Πόλυς Χαραλάμπους

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αγωνία των χιλιάδων ανθρώπων που ενστερνίζονται το σύμβολο με τον φοίνικα, εστιάζεται βασικά στο τι θα γίνει με την ποδοσφαιρική ομάδα.

Αν θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα βάλουν κάτω ένα ρεαλιστικό πλάνο, για να βγάλουν την ομάδα από τα ζόρια και τα αδιέξοδα που φαίνεται να έχει περιέλθει ξανά…

Από τότε που προέκυψε εκείνη η μεγάλη κρίση με τα «Νοεμβριανά» του 2008, στην ομάδα της Αμμοχώστου, σπάνια κινούνται σε ήρεμα (και αισιόδοξα) νερά.   

Αν εξαιρεθεί η αγωνιστική περίοδος 2020-21, που η ομάδα έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου, με οδηγό τον Τιμούρ Κετσπάγια, τις άλλες χρονιές ακόμα κι αν ξεκινά σωστά η ομάδα, στην πορεία… εκτροχιάζεται.

Κάτι τέτοιο συνέβη στην χρονιά που κλείνει σε μερικές εβδομάδες, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μάλιστα, αφού κατά τα δυο τελευταία παιχνίδια ο προπονητής Γιάννος Οκκάς, ψάχνει επαγγελματίες παίχτες να σχηματίσει ενδεκάδα, Αναγκαστικά θα στηριχθεί και σε παιδιά της Κ-19.

Όσον αφορά την διάδοχη κατάσταση της διοίκησης Αντρέα Σάντη, που τα έκανε θάλασσα (με τα ψάρια μέσα), δεν υπήρξε «φως» κατά την χθεσινή γενική συνέλευση. Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στην εκλογική συνέλευση της 10ης Μαίου.  

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έχουμε αμφιβολίες για «Κβίλι»… -ThemaSports
15/05 @ 09:58

Έχουμε αμφιβολίες για «Κβίλι»…

Όλες σχεδόν οι ιστοσελίδες, έγραψαν χθες, ότι ο Άρης προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κβιλιτάϊα, με συνολικές απολαβές 1.5 εκατομμύρι ευρώ!

Ούτε οι σούπερ αντι-ΑΠΟΕΛίστες δεν το αμφισβητούν!  -ThemaSports
12/05 @ 09:31

Ούτε οι σούπερ αντι-ΑΠΟΕΛίστες δεν το αμφισβητούν!

Παραμένουν μεθυσμένοι στον ΑΠΟΕΛ, ύστερα από την… επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής «δουλειάς». Καταφέρνοντας να πάρουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος, μετά από 5 χρόνια στον εξώστη του οικήματος στην καρδιά της Λευκωσίας!

Πληγώνει πολύ η απώλεια στο «photo finish»… -ThemaSports
12/05 @ 08:57

Πληγώνει πολύ η απώλεια στο «photo finish»…

Θα χρειαστούν μέρες στην ΑΕΚ να χωνέψουν το ότι έχασαν το πρωτάθλημα στο «φώτο φίνις». Το ότι δέχονται συγχαρητήρια από παντού, ότι ήταν άξιος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, αμφιβάλλουμα κατά πόσον λειτουργεί ως «καταπραϋντικό» για την πίκρα και την στεναχώρια που νιώθουν…

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά… -ThemaSports
10/05 @ 08:16

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά…

Αμέσως μετά τον επικό διπλό θρίαμβο επί της Άστον Βίλα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ρωτήθηκε από τον συνάδελφο της Cosmote Tv, κατά πόσον πίστευε σε πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Ληγκ, πριν τρεις μήνες όταν «μπάρκαρε» για πρώτη φορά στο ερυθρόλευκο λιμάνι.

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ