Η Σαουδική Αραβία αναμένεται να εντείνει την προσπάθειά της για την απόκτηση του Σαλάχ και οι άνθρωποι της Λίβερπουλ κοιτούν τις εναλλακτικές.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ίσως η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ να μην είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή στην Λίβερπουλ. Οι Σαουδάραβες πιθανότατα να πετύχουν άλλη μία στους Κόκκινους πείθοντας τον Μοχάμεντ Σαλάχ ν' αφήσει την Αγγλία για να παίξει σε κάποια από τις ομάδες του ασιατικού βασιλείου.

 

Γι' αυτό και οι άνθρωποι της Λίβερπουλ φέρονται να κινούνται στην αγορά για να έχουν έτοιμη τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αιγύπτιου σούπερ σταρ.

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι αγωνίζεται στην Ολλανδία. Πρόκειται για τον Γιόχαν Μπακαγιόκο ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά με τη φανέλα της Αϊντχόβεν και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

 

Ο Μπακαγιόκο είναι 20 ετών, αριστεροπόδαρος και μέχρι στιγμής στη σεζόν μετράει 9 γκολ και 13 ασίστ. Το συμβόλαιο εκπνέει το '26 και στον Τύπο δεν έχει γραφτεί κάτι όσον αφορά τα χρήματα που θα ήθελε να πάρει η PSV για να του δώσει το ΟΚ να φύγει.

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο-ThemaSports
02/07 @ 16:31

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν άντεξε όταν είδε το αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς-ThemaSports
02/07 @ 16:33

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»-ThemaSports
01/07 @ 22:01

«Ρώτησε για Ρενάτο Σάντσες ο Ολυμπιακός»

Το όνομα του Ρενάτο Σάντσες συνέδεσε και πάλι με τον Ολυμπιακό Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πληροφορίες για τον Πορτογάλο μέσο.

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»-ThemaSports
01/07 @ 21:04

Ανακοινώθηκε από την Τσέλσι ο Γκιού: «Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, δεν το πιστεύω!»

Ανακοίνωση με φόντο το μέλλον από την Τσέλσι, έκανε δικό της και επίσημα τον Μαρκ Γκιού από την Μπαρτσελόνα, μέχρι το 2030. Τρομερά ενθουσιασμένος ο «μικρός», όνειρο για αυτόν η Premier League!

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!-ThemaSports
01/07 @ 17:02

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!

Την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη ανακοίνωσε η Μπενφίκα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο έως το 2029.

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα! -ThemaSports
01/07 @ 16:32

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα!

Τρέλα, όνειρα και φαντασία. Πόσες ακόμα λέξεις χωράνε, για να περιγράψει κάποιος την στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Τσέχων, μία ημέρα σαν και σήμερα (01/07) το 2004, για να στείλει την Ελλάδα στον τελικό του EURO!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ