Η ηγεσία του ΚΟΑ τίμησε την «Ημέρα του Τένις» με την παρουσία της στην ετήσια τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αντισφαιριστών και αντισφαιριστριών του 2023, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Γιάννης Ιωάννου, ο οποίος εκπροσώπησε την ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου, καθώς επίσης η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Άλκης Γαλατόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε εκ μέρους της ΥΠΑΝ ο Γιάννης Ιωάννου σημείωσε ότι «η Πολιτεία αναγνωρίζει την υψηλή προσπάθεια όλων σας και στέκεται σταθερά και αδιάλειπτα στο πλευρό σας. Πέραν της οικονομικής και της πολύπλευρης γενικότερα στήριξης που παρέχεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, η Πολιτεία επιδιώκει την ενίσχυση με κάθε δυνατό τρόπο της δικής σας δραστηριότητας, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεστε για να μπορείτε απερίσπαστοι να επικεντρώνεστε στους υψηλούς στόχους σας».

Από την πλευρά της στο χαιρετισμό που απηύθυνε εκπροσωπώντας τον ΚΟΑ, η Κάλλη Χατζηιωσήφ συνεχάρη τους βραβευθέντες και την ηγεσία της ΟΑΚ, τονίζοντας ότι «το όραμα και η ορθολογιστική χρηστή διοίκηση της Ομοσπονδίας, η πολύπλευρη στήριξη των αθλητών και η καλλιέργεια του αθλήματος σε σωστές βάσεις, κατάφεραν η αντισφαίριση από ελιτίστικο άθλημα των ολίγων να επεκταθεί σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας». Στάθηκε, δε, στη στήριξη του Οργανισμού προς τους αθλητές και τις αθλήτριες μέσω των χορηγιών και των Σχεδιασμών του ΚΟΑ. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Σπύρο Ευσταθίου στην τεχνική ηγεσία-ThemaSports
01/07 @ 17:35

Με Σπύρο Ευσταθίου στην τεχνική ηγεσία

Η ανακοίνωση της ΑΕΠΠ.

Θέλει Σπόλιαριτς η Ανόρθωση - Τι ισχύει...-ThemaSports
24/06 @ 20:31

Θέλει Σπόλιαριτς η Ανόρθωση - Τι ισχύει...

Δίκτυα για την απόκτηση του Ματίας Σπόλιαριτς... έριξε η Ανόρθωση.

Έκλεισε θέση για τελικό η Κάλια-ThemaSports
17/06 @ 21:02

Έκλεισε θέση για τελικό η Κάλια

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση, άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την κυπριακή κολύμβηση.

5 τύποι που εμφανίζονταν πάντα για να διακόψουν την μπάλα στην αλάνα-ThemaSports
12/06 @ 17:45

5 τύποι που εμφανίζονταν πάντα για να διακόψουν την μπάλα στην αλάνα

Το μόνο που θέλατε ήταν να φτάσετε στο ιερό σημείο που θ’ ακουγόταν η φράση «Όποιος βάλει το επόμενο γκολ κερδίζει», όμως υπολογίζατε χωρίς τον ποδοσφαιρικό ξενοδόχο. Ή, για την ακρίβεια, τους 5 ποδοσφαιρικούς ξενοδόχους…

Χρόνια πολλά Τόνι Σαβέβσκι-ThemaSports
14/06 @ 15:36

Χρόνια πολλά Τόνι Σαβέβσκι

Ήταν 22 Νοεμβρίου του 1988, όταν η ΑΕΚ κατέληγε σε συμφωνία με τον Τόνι (14 Ιουνίου 1963), όπως συνήθισαν να τον λένε πλέον οι ΑΕΚτζήδες.

«Πέταξε» με την πρώτη προσπάθεια στα 8,42μ. ο Τεντόγλου - Κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο!-ThemaSports
08/06 @ 21:34

«Πέταξε» με την πρώτη προσπάθεια στα 8,42μ. ο Τεντόγλου - Κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο!

Με το εντυπωσιακό 8,42μ. ξεκίνησε ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ