμε, είναι να προσπαθούμε σε κάθε κλήση να καλέσουμε αυτούς τους παίκτες που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Μπορεί κάποια άλλη στιγμή να είναι κάποιοι άλλοι παίκτες. Δυστυχώς είδαμε σήμερα ότι υπάρχει το θέμα της φυσικής κατάστασης, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με το πρώτο».

Για το τι μπορεί να γίνει με τη φυσική κατάσταση: «Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εμείς απλώς παίρνουμε παίκτες από τις ομάδες. Αλλά όταν δεν παίζουν οι παίκτες, είναι δύσκολο να τους ζητήσεις να είναι έτοιμοι σε αυτά τα επίπεδα των Εθνικών ομάδων. Σίγουρα οι αντίπαλοι μας στον όμιλο είναι καλύτεροι από αυτή την ομάδα που παίξαμε σήμερα. Είχαμε και απουσίες όπως ο Κάστανος. Η απουσία του φάνηκε και σήμερα».

Για το αν μπορεί η Εθνική Κύπρου να πετύχει κάτι καλό στο Nations League: «Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι το Nations League θα είναι εύκολο. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε πιο έτοιμοι όταν ερχόμαστε για την Εθνική ομάδα».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο: «Ποιον κόσμο, δεν είδα εγώ τον κόσμο, εσείς είδατε τον κόσμο; Πρέπει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, είναι η Εθνική ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να αγαπάει την Εθνική ομάδα. Ο κόσμος δεν αγαπάει την Εθνική ομάδα και αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, γι' αυτό είμαστε εδώ σε αυτή την κατάσταση».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ζευγάρια των «8» στο Κόπα Αμέρικα-ThemaSports
03/07 @ 08:28

Τα ζευγάρια των «8» στο Κόπα Αμέρικα

Δείτε τα ζευγάρια για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

ΦΡΕΝΑΡΕ τη Βραζιλία και την έστειλε στην Ουρουγουάη η Κολομβία - Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Κόστα Ρίκα-ThemaSports
03/07 @ 08:17

ΦΡΕΝΑΡΕ τη Βραζιλία και την έστειλε στην Ουρουγουάη η Κολομβία - Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Κόστα Ρίκα

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Βραζιλία και Κολομβία στην αυλαία του 4ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Η ιστορία των αγώνων της Εθνικής Κύπρου - Το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία το 1977-ThemaSports
02/07 @ 22:57

Η ιστορία των αγώνων της Εθνικής Κύπρου - Το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία το 1977

Προκριματική Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 1978, χρονικά πέμπτος αγώνας για την Εθνική μας.

Έγραψε ιστορία ο Καναδάς, πέρασε με 3Χ3 η Αργεντινή-ThemaSports
30/06 @ 08:20

Έγραψε ιστορία ο Καναδάς, πέρασε με 3Χ3 η Αργεντινή

Ο Καναδάς βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Copa America και μετά το 0-0 με την Χιλή προκρίθηκε στα προημιτελικά. Τρίτη νίκη με Λαουτάρο για την Αργεντινή 2-0 το Περού του Κάλενς.

Copa America: Η Βραζιλία έκανε βήμα πρόκρισης με τεσσάρα, το 2/2 η Κολομβία-ThemaSports
29/06 @ 09:13

Copa America: Η Βραζιλία έκανε βήμα πρόκρισης με τεσσάρα, το 2/2 η Κολομβία

Η Βραζιλία επικράτησε 4-1 της Παραγουάης και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Copa America. Η Κολομβία επικράτησε 3-0 της Κόστα Ρίκα, έκανε το 2/2 και πανηγύρισε την εξασφάλιση μίας θέση στους οκτώ της διοργάνωσης.

Copa America: Πεντάρα και πρόκριση για την Ουρουγουάη - Έχασαν από τον Παναμά και... έμπλεξαν οι ΗΠΑ-ThemaSports
28/06 @ 09:44

Copa America: Πεντάρα και πρόκριση για την Ουρουγουάη - Έχασαν από τον Παναμά και... έμπλεξαν οι ΗΠΑ

Με τον Πελίστρι (που ακούστηκε πρόσφατα για τον Παναθηναϊκό) να έχει γκολ και ασίστ, η Ουρουγουάη σκόρπισε τη Βολιβία με 5-0, σφραγίζοντας πρόκριση με πρωτιά. Λύγισε τις ΗΠΑ ο Παναμάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ