Πόλυς Χαραλάμπους

Τα χώνουν στον Πάμπλο Ματσίν, αρκετοί Απολλωνίστες, ύστερα από τον τραυματισμό του Βαλμπουενά, στο χθεσινό αδιάφορο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Η αντίδραση τους προκύπτει παραπάνω από το γεγονός, ότι 4 μέρες πριν στον πρώτο ημιτελικό με την Πάφο, ο Ισπανός τεχνικός είχε επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για θλάση, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να προλάβει τον επαναληπτικό του κυπέλλου ο «Βάλμπου» είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Είναι λογικά να δέχεται κριτική ο Ματσίν, ωστόσο υπάρχουν και υπερβολές, με αναφορές στα Σόσιαλ Μήντια που συνιστούν αποδόμηση και μείωση της προσωπικότητας του Ισπανού τεχνικού.

Εννοείται ότι θα είναι απώλεια για την ομάδα, αν είναι νοκ άουτ ο 39χρονος Γάλλος, όμως δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι παίχτες που θα έχει στην διάθεση του ο Ματσίν, δεν μπορούν να ανατρέψουν την ήττα με 2-1 στο Παφιακό.

Ακόμα κι αν ο ντελικάτος παίχτης, δηλώσει «παρών» την Τετάρτη, πάλι δεν σημαίνει, ότι θα είναι εξασφαλισμένη η πρόκριση των κυανολεύκων σε βάρος της ομάδας του Καρσέδο.

Εννοείται ότι όσοι «φωνασκούν» στα Σόσιαλ Μήντια εναντίον του Ματσίν, είναι επηρεασμένοι και από την αμυντικογενή τακτική που ακολούθησε στον πρώτο αγώνα του «Στέλιος Κυριακίδης».

Στο σενάριο που ο Απόλλωνας μείνει εκτός του τελικού του κυπέλλου, δεν θέλουμε και… Παπά να μας πει, ότι μεγάλη μερίδα οπαδών, θα προτρέπουν τον Κίρζη να διώξει τον Ισπανό (έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάη του 2025).  

Ακόμα και κάποιοι οπαδοί, που είναι πιο προσεκτικοί τι λένε σήμερα για τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας, θα «συστρατευθούν» με τους πιο βιαστικούς που ζητούν ήδη τον «αποκεφαλισμό» του…

* Μερικοί οπαδοί απο το ίδιο βράδυ του αγώνα με την Πάφο, "έραψαν το κουστούμι" του διαδόχου του Ματσίν. Προέτρεπαν τον Κίρζη να φέρει τον "Κάττο" πίσω...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «ανέκδοτο» περί αυξημένων απαιτήσεων των Κυπρίων παιχτών (VIDEO) -ThemaSports
04/07 @ 09:47

Το «ανέκδοτο» περί αυξημένων απαιτήσεων των Κυπρίων παιχτών (VIDEO)

Η Ομοσπονδία ουσιαστικά πέτυχε μια «τρύπα στο νερό» με την απόφαση που έλαβε τις προάλλες για στήριξη του Κύπριου ποδοσφαιριστή…

Βαρβάτη προσθήκη ο Ελάντερ! -ThemaSports
04/07 @ 08:53

Βαρβάτη προσθήκη ο Ελάντερ!

Γενικά δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε συχνά την λέξη «μπαμ». Δεν θα το κάμουμε ούτε για τον Σουηδό στόπερ Ελάντερ (αριστερά στην φωτό), τον οποίο ανακοίνωσε χθες βράδυ η Ομόνοια, κάνοντας μπόλικη διαφήμιση στο οπαδικό κανάλι της ομάδας που εκπέμπει εδώ και μερικά 24ωρα, μέσω της πλατφόρμας της Cytavision (στην θέση 240).

Άργησαν στην ΑΕΛ; -ThemaSports
03/07 @ 08:10

Άργησαν στην ΑΕΛ;

Στην ΑΕΛ μέχρι στιγμής ανακοίνωσαν τέσσερις μετεγγραφές. Των Κυπρίων Ζαχαρίου, Ραφαήλ Μάμα, Φιλιώτη και του Νοτιοαφρικανού Σίνγκ.

Σε δίλημμα για την «χειροβομβίδα» που λέγεται Τσίκο… -ThemaSports
02/07 @ 07:52

Σε δίλημμα για την «χειροβομβίδα» που λέγεται Τσίκο…

Πενήντα χιλιάδες ευρώ, θα πρέπει να καταβάλει η Ανόρθωση, για να κάμει δικό της τον Τσίκο Μπάνζα. Βασικά αυτός ήταν ο όρος που δεν εκπληρώθηκε, για τον οποίο έκανε λόγο χθες η επίσημη Νέα Σαλαμίνα.

Θα τα κανονίσει η διοικούσα επιτροπή για Τσίκο; -ThemaSports
01/07 @ 13:17

Θα τα κανονίσει η διοικούσα επιτροπή για Τσίκο;

Πριν «στεγνώσει το μελάνι» στο σχόλιο που κάναμε για την υπόθεση Τσίκο Μπάνζα, αν έκανε σωστές δουλειές η διοίκηση Σάντη, ήρθε το επίσημο ανακοινωθέν από τη Νέα Σαλαμίνα…

Έκαμε σωστές δουλειές ο Σάντης για Τσίκο; -ThemaSports
01/07 @ 12:52

Έκαμε σωστές δουλειές ο Σάντης για Τσίκο;

Επισήμως από την Ανόρθωση, βγαίνει προς τα έξω, ότι ο λόγος που η ΚΟΠ ενέγραψε τον Τσίκο Μπάνζα στη Νέα Σαλαμίνα, είναι γιατί τον είχαν πάρει δανεικό πέρσι το καλοκαίρι. Και ότι είναι τυπικό το ζήτημα και ότι ουσιαστικά ο Αγκολέζος επιθετικός, τους ανήκει…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ