Τακτικές και ιδέες του Ματίας Αλμέιδα εφαρμόζει στην Τσίβας ο νυν προπονητής της Φερνάντο Γκάγκο, όπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ που κάνουν τις συγκρίσεις τους για την τωρινή εποχή στην ομάδα με εκείνη του «Pelado».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ στον μεξικανικό Τύπο αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ο προπονητής της Γκουανταλαχάρα έχει παρόμοιες ποδοσφαιρικές και μη ιδέες με αυτές που εφάρμοσε ο «Pelado» πριν από οκτώ χρόνια».

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που περιλαμβάνει όχι μόνο ταλέντο με τα πόδια, αλλά απαιτεί πειθαρχία και, πάνω απ' όλα, ευφυΐα, γι' αυτό πολλοί προπονητές έχουν επιλέξει να κάνουν τους παίκτες να γνωρίζουν ότι δεν στοιχηματίζουν το μέλλον τους αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο, γι' αυτό απαιτούν, όπως ο Αλμέιδα λίγο παραπάνω από τον ποδοσφαιριστή», αναφέρεται στο ρεπορτάζ θυμίζοντας πως ο νυν προπονητής της ΑΕΚ απαιτούσε από τους παίκτες να σπουδάσουν. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο Αλμέιδα όταν ήταν στην Τσίβας είχε πει ότι «όσοι δεν σπουδάζουν, δεν πρόκειται να παίξουν στην ομάδα».

 
 

Και αφού αναφέρουν αυτό για τον Αλμέιδα, σπεύδουν να επισημάνουν πως το ίδιο κάνει ως προπονητής και ο Γκάγκο τόσο στην Ράσινγκ όσο και τώρα στην Τσίβας.

«Έθεσα μόνο όρο ότι κάθε παίκτης που προπονείται μαζί μας θα σπουδάζει επίσης», είχε πει το 2022 ο Γκάγκο και το κάνει επίσης και τώρα στην Τσίβας. 

 

 

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 16:06

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα-ThemaSports
07/07 @ 20:19

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 33 ετών, μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε-ThemaSports
07/07 @ 13:00

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Φενέρμπαχτσε κι ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του είναι ο Άνσου Φάτι, σύμφωνα με τη MARCA

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»-ThemaSports
07/07 @ 11:35

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»

Ο Γενς Λέμαν έκανε ένα τουλάχιστον… οπισθοδρομικό σχόλιο για το ροζ μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ