Το νέο δεν είναι καινούργιο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι καιρό τώρα στο στόχαστρο της Εθνικής Ελλάδας. Απλώς, ο Σέρβος τεχνικός περίμενε τις εξελίξεις με τον Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποχαιρετάει και ο δρόμος πλέον είναι ανοικτός.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλάζουν όλα το επόμενο διάστημα στην Εθνική Ελλάδας. Το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ τελειώνει στο τέλος του Μάρτη. Ακόμα και με πρόκριση επί της Γεωργίας δεν ήταν σίγουρο πως θα είχαμε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η ΕΠΟ ήθελε να πάει μέχρι το τέλος του Euro 2024 και μετά να αποφασίσει η νέα διοίκηση.

Πλέον, μετράει και το αγωνιστικό. Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε. Σε παιχνίδια με Καζακστάν και Γεωργία δεν υπάρχει δικαιολογία. Κάνεις αυτό που πρέπει, κερδίζεις και πας στην τελική φάση της διοργάνωσης. Δεν έχει σημασία σε ποια έδρα και πόσο καλή φουρνιά έχουν οι αντίπαλοι. Η ευκαιρία ήταν τεράστια. Η Ελλάδα μένει εκτός μεγάλης διοργάνωσης δέκα χρόνια πλέον.

Καλώς ή κακώς, η αποτυχία φέρει το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ. Διότι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί μια αρκετά καλή φουρνιά Ελλήνων παικτών. Κι αν η πορ

Το κεφάλαιο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η Εθνική…

Ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Μάκης Γκαγκάτσης. Αυτό θα πάρει την απόφαση για τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Το επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΟΚ θα πάρει την τελική απόφαση για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Βασικό του μέλημα να κινηθεί με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι διαθέσιμος, βρίσκεται ακόμα στη χώρα μας και μέχρι νεωτέρας δεν θα αποχωρήσει. Γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τους Έλληνες παίκτες, χαίρει την εκτίμηση όλων των παικτών και φαντάζει εξαιρετική επιλογή.

Δεν είναι απλό να τρέξουν οι εξελίξεις σύντομα. Το θέμα με τον Πογέτ βέβαια είναι απλό. Διότι, ο έμπειρος τεχνικός είναι επί της ουσίας ελεύθερος. Ο Τάκης Μπαλτάκος δεν θα κάνει συζήτηση μαζί του, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν έχει αναλάβει επίσημα, επομένως επί της ουσίας δεν είναι σίγουρο πως θα ενημερώσει καν κάποιος τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Από εκεί και πέρα ανεπίσημα κουβέντες με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν γίνει. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι πρώτος στη λίστα.

εία στον όμιλο των προκριματικών ήταν επαρκής, στο ματς με τη Γεωργία, η εικόνα ήταν κατώτερη του αναμενομένου.

Sportime.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/07 @ 19:58

Ο Αμρ Ουάρντα στο ΣΕΦ με φανέλα Αιγύπτου για το Προολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Αμρ Ουάρντα δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την εθνική ομάδα της Αιγύπτου απέναντι στην Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου-ThemaSports
04/07 @ 11:32

Εντοπίστηκε και οδηγείται στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Στη φυλακή οδηγείται ο 27χρονος που καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από το Εφετείο για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου, ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον Απρίλιο του 2017, στη Θεσσαλονίκη.

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!-ThemaSports
04/07 @ 11:24

«Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!

Eάν ο Ελ Κααμπί αποχωρήσει, τότε τη θέση του στον Ολυμπιακό θα πάρει ο Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας!

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)-ThemaSports
04/07 @ 11:00

The Incredibles movie: Το ντοκιμαντέρ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ (BINTEO)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε στη δημοσιότητα την ταινία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-24.

 Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα-ThemaSports
04/07 @ 08:04

Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Στρακόσα

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Αλβανού τερματοφύλακα στην «Ένωση», την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Έρχεται ο Γκαρθία, φουλάρει για επιθετικό ο Ολυμπιακός-ThemaSports
04/07 @ 08:02

Έρχεται ο Γκαρθία, φουλάρει για επιθετικό ο Ολυμπιακός

Το μεσημέρι αναμένεται στην Αθήνα ο Ισπανός αμυντικός χαφ, ο οποίος έρχεται για εξετάσεις και υπογραφές, ενώ οι Πειραιώτες ανεβάζουν στροφές για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής τους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ