Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm σχολιάζοντας την αγωνιστική και την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Μπορώ να πω ότι λαμβανομένων υπόψη όλων των δεδομένων, ήταν η σημαντικότερη νίκη. Γιατί εδώ και τρεις μήνες στην πρωτοπορία, κινδύνευε να χάσει την πρωτιά και τη ψυχολογία γιατί είναι αλήθεια πως η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα δεν παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτή η νίκη της δίνει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας».

Για την εικόνα του αγώνα: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν έδειχνε να έχει τις δυνάμεις και δυνατότητες για να κάνει την ανατροπή με βάση και το πρόσφατο ιστορικό της. Η ανατροπή θα έλεγα πως έγινε απροσδόκητα, χωρίς να προετοιμάσει το έδαφος ο ΑΠΟΕΛ, εννοώ να ανεβεί και να πιέσει. Όπως και η ΑΕΚ που προηγήθηκε. Τα γκολ μας ήταν πολύ δύσκολα σε εκτέλεση. Η στριφτή κεφαλιά του Τομανέ δεν ήταν εύκολη. Ο παίκτης έχει τεχνική στο κεφάλι. Του Εντογκαλά ήταν δύσκολο το γκολ γιατί χτύπησε και κάτω η μπάλα».

Για τη συνέχεια: «Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τη νίκη, γιατί η ομάδα μας έδειξε αδυναμίες. Πολύ αργή ανάπτυξη, χωρίς ταχύτητα στον κεντρικό διάδρομο δεν έχεις πολλές πιθανότητες να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο. Η ταχύτητά μας είναι στα πλάγια. Εκείνο που δεν μου άρεσε ήταν που στο τελευταίο 15λεπτο υποχωρήσαμε και δεχθήκαμε 30 επιθέσεις από τον αντίπαλο. Νομίζω ότι εκείνη η εικόνα δεν είναι εικόνα μιας δυνατής ομάδας με αυτοπεποίθησης. Περάσαμε από πολλά καρδιογραφήματα. Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε ότι η φανέλα του ΑΠΟΕΛ μέτρησε, κυρίως γιατί την φοβήθηκε η ΑΕΚ. Εκεί που δέχθηκε πίεση το ΑΠΟΕΛ έδειξε γιατί βρίσκεται εδώ και καιρό στην πρώτη θέση. Ναι μεν δεν παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα μας, όμως έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για την τελική κατάληξη στο πρωτάθλημα. Έδειξε η ομάδα ότι μπορεί να παίρνει αγώνες. Ήταν ο τέταρτος φετινός αγώνας που απειλήθηκε η πρωτιά και τον κέρδισε και αυτόν. Η ΑΕΚ πλέον θα πρέπει να καλύψει πέντε βαθμούς στους πέντε αγώνες. Θεωρώ πως μαθηματικά είμαστε πολύ κοντά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά, όμως, από την αρχή ξεκινούμε. Αν κερδίσουμε την Ανόρθωση, σχεδόν δεν ανατρέπεται, θα είναι κατά 90% πρωταθλητής».

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
05/07 @ 15:42

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»

Δημοσίευμα του SDNA κάνει λόγο για συμωνία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η-ThemaSports
05/07 @ 14:12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η

Όγδοη μέρα στη Σερβία για το ΑΠΟΕΛ που ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί-ThemaSports
05/07 @ 12:50

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...-ThemaSports
05/07 @ 11:07

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...

Στις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ρωτήθηκε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό-ThemaSports
05/07 @ 10:43

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την σπουδαία κίνηση της ομάδας του με την απόκτηση του Γερμανού, Μαξ Μάγιερ.

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ