Στον Super Sport FM104.0 μίλησε ο παλαίμαχος και πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη επί του Άρη: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πολλές φορές φέτος πως όταν προηγηθεί είναι πολύ καλή ομάδα.Από την στιγμή που προηγηθήκαμε, με την εμπειρία και την ποιότητα τα κατάφεραν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές μας. Έχει καιρό να δω το ΑΠΟΕΛ κόντρα σε μεγάλες ομάδες και να μην ανησυχώ ιδιαίτερα την ώρα του αγώνα. Ο παίκτης του αγώνα μέχρι την ώρα που έπαιζε ήταν ο Σαρφό. Ήταν καταπληκτικός. Βοηθούσε το πλάνο και αποσυμφόριζε την ομάδα από την πίεση και την ώρα που έβρισκε χώρους γινόταν ουσιαστικός. Και ο Κβιλιτάια φυσικά. Συμφωνώ και με τους περισσότερους που λένε ότι ο Κβιλιτάια έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Προσπάθησε και άλλες φορές να το κάνει, αυτή την φορά ήταν τέτοια η προσπάθεια».

Αν αποδείχθηκε λάθος ο παραγκωνισμός του Σαρφό: «Είχα πει ότι πιθανόν ο Σαρφό να ήταν και ο παίκτης του πρωταθλήματος όταν ήταν βασικός. Όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη προσπαθείς να τον φέρεις με το μέρος σου και να έχει ρόλο στην ομάδα. Με τη χθεσινή του εμφάνιση έδειξε πόσο πολύτιμος είναι και μπορεί να αποδειχθεί και στους τελευταίους δύο αγώνες».

Για το φινάλε: «Το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιον θα ευνοεί η ισοπαλία εκτός αν η Ανόρθωση νικήσει ή φέρει ισοπαλία με την ΑΕΚ και νικήσει το ΑΠΟΕΛ και τελειώσει το πρωτάθλημα»

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Είναι δύσκολο, φυσικά. Ειδικά για εμάς, τώρα που η Ομόνοια είναι σε καλή περίοδο. Μια πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν ρόλο στην ομάδα. Είναι πολύ συμπαγής ομάδα και θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι».

Στο ενδεχόμενο ο τίτλος να κριθεί στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι η πιο ισορροπημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές της. Έχουν εμπεδώσει πολύ καλά οι παίκτες που αγωνίζονται, ξέρουν τον ρόλο τους. Αυτό φαίνεται και από τους παίκτες που χρησιμοποιεί ο προπονητής  της και θα είναι ένας αγώνας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ που ξέρει να αμύνεται καλά και με μια ΑΕΚ που ξέρει να παίξει με αυτοπεποίθηση να κρατά τη μπάλα».

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
05/07 @ 15:42

«Στην Κύπρο ο Ελ Αραμπί – Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ»

Δημοσίευμα του SDNA κάνει λόγο για συμωνία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η-ThemaSports
05/07 @ 14:12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την... 8η

Όγδοη μέρα στη Σερβία για το ΑΠΟΕΛ που ανάρτησε φωτογραφικό υλικό από την προπόνηση.

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί-ThemaSports
05/07 @ 12:50

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά» - Τι είπε για Ελ Αραμπί

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...-ThemaSports
05/07 @ 11:07

Τι περιμένουν στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του νέου γηπέδου...

Στις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος ρωτήθηκε και για το γηπεδικό ζήτημα.

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό-ThemaSports
05/07 @ 10:43

Πετεβίνος: «Γι' αυτούς τους λόγους ο Μάγιερ επέλεξε ΑΠΟΕΛ» - Τι είπε για φορ και γηπεδικό

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε την σπουδαία κίνηση της ομάδας του με την απόκτηση του Γερμανού, Μαξ Μάγιερ.

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»-ThemaSports
04/07 @ 21:28

Μοράις: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια στοιχεία που δεν είχαμε...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Νόβι Παζάρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ